Forum W oczekiwaniu na testowanie Jesień za pasem, będzie czerwiec z bobasem :) czyli WRZEŚNIOWE TESTOWANIE
Odpowiedz

Jesień za pasem, będzie czerwiec z bobasem :) czyli WRZEŚNIOWE TESTOWANIE

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 19 września 2019, 13:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    frezyjciada wrote:
    Sylwia super, że próby spadają, ale pamiętaj, że to są tak zmienne parametry, że nie ma co panikować. Jakie leki bierzesz na stałe? Coś osłonowego na wątrobę bierzesz? Niestety, ale te nasze wątroby muszą czasem sporo przejść i często dlatego te wyniki są takie, a nie inne. Wystarczy, że dwa dni wcześniej zjadłaś pizze i już próby będą wyższe. Co więcej! Z biegiem czasu bebechy będą podnosić się do góry= naciskać na wątrobę, więc i dla niej to będzie duże obciążenie. I może być tak, że te próby będą b.wysokie, ale nie będzie to równoznaczne z cholestazą ;) dbaj o wątrobę!
    Biorę letrox, asmag, luteine, duphaston, acard, neoparin, glucophage i prenatal duo. Nic osłonowego.... Dzisiaj kupiłam essentiale ale nie wiem czy brać i jak....

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 19 września 2019, 13:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można do Was dołączyć? ☺️
    Kittinka proszę o wpisanie z testowaniem na 28.09 (o ile @ nie zawita planowo 23/24) 🤔

    Malinaa90, Ochmanka lubią tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 19 września 2019, 13:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 08:37

    Iseko, Ania_85_, Ochmanka lubią tę wiadomość

  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5022 11627

    Wysłany: 19 września 2019, 13:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 66, próg 35 !!!♥️♥️

    Melissa93, agge, APrzybylska, Agape91, Magduullina, Salome, Gosiek1993, Fiore, Iseko, Nikodemka, Dorota1989, Pati96, Irvine90, aeiouy, Karolina, Malinaa90, szona, Mildred, syllwia91, Misiaa, frezyjciada, Angelika1313, Daniela, Kittinka83, Madziandzia, moni05, Ewelina29, MonikA_89!, Beti82, MamaStasia :), Sasanka55, eemmiilliiaa, Judit, buba123, Miska _a, DzulkaJ, Ania_85_, Ochmanka, Malgonia, Szczesliwa_mamusia, Olga_89, 5ylwian, Meggs, nuśka91, szarlota96 lubią tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • agge Autorytet
    Postów: 3886 5061

    Wysłany: 19 września 2019, 13:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    Beta 66, próg 35 !!!♥️♥️
    ❤❤

    91bbb8f83b.png

    c62facf3ab.png

    14.07.2015 Emilka, 3270g/56 cm 💕
    30.11.2019 Tomek, 3670g/60 cm 💕
  • APrzybylska Autorytet
    Postów: 1883 2969

    Wysłany: 19 września 2019, 13:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza 😍😍😍 nie wiesz jak bardzo się cieszę!

    Sylwia wszystko będzie dobrze. Wyniki się poprawiły i mam nadzieję, że kwasy też nie będą ponad normę. Tak, jak radzi frez zadbaj o dietę i bierz essentiale. ❤️

    syllwia91, Izape_91 lubią tę wiadomość

    14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
    29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
    19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]
  • Iseko Autorytet
    Postów: 1215 2177

    Wysłany: 19 września 2019, 13:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza, skaczę z radości 😁❤️❤️

    Mildred super, trzymam kciuki dalej! 😁

    Izape_91 lubi tę wiadomość

    29 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Siofor 1500 | Letrox 62,5 | NAC |Miovelia - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 2,24
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️MUCHa: ujemne
    ✔️AOA: ujemne
    ✔️ASA: ujemne
    ✔️ANA1, ANA4: ujemne

    👨
    Morfologia 2% - > 4%,
    Liczba 2,6mln - > 20mln,
    ruch postępowy 17% - >22%
  • Karolina Ekspertka
    Postów: 183 698

    Wysłany: 19 września 2019, 14:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    Beta 66, próg 35 !!!♥️♥️
    Cudownie 😍 Gratuluję ❤️

    Izape_91 lubi tę wiadomość

    ijnZp2.png

    08.2012 córcia ❤️
    06.2014 synek ❤️

    Czekamy na trzecie maleństwo TP 18.04.2020 ❤️
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 19 września 2019, 14:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 08:37

    Izape_91 lubi tę wiadomość

  • szona Autorytet
    Postów: 5738 13513

    Wysłany: 19 września 2019, 14:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaaaaaaaa 😍😍😍😍

    Izape_91 lubi tę wiadomość

    17 cs po cb. (24 cs)

    Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 19 września 2019, 14:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza mega się cieszę!

    Izape_91 lubi tę wiadomość

  • Mildred Autorytet
    Postów: 1393 3151

    Wysłany: 19 września 2019, 14:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    Beta 66, próg 35 !!!♥️♥️


    Iza super przyrost !! Gratulacje jak fajnie !!!

    Izape_91 lubi tę wiadomość

    9ewns65gkf9ocqq6.png
  • Daniela Autorytet
    Postów: 1748 2270

    Wysłany: 19 września 2019, 14:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza, pięknie :) Cieszę się bardzo :)

    Izape_91 lubi tę wiadomość

    cd9b90bv6jvl2h1u.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 19 września 2019, 15:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie nowe dziewczyny!! Zapraszamy i powodzenia :)

    Izape <3 bardzo, bardzo się cieszę!!!😍

    Izape_91, Agape91 lubią tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 19 września 2019, 15:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape! ❤❤❤❤😍😍😍😍

    Jak warto było tu zajrzeć 😻 cieszę się bardzo, bardzo, bardzo!

    Wiem, że mnie tu ostatnio nie ma :( ciągle coś, kupiłam dietę i treningi i daję z siebie 200% po dwóch tygodniach 3 cm mniej w pasie i po jednym tu i ówdzie. Trener zadowolony to i ja trochę się cieszę...

    Niestety musimy chyba z mężem przystopować w staraniach póki ja nie zgubie nadwagi i póki nie wyjaśni się sprawa z moją i jego pracą. U mnie problemy z szefostwem i organizacją godzin pracy a u męża jakieś większe dramaty. Bo jakiś dziad pomawia go o rzeczy za które jest dyscyplinarka i już się szykuje wielkie zebranie z szefami regionalnymi i takimi tam. Najlepsze, że facet zmyśla daty. W dniu o który chodzi nawet nie było go w miejscu pracy mojego męża, a w dniach oraz godzinach kiedy klient jest odnotowany w systemie nie było mojego męża w pracy...
    I to nie jest w tym momencie najlepszy czas na dzidziusia... 😢😢😢

    Izape_91 lubi tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 19 września 2019, 15:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy myślicie, że mocny ból i kłucie jajnika cały wieczór (ale to takie, jakiego nigdy nie doświadczyłam, podczas którego nie dało się ruszyć) 7 dpo, to zwiastun torbieli czy czegoś innego?

  • Mildred Autorytet
    Postów: 1393 3151

    Wysłany: 19 września 2019, 15:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka dla checy 10 dpo popołudniowy test z doz apteki.
    Słabo widać ale coś rozowi ;) na żywo widać i lepiej niż na rano. Jest szansa.

    https://zapodaj.net/83ec3fb2d4132.jpg.html

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2019, 21:14

    Karolina, Salome, Izape_91, moni05, Malinaa90, Ochmanka, Gosiek1993, Iseko, Judit, Olga_89 lubią tę wiadomość

    9ewns65gkf9ocqq6.png
  • Inga28 Autorytet
    Postów: 1330 2511

    Wysłany: 19 września 2019, 15:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agape91 wrote:
    A czy myślicie, że mocny ból i kłucie jajnika cały wieczór (ale to takie, jakiego nigdy nie doświadczyłam, podczas którego nie dało się ruszyć) 7 dpo, to zwiastun torbieli czy czegoś innego?

    Ja miałam silne bóle jak mi pękła torbiel :/

    poronienie 08.2019 (puste jajo-łyżeczkowanie)
    30.03.2020 - II kreski ❤️🐥 20.04.2020 - 0,83cm i serduszko
    Będzie synek!💙
    mhsvj48a5wp2i9q7.png
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7643 10877

    Wysłany: 19 września 2019, 15:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinaa90, jutro mam podgląd jajników i modlę się, żeby coś urosło. Ostatnio ten jeden pęcherzyk mnie załamał.

    Magdullina, myślę, że dopóki z mężem nie uporządkujecie swoich spraw, to lepiej się wstrzymać że staraniami. W ciąży hormony szaleją z pojawiają się gorsze nastroje i dobrze wtedy mieć wyrozumiałego męża, w którym będzie się miało oparcie. Problemy w związku same się nie rozwiążą, a kolejna ciąża może tylko dołożyć powodów do kłótni. Pogadajcie tak od serca

    Maria, jeśli podejrzewasz problemy z zagnieżdżeniem to zaczęłabym od sprawdzenia progesteronu w 7 i 10dpo oraz krzepliwości krwi. Grubość endometrium masz dobrą? Lekarz coś kiedyś mówił na USG czy cienkie czy grube?

    Izape, juhuuu 🤰 Super przyrost!

    oar843r8jpmp224p.png

    6 lat starań o kropka
    _____________________
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 19 września 2019, 15:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inga28 wrote:
    Ja miałam silne bóle jak mi pękła torbiel :/
    Właśnie tego się obawiam, chociaż nigdy nie miałam torbieli :/
    Ostatnie USG miałam na początku lipca...

‹‹ 67 68 69 70 71 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego