Jesień za pasem, będzie czerwiec z bobasem :) czyli WRZEŚNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyfrezyjciada wrote:Sylwia super, że próby spadają, ale pamiętaj, że to są tak zmienne parametry, że nie ma co panikować. Jakie leki bierzesz na stałe? Coś osłonowego na wątrobę bierzesz? Niestety, ale te nasze wątroby muszą czasem sporo przejść i często dlatego te wyniki są takie, a nie inne. Wystarczy, że dwa dni wcześniej zjadłaś pizze i już próby będą wyższe. Co więcej! Z biegiem czasu bebechy będą podnosić się do góry= naciskać na wątrobę, więc i dla niej to będzie duże obciążenie. I może być tak, że te próby będą b.wysokie, ale nie będzie to równoznaczne z cholestazą dbaj o wątrobę!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beta 66, próg 35 !!!♥️♥️
Melissa93, agge, APrzybylska, Agape91, Magduullina, Salome, Gosiek1993, Fiore, Iseko, Nikodemka, Dorota1989, Pati96, Irvine90, aeiouy, Karolina, Malinaa90, szona, Mildred, syllwia91, Misiaa, frezyjciada, Angelika1313, Daniela, Kittinka83, Madziandzia, moni05, Ewelina29, MonikA_89!, Beti82, MamaStasia :), Sasanka55, eemmiilliiaa, Judit, buba123, Miska _a, DzulkaJ, Ania_85_, Ochmanka, Malgonia, Szczesliwa_mamusia, Olga_89, 5ylwian, Meggs, nuśka91, szarlota96 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Iza 😍😍😍 nie wiesz jak bardzo się cieszę!
Sylwia wszystko będzie dobrze. Wyniki się poprawiły i mam nadzieję, że kwasy też nie będą ponad normę. Tak, jak radzi frez zadbaj o dietę i bierz essentiale. ❤️syllwia91, Izape_91 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Iza, skaczę z radości 😁❤️❤️
Mildred super, trzymam kciuki dalej! 😁Izape_91 lubi tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzape! ❤❤❤❤😍😍😍😍
Jak warto było tu zajrzeć 😻 cieszę się bardzo, bardzo, bardzo!
Wiem, że mnie tu ostatnio nie ma ciągle coś, kupiłam dietę i treningi i daję z siebie 200% po dwóch tygodniach 3 cm mniej w pasie i po jednym tu i ówdzie. Trener zadowolony to i ja trochę się cieszę...
Niestety musimy chyba z mężem przystopować w staraniach póki ja nie zgubie nadwagi i póki nie wyjaśni się sprawa z moją i jego pracą. U mnie problemy z szefostwem i organizacją godzin pracy a u męża jakieś większe dramaty. Bo jakiś dziad pomawia go o rzeczy za które jest dyscyplinarka i już się szykuje wielkie zebranie z szefami regionalnymi i takimi tam. Najlepsze, że facet zmyśla daty. W dniu o który chodzi nawet nie było go w miejscu pracy mojego męża, a w dniach oraz godzinach kiedy klient jest odnotowany w systemie nie było mojego męża w pracy...
I to nie jest w tym momencie najlepszy czas na dzidziusia... 😢😢😢Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Taka dla checy 10 dpo popołudniowy test z doz apteki.
Słabo widać ale coś rozowi na żywo widać i lepiej niż na rano. Jest szansa.
https://zapodaj.net/83ec3fb2d4132.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2019, 21:14
Karolina, Salome, Izape_91, moni05, Malinaa90, Ochmanka, Gosiek1993, Iseko, Judit, Olga_89 lubią tę wiadomość
-
Agape91 wrote:A czy myślicie, że mocny ból i kłucie jajnika cały wieczór (ale to takie, jakiego nigdy nie doświadczyłam, podczas którego nie dało się ruszyć) 7 dpo, to zwiastun torbieli czy czegoś innego?
Ja miałam silne bóle jak mi pękła torbiel -
Malinaa90, jutro mam podgląd jajników i modlę się, żeby coś urosło. Ostatnio ten jeden pęcherzyk mnie załamał.
Magdullina, myślę, że dopóki z mężem nie uporządkujecie swoich spraw, to lepiej się wstrzymać że staraniami. W ciąży hormony szaleją z pojawiają się gorsze nastroje i dobrze wtedy mieć wyrozumiałego męża, w którym będzie się miało oparcie. Problemy w związku same się nie rozwiążą, a kolejna ciąża może tylko dołożyć powodów do kłótni. Pogadajcie tak od serca
Maria, jeśli podejrzewasz problemy z zagnieżdżeniem to zaczęłabym od sprawdzenia progesteronu w 7 i 10dpo oraz krzepliwości krwi. Grubość endometrium masz dobrą? Lekarz coś kiedyś mówił na USG czy cienkie czy grube?
Izape, juhuuu 🤰 Super przyrost!
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualny