Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka wiem o co ci chodzi. Właśnie dlatego bada się razem ca125 i he4 jako test ROMA bo sam ca125 nie jest miarodajny. Tyle wyczytałam przed testem w necie. Ale dziękuję bo każde informacje są cenne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2017, 21:34
Emiilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:a co cie tak poruszylo? czy myslisz o tym samym co ja??
wiesz ja jestem dzis fest podminowana wiec wiesz...
To mnie poruszyło, że jeśli ta osoba, którą tulę najmocniej jakimś cudem skończy w tym miesiącu na fioletowej stronie mocy, a my nie, to znaczy, że sprawiedliwość nie istnieje.
Czy ten lekarz wie, do czego przykłada rękę.. ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2017, 21:39
Bocianiątko, Meśka, Bajkaaa, Phnappy, -Monika-, Flowwer, Emiilka, Kaczorka, Czrna 81, KateKum lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Staraczka, Yosel za bardzo jestem dziś szczęśliwa żeby się wkurzyć nawet cycki mi nie opadają
StaraczkaNika jak zwykle w samo sedno z pełnią dyplomacji! :***
Kate, cieszę się razem z Tobą!!! na to zawsze znajdę siły
Idę spać Skarby moje :***Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2017, 21:43
KateHawke lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Bocianiątko wrote:A ja jestem tak wykończona ze nie miałam siły komentować... Frelcia :*
Idę spać Skarby moje :***
Frelcia to ode mnie też: tyskie buziolki :* do tak cierpliwej osoby to ja na bank dziecko zapiszęBocianiątko, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Jeeejuuu, podszykowałam na jutrzejszy obiad sos z krewetek z czosnkiem i pietruchą na białym winku... I wcale mi to nie smakuuuuje! Nosz, co za dzień dodupny.
Pęcherz mi jeszcze dokucza przy siii, ale już nie jest tak grejpfrutowo, bardziej pomarańcza. I martwię się, że bez sensu robić badania do HSG w czwartek, bo jak nic mi jakaś bezczelna bakteria wyjdzie i CRP i wymaz z pipy będą do dupy☹. Fatum jakieś złe zawisło nad moim HSG, albo raczej nad moim portfelem. Ręce i cycki opadają.
Ty krewetki jesz , a ja hodujeHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Frelcia wrote:aż się boję :<
No coś ty, toć komplement Ci chciałam strzelić, po tym jak odkryłam w tobie pokłady anielskiej cierpliwości.Bocianiątko, Frelcia, Meśka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBocianiątko wrote:A ja jestem tak wykończona ze nie miałam siły komentować... Frelcia :* za opanowanie
StaraczkaNika jak zwykle w samo sedno z pełnią dyplomacji! :***
Idę spać Skarby moje :***
:* na dobre snyBocianiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Przesuń się, ide z Tobą tak mi zeszły emocje że aż padam na dzioba.
Frelcia to ode mnie też: tyskie buziolki :* do tak cierpliwej osoby to ja na bank dziecko zapiszęBocianiątko, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate pamiętam jak sama się stresowałam robiąc to badanie. Zwłaszcza że moja babcia zmarła na jakiś nowotwór dróg rodnych (tylko nikt nie jest w stanie mi powiedzieć jaki bo to było ponad 25 lat temu) więc już miałam czarne wizje. Cieszę się bardzo, że wynik jest ok i że możesz działać dalej! Trzymam kciuki!
KateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karma88 wrote:Ostatnie dni walczę z pracą, nadmiar wszystkiego, badania, wizyty u lekarzy i nie ogarniam co się dzieje u Was.
Wczoraj rano byłam zrobić wymazy: cytologia, czystość przed HyCoSy w kolejnym cyklu, chlamydia/urea/mycoplasma. Czekam na wyniki. Jedynie czystość mam i wyszla taka jak przed ostatnim hsg.
Wczoraj endokrynolog. Przejrzala wszystko. Kazala dac znac co w srode powie reumatolog na moje ANA itp., a jak nic nie da to od nowego cyklu tak przez 2 cykle mam brac dexametazon przez caly cykl, a od 18dc luteine dopochwowo.
Obnizymy androgeny i przez to podwyzszymy lekko w drugiej fazie inne co moze troche pomoc. Podobno dexametazon przy stosowaniu ulatwia zajscie w ciaze. Zobaczymy.
Mowila, zebym tez zrobila badania toxo, cytomegalie, wzw, hiv itp odnosnie morfologii mojej, ale generalnie nic w wynikach nie wyszlo, a i ona mowila, ze to nie sa mocno podwyzszone wyniki wiec tu spokojniej. Pewnie to przez te ana moze podskoczylo.
Generalnie z jednej storny kolejna wizyta i pekam jak banka mydlana, ale z drugiej strony mowi z sensem i probujemy cos naturalnie sie wspomoc. Bo co z tego, ze zrobimy inseminacje czy in vitro jak nie do konca wiadomo co nam przeszkadza.
Powiem tak, ciesze sie, ze mam mojego M. Z tego ile sie nameczylismy juz w zyciu, ile kryzysow mielismy i ile moich fochow i nerwow musi zniesc to chyle przed nim czola, bo czasami sama bym wszystkim pieprznela
zawsze to coś do przodu, małe kroczki ale są...
dexametazon ma pomagać ? o takim zastosowaniu Dexavenu nie słyszałam.
Masz rcję ja też do tego tak pochodzę że wolę zrobić badania i znaleść choć slad przyczyny naszych niepowodzeń bo jak ktoś nie zachodzi ileś lat w ciążę to sory ale danie na luz nic nie da ... przerabiałam to 4 lata... a te subpopulacje robiłaś ?
pilik lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
KateHawk ciesze się razem z Tobą
Frelcia trzymam kciuki aby plamienie było implantacja, poza tym naprawdę masz anielska cierpliwość :*
Yos oby paskudztwo szybko przeszło, a w pracy wywalcz co Ci sie należy!!!
Nika ja po wczorajszej dyskusji właśnie jej życzę jak najszybciej fioletowej bo może wtedy w końcu przestanie odwiedzać różowąFrelcia, StaraczkaNika, Flowwer, Meśka, KateHawke, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalka wrote:Ja bym nie dała rady. Lubię bardzo dzieci ale taka ilość by mnie lekko mówiąc przytłoczyła
malka, -Monika- lubią tę wiadomość
-
Haha dziewczyny... Ja mam swoją teorię na "pewien" temat. Już o tym pomyślałam jakiś czas temu jak kilka faktów mi się nie zgrywało w pewnych opowieściach... Czasem się zastanawiam czy tutaj w ogóle są jacyś moderatorzy? Może ktoś tam jest i "podjudza" dyskusję? Wiecie taki mały zamęt żeby się na forum działo Takie teorie spiskowe snuję...
Flowwer, KateHawke, Yoselyn82, Emiilka, Czrna 81, KateKum lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane