Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika to musimy okresowe wirusy nałapać Przyznać się i rozsiewać nam tu wirusy kto ma @! Kurde ja pierwszy raz dowiedziałam się o czym mówicie pisząc że ciągną was jajniki. Pierwszy raz w życiu mnie ciągną. A okres miał przyjść dzisiaj rano i go NI MA
-
Mój mąž chciał Kota więc jakieś 2 msc temu pojechaliśmy do schroniska i zebraliśmy kotka taki bury Mietek się nazywa bałam się że go pies nie przyjmie dobrze a teraz to ma się z kim bawić wyobraźcie sobie bernardyn & kot. Jak by się dało tu wstawić filmik zobaczylybyscie ich walki oczywiście pies uważa żeby mu krzywdy nie zrobić. Kot próbuje go ugryźć ale przez sierść nie ma szans się przebić. Kot sprytny chowa się pod kanapę albo siedzi w kącie a jak przechodzi pies atakuje go z nie nacka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7231b78c2af.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 10:57
Lejka, KateHawke, Jedna_z_Wielu, Yoselyn82, -Monika-, Flowwer, Ataga12, Czrna 81, Lunaris, blue00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ten nasz obecny kocur też mi się zlał na poduszkę.. Już pierwszej nocy! Ale to pewnie ze stresu, bo bardzo strachliwy był. Taki dzikusek zabrany z domku tymczasowego.
A teraz jest najgrzeczniejszym kotem jakiego w życiu widziałam. Nie drapie mebli, nie skacze po szafkach, parapetach. I jak tylko ma okazję, to kładzie się tak, żeby dotykać ludzia Chyba lubi czuć bliskość
Ale miałam też i takiego świruska, który zaliczył w domu wszystkie półki, parapety, blaty i górne poziomy na segmentach. I przy okazji potrafił mnie budzić siadając mi na klatce piersiowej i gryząc w nosKateHawke, staraczka1111, Flowwer lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Staraczka boskie te twoje słodziaki! Mówić, że się żyje jak pies z kotem nabiera nowego znaczenia
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Kochane powiedzcie proszę, czy jeżeli miałam owu 14 DC to dupek od 16dc jest okey ?
Wiem, że pytanie z tych co bawi, ale tak chciałabym wiedzieć
I jeszcze jedno: wczoraj miałam skok temp., a dziś taka jak wczoraj, czy to możliwe i czy to nie znaczy źle?
Wiem, że zawczesnie na cokolwiek, ale staram się nauczyć tych temperatur
Po tyg. spokoju od choroby mała znów chora i siedzimy w domu
Zdrowia dla każdej z Was, bo pogoda nie sprzyja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 11:24
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Lejka wrote:
A co do reszty, to... niestety tacy lekarze są i nas "leczą"... Dlatego nie lubię lekarzy, szpitali, itd. Zwyczajnie się boję...
Np. mimo, że syna rodziłam miesiąc przed czasem, z mega problemami, poród zakończony cc, syn zaczął oddychać dopiero w 5 minucie życia, to o tym, że urodził się niedotleniony to NIKT mi w szpitalu nie powiedział! Dopiero po wyjściu w książeczce zdrowia to wyczytałam! Nie wspomnę, że wg wypisu mojego a wypisu dziecka - to ja urodziłam go w innym dniu ciąży niż On się urodził... zagmatwane? Ale poważnie tak mam w wypisach! U syna mam, że urodziłam w 36t5d, w moim mam, że w 36t6d... u mnie mam, że dziecko miało 10pkt Apgar, u syna jet prawda, że owszem 10 to dostał w 10 minucie życia, ale od 1 do 5 było zastosowne sztuczne oddychanie, a pkt Apgar to miał 4, 4, 7, 10! I nikt nam nic nie zająknął - mimo, że w szpitalu bylam 8 dni, jakie konsekwencje dla rozwoju dziecka może mieć niedotlenienie! Na szczęśćie Adaś rozwija się prawidłowo, ale wszelkie badania to była mega trauma dla nas.Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Agniechaaaa wrote:Yose w piatek mam 12 dc, co do M to dalej jestem wkurzona ale gadam z nim tak powierzchownie i na chłodno
to pewnie po weekendzie bedziesz miala transfer ostatnio w ktorym dc mialas?
staraczka suuuper maluchy, slodkie i kochanestaraczka1111 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
starczka słodkie urwisy zwierzęta są super
staraczka1111, Flowwer lubią tę wiadomość
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Jedna_z_Wielu wrote:Dzień dobry
Kochane powiedzcie proszę, czy jeżeli miałam owu 14 DC to dupek od 16dc jest okey ?
I jeszcze jedno: wczoraj miałam skok temp., a dziś taka jak wczoraj, czy to możliwe i czy to nie znaczy źle?
Wiem, że zawczesnie na co kolejek, ale staram się nauczyć tych temperatur
dobra jest temperatura u mnie po owu cały czas utrzymywała się na prawie tym samym poziomie.Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:dobra jest temperatura u mnie po owu cały czas utrzymywała się na prawie tym samym poziomie.
Piszesz o tym szczęśliwym cyklu, czy zawsze tak ?
Bardzo dziękuję za odp. :*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Justya85 wrote:U mnie podobnie, nie dość że mamy na wypisach inne tygodnie hehe to o niedotlenieniu dowiedziałam się przypadkowo zerkając na papierki ile jadła z tym że moja wcześniejszy wcześniak
Czyli widzę to dość powszechna praktyka... Dramat!19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
Jedna_z_Wielu wrote:Dzień dobry
Wiem, że zawczesnie na cokolwiek, ale staram się nauczyć tych temperatur
U mnie z tempką też tak czasem było. Grunt że wyższa niż w 1-szej fazie. A dupka chyba w dobrym dniu wzięłaś z tego co się orientuję Tak więc potwierdzam to co już Kaczorka napisałaJedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:U mnie z tempką też tak czasem było. Grunt że wyższa niż w 1-szej fazie. A dupka chyba w dobrym dniu wzięłaś z tego co się orientuję Tak więc potwierdzam to co już Kaczorka napisała
Dziękuję :*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Za to, że że mną wytrzymujecie to niech Wam Bozia w dzieciach wynagrodzi
KateHawke, summer86 lubią tę wiadomość
-
Jedna_z_Wielu wrote:Piszesz o tym szczęśliwym cyklu, czy zawsze tak ?
Bardzo dziękuję za odp. :*
W tym szczęśliwym zadziwiająco równą miałam tą temperaturę. I tylko co rano czarowałam termometr, żeby czasem w dół nie poszłaJedna_z_Wielu, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
Jedna_z_Wielu wrote:Za to, że że mną wytrzymujecie to niech Wam Bozia w dzieciach wynagrodzi
Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wiem komu ale dziękuję za wiruski małpowe. W końcu przyszła @ i to z grubej rury zaczynam 1dc i nie wiedziałam że mnie to tak będzie cieszyć
Jedna_z_Wielu ze mną też wytrzymują więc nie ma źleBocianiątko lubi tę wiadomość