Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Jakie pochwal się !!!
Zwykle gładkie ale muszę sie pochwalic to moje naturalne pazurki nareszcie udało sie zapuścić!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 23:12
KateHawke, Frelcia, Madżka89, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:A u nas jest ich trochę przynajmniej z 5 dorosłych i jaja tyle znaleźliśmy, jutro będziemy rozkręcać łóżko i robić z tym gow... porządek. Ja nie mam pojęcia skąd sie wzięły, mamy mieszkanie po remoncie i większość mebli jest nowa, i łóżko jest nowe
Izape_91, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/552370c7d4e8.jpg
Zwykle gładkie ale muszę sie pochwalic to moje naturalne pazurki nareszcie udało sie zapuścić!
Ale masz długie i piękny kształt !!! To masz Semilac ? Ja moje teraz ściełam
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
KateHawke wrote:Jestem wykończona dzisiaj tym stresem. Muszę pospać. Dobrej nocy dziewczyny
wyśpij się dla urody i jajeczekKateHawke lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Frelcia wrote:Mam robić bete 16 października dopiero. 5 dni temu dopiero miałam drugą owulację.
Czarna magia
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Ale masz długie i piękny kształt !!! To masz Semilac ? Ja moje teraz ściełam
Flowwer, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobranoc dziewczynki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/72a5a7a3cec8.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 23:47
Amy333, Flowwer, StaraczkaNika, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Jeju ale natrzaskałyscie tych postow, mialam nadrabiania ze hoho:)
Ja po zabiegach u kosmetyczki, bolało okrutnie, ale nie bylo wyjscia, tak juz mnei zatluszczona twarz:/
Na szczescie @ dzisiaj nei przyszla, wiec jakos dalam rade, za to jutro oczekuje na wacpanne od samego rana:p
Spijcie do dobrze i do jutra:)Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Może miałaś gości z walizkami? Jak ktoś był w hotelu albo innym noclegu mogły przejść wraz z bagażem. My właśnie kupiliśmy na alledrogo lep na nią. Może się złapie skubana.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Poza tym! Pierwszy raz w życiu na bromergonie czulam bole lewego jajnika ! To coś nowego : )
Flowwer, Bocianiątko, KateHawke lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
KateHawke wrote:Może miałaś gości z walizkami? Jak ktoś był w hotelu albo innym noclegu mogły przejść wraz z bagażem. My właśnie kupiliśmy na alledrogo lep na nią. Może się złapie skubana.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ej, nie spać mi tu tylko ratować! Ogólnie to władowałam zastrzyki, po pół godzince ruszyłam do szpitala zapisać się na HSG. Wczoraj dzwoniłam, gadałam z lekarką i ta mi powiedziała, żeby najpierw przyjść ze skierowaniem i pogadać z lekarzem, wybrać termin i dowiedzieć kiedy i jakie badania zrobić. No i grzecznie odstałam kolejkę (co jest samo w sobie aktem godnym podziwu, bo otoczyły mnie same ciężarne w drodze ba porodówkę, a z pokoju obok było słychać ekg jakiegoś serduszka). A potem to już czysty surrealizm "you shall not paaas!" normalnie jak we władcy pierścieni. Okazało się, że te kobiety w izbie przyjęć to cerbery jakieś, powiedziały mi, że bez wymazu i crp nie puszczą mnie do lekarza! No czy ich tam bawi takie nabieranie ludzi i odsyłanie ich z kąta w kąt?! Do sedna! Czy ja mogę jutro rano zrobić wymaz, jeśli dziś rano było ❤❤❤ i to z conceive? Rany, pewnie większość kisielu jeszcze tam jest! Czy na wymazie nie wyjdzie coś dziwnego? I czy ja się nie spalę ze wstydu jak mi to zacznie wypływać na położną? Hilfe, potrzebuję wiadra pomyj na durną łepetynę!
A piszę dopiero teraz, bo byłam na musicalu o Wiedźminie, aaaah! Najpierw miałam mieszane uczucia, bo to taka trochę profanacja jak Wiedźmin tańczy i śpiewa, ale teraz jestem pod wrażeniem i myślę, że wyszedł całkiem spektakularny spektakl. A tę małą, co zagrała Ciri to mogłabym uprowadzić i na siłę adoptować od ręki, genialna! Koniecznie dziewczyny wybierzcie się do śledziogrodu obejrzećWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 00:09
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Ej, nie spać mi tu tylko ratować! Ogólnie to władowałam zastrzyki, po pół godzince ruszyłam do szpitala zapisać się na HSG. Wczoraj dzwoniłam, gadałam z lekarką i ta mi powiedziała, żeby najpierw przyjść ze skierowaniem i pogadać z lekarzem, wybrać termin i dowiedzieć kiedy i jakie badania zrobić. No i grzecznie odstałam kolejkę (co jest samo w sobie aktem godnym podziwu, bo otoczyły mnie same ciężarne w drodze ba porodówkę, a z pokoju obok było słychać ekg jakiegoś serduszka). A potem to już czysty surrealizm "you shall not paaas!" normalnie jak we władcy pierścieni. Okazało się, że te kobiety w izbie przyjęć to cerbery jakieś, powiedziały mi, że bez wymazu i crp nie puszczą mnie do lekarza! No czy ich tam bawi takie nabieranie ludzi i odsyłanie ich z kąta w kąt?! Do sedna! Czy ja mogę jutro rano zrobić wymaz, jeśli dziś rano było ❤❤❤ i to z conceive? Rany, pewnie większość kisielu jeszcze tam jest! Czy na wymazie nie wyjdzie coś dziwnego? I czy ja się nie spalę ze wstydu jak mi to zacznie wypływać na położną? Hilfe, potrzebuję wiadra pomyj na durną łepetynę!
A piszę dopiero teraz, bo byłam na musicalu o Wiedźminie, aaaah! Najpierw miałam mieszane uczucia, bo to taka trochę profanacja jak Wiedźmin tańczy i śpiewa, ale teraz jestem pod wrażeniem i myślę, że wyszedł całkiem spektakularny spektakl. A tę małą, co zagrała Ciri to mogłabym adoptować od ręki, genialna! Koniecznie dziewczyny wybierzcie się do śledziogrodu obejrzećStaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Kurczaczki no, Internet nic nie mówi o abstynencji przed wymazem, ale logika kieruje na ten trop. Cały problem w tym, że ja durna jednak trochę liczę, że może się teraz uda i chcę zdążyć z tym wymazem zanim się tam ktoś może jednak wprowadzi... żeby mu nie przeszkadzać czy co. Głupie to, ale już nawet mogę wyjść na nimfomankę, co nawet 2 dni abstynencji nie wytrzyma przed badaniem, co mi tam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 00:20
-
nick nieaktualnyJa też nie pomogę, dla mnie to czarna magia. Chyba pora spać.
Dzisiaj rano śniło mi się że byłam za granicą i kupowałam zdrapki w kiosku i stały obok mnie dzieci z jakimś mężczyzną, które miały być nielegalnie przewiezione do domów publicznych, dzieciaczki po 6 lat. No jak to widziałam to aż mnie ścisnęło, nie lubie porannych snów są takie głupie mam nadzieję że się nie powtórzą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 00:21
-
Nika ja tak 3 dni wcześnej przed wymazem nie pozwalam na finalizowanie we mnie bo jakoś mam opory że coś nie tak wyjdzie.
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄