Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika ale z Ciebie laska Ja już na kremach p/zmarszczkowych
Czrna 81, summer86 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
A mnie korci zaryzykować... No bo jak wyniki będą złe, to ich nie zaniosę i powtórzę później, nie? Bardziej niż fiznalizacja umowy małżeńskiej martwi mnie to nieszczęsne conceive. To dopiero może namieszać.
Po godzinie szlochania w podusię pada decyzja: nie idę jutro na wymaz. Nie wiem, czy to gonadotropiny wpływają tak depresyjnie, czy co, ale nie mam siły żeby jeszcze do tego wszystkiego walczyć z niewydarzoną służbą zdrowia, przez którą straciłam 4 godziny i kolejny cykl i ochotę do czegokolwiek.
Tak, dobrze widzicie, moje poczucie humoru trafił nagły szlag.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 02:38
-
W ogóle nie trzeba chodzić na betę - chyba, że lekarz sobie zażyczy, ale fajnie jest samej dla siebie sprawdzić czy test nie kłamał
Ja w ogóle kiedyś nie wiedziałam co to jest beta hcg. Dopiero z ovu się dowiedziałam z czym to się je i po coWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 07:01
Bocianiątko lubi tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
Staraczka Nika mimo Twojego braku humoru Twoje wpisy i tak za genialne ❤ ja bym odczekala z tym wymazem na Twoim miejscu.
Martyna nie musisz isc ale fajnie jest wreszcie zobaczyc dodatni wynik hcg a nie wiecznie <2.
Milego dnia Dziewczynki Wam zycze :*StaraczkaNika lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Martyna93 wrote:Dziewczyny czy zawsze po pozytywnym tescie trzeba isc na bete?
-
innamorata88 wrote:Już jestem Kochane!!
No więc młody już dobija do 400g, zdrowy jak rydz, dr też stwierdził, żeby się szykować na giganta niestety nie mam takich pięknych fotek jak dziewczyny z usg 4d, bo młody był tak głęboko schowany, że usg 4d okazało się totalną klapą mamy zdjęcie a'la Lord Vader, niby-profil i nieudaną próbę 4d. Ale ważne, że Michaś jest zdrowy!
Super chłopak!! Bardzo sie ciesze, ze wszystko w najlepszym porzadku i Michałek zdrowiutki, a wystarczy nieco uruchomić wyobraźnię i calkiem nieźle widać Michasia na pierwszym zdjęciu
Inna, kiedy nam zlecialo te 20 tyg?? Twój test i chwilami leniwa betę pamiętam jak swoje, jakby to było miesiąc temu.
Przedstawiam Adasia:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7dbbb35798f.jpg
Adaś i ja życzymy wszystkim eciotkom przyjemnej soboty :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 07:46
blue00, Czrna 81, Meśka, Lejka, kolka, Izape_91, Jedna_z_Wielu, Bocianiątko, KateHawke, Agniechaaaa, Flowwer, Yoselyn82, -Monika-, Madżka89, nowa na dzielni, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Sarna84 wrote:Super chłopak!! Bardzo sie ciesze, ze wszystko w najlepszym porzadku i Michałek zdrowiutki, a wystarczy nieco uruchomić wyobraźnię i calkiem nieźle widać Michasia na pierwszym zdjęciu
Inna, kiedy nam zlecialo te 20 tyg?? Twój test i chwilami leniwa betę pamiętam jak swoje, jakby to było miesiąc temu.
Przedstawiam Adasia:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7dbbb35798f.jpg
Adaś i ja życzymy wszystkim eciotkom przyjemnej soboty :*Sarna84 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Martyna93 wrote:Dziewczyny czy zawsze po pozytywnym tescie trzeba isc na bete?
Nie trzeba, beta to skrzywienie użytkowniczek tego forum, lubimy albo lecieć na nią już kilka dni przed terminem @, albo powtarzać 5 razy po pierwszej pozytywnej
Nie mniej po pozytywnym sikancu, milo jest ujrzeć wartość mocno dodatnia, a prawidłowy przyrost po 48h nastraja optymizmem i spokojem na pierwsze dni ciąży. -
Hopeless wrote:Nie to specyficzne forum. Generalnie betę zaleca się po ivf i w przypadku problemow np plamień krwawien. Poza ovf większość kobiet nie wie co to beta
Czyli jak wyszly dwie kreski to teraz po prostu isc sie zapisac do ginekologa? przepraszam za te pytania ale nie mam pojęcia co dalejMartyna -
Sarna84 wrote:Nie trzeba, beta to skrzywienie użytkowniczek tego forum, lubimy albo lecieć na nią już kilka dni przed terminem @, albo powtarzać 5 razy po pierwszej pozytywnej
Nie mniej po pozytywnym sikancu, milo jest ujrzeć wartość mocno dodatnia, a prawidłowy przyrost po 48h nastraja optymizmem i spokojem na pierwsze dni ciąży.
Hahah, mam mętlik w głowie:D dobra dla spokoju pojde w poniedzialekMartyna -
Martyna93 wrote:Czyli jak wyszly dwie kreski to teraz po prostu isc sie zapisac do ginekologa? przepraszam za te pytania ale nie mam pojęcia co dalej
Tak, zapisując się do lekarza będziesz pytana o datę ostatniej @ i na tej podstawie zaproponują Ci odpowiedni termin wizyty. -
Zielona1911 wrote:No i dupa blada w calych niemczech nie ma pregnylu.
Jestem zalamana bo to 4 cykl z clo i pewnie znów sie nie uda
Pewnie Cię nie pociesze, ale też we wrześniu biegałam za Pregnylem bo w kolejnym cyklu mam miec podany i z tego co sie dowiedziałam w kilku aptekach to produkcja jest wstrzymana do końca tego roku. Ma ruszyć ponownie od stycznia
Ja miałam ogromne szczęście i zdobyłam Pregnyl w aptece blisko mojej rodzinnej miejscowości, ale tego samego dnia objechalam całe miasto, dopiero mama pojechała u siebie pobiegać po aptekach i mi go odłożyli, ja podjechalam tylko z receptą.
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Witam się w sobotni poranek. Wczoraj już nie miałam siły pisac. Ale dzisiaj już wyspana z nowymi siłami jestem na forum
Inna, Sarna ale macie słodkie fotki!
Panan skoro jeden pękł a drugi się szykuje to na pewno się uda IUI
Ja się zabieram dzisiaj za generalne porządki, bo mam taki syf w domu że poprostu wstyd.
-
nick nieaktualnyDziewczyny, zgłupiałam... O co k**wa może chodzić? 9 dni po okresie dostałam plamienia i coś mnie tknęło, żeby zrobić test. Nie kumam, przecież to niemożliwe. Kreska na żywo wyraźniejsza. https://zapodaj.net/78c37822470ef.jpg.html
Meśka lubi tę wiadomość