Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje dziewczyny za miłe słowa mam pewien niedosyt widząc zdjęcia z usg innych dziewczyn ale co tam, młody po prostu wstydliwy i nic na to nie poradzę. Wykryto nam ognisko echogeniczne na serduszku, ale lekarz stwierdził, że raczej by się tym nie przejmował. Ja jako czarnowidz od razu miałam przed oczami tą źle przyrastającą betę. Nie ma to jak szukać sobie na siłę zmartwieńMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Lamka a może to jestem nie była @ tylko krwawienie które ponoć może się zdarzyć w okolicach spodziewanej miesiaczki. Czy ta @ była normalna czy się czymś różniła od standardowych twoich? Albo np. taka sytuacja się zdarzyła mojej koleżance że miała owu pod koniec @. Były i tak powstał jej synek. Też była w szoku bo była pewna że to okres bezpłodny.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalka wrote:Lamka a może to jestem nie była @ tylko krwawienie które ponoć może się zdarzyć w okolicach spodziewanej miesiaczki. Czy ta @ była normalna czy się czymś różniła od standardowych twoich? Albo np. taka sytuacja się zdarzyła mojej koleżance że miała owu pod koniec @. Były i tak powstał jej synek. Też była w szoku bo była pewna że to okres bezpłodny.
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ponoć przez pierwsze 3 miesiące ciąży mogą być takie krwawienia w czasie kiedy powinna być @. U niektórych są tylko lekkie bóle brzucha u niektórych krwawienie mylone z @. Trzymam kciuki z by to było to! Dzień przed @ mógł test wyjść jeszce negatywny. Biegnij na betę i daj koniecznie znać co i jak. A to plamienie teraz? Jakie jest?
-
Inna - te większe chłopaki chyba tak mają, że się ukrywają Przecież nasz Pulpecik dopiero teraz, na ostatniej wizycie ciążowej, pokazał trochę swojej buźki. Ja już nawet nie wierzyłam, że coś zobaczę przed porodem. Za to pierwszy Adaś już od początku wdzięczył się do zdjęć - z połowkowych dostaliśmy wtedy normalne zdjęcie jego buziola!
A co do serduszka, to może echo serca zróbcie? Dla spokojności ducha i ciała...19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
Dziewczyny dzięki wam yspędzam 30 min dłużej rano w łóżku bo muszę was nadrabiać gratuluję pozytywów.
Inna cieszę się że Michaś zdrowy jeszcze będziesz miała foto takie jak chcesz o to się nie bój
-
Martyna93 wrote:Dziewczyny czy zawsze po pozytywnym tescie trzeba isc na bete?
Kiedyś to ja nawet nie wiedziałam co to beta. Pewnie, że nie trzeba Ale prawidłowy przyrost uspokaja na wczesnym etapie, gdy na lekarza jeszcze za wcześnie.
lamka, czekamy na bete!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 09:03
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Lanka, ale z Ciebie szczęściara: ) życzę pięknej fasolki !
Beta lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
A miałam dzisiaj pytać gdzie te październikowe fasolki i czemu ich tak mało! No i proszę: )
Ja uciekłam z sypiali do salonu przed pluskwami a i tak mamnowe ugryzienie brrrrStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Lejka wrote:Inna - te większe chłopaki chyba tak mają, że się ukrywają Przecież nasz Pulpecik dopiero teraz, na ostatniej wizycie ciążowej, pokazał trochę swojej buźki. Ja już nawet nie wierzyłam, że coś zobaczę przed porodem. Za to pierwszy Adaś już od początku wdzięczył się do zdjęć - z połowkowych dostaliśmy wtedy normalne zdjęcie jego buziola!
A co do serduszka, to może echo serca zróbcie? Dla spokojności ducha i ciała...Lejka, KateHawke, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Innamorata, Lejka, wasze małe wstydziochy przypomniały mi taki dżołk:
Jaka jest najskuteczniejsza metoda określenia płci dziecka?
-Poród.
Ale ja się nie śmieję, co to to nie, doła mam jak Rów Marjański, że mi się to HSG przesunie i że w ogóle w kwestiach prokreacyjnych wszystko mi się źle układa. Wychlipałam mężowi co i jak, i postanowiliśmy, że jeśli do końca roku piękny doktor H. nie zaplusuje (a już nie mam wiary, że się uda) to migrujemy z invicty do gamety.
A z tym wymazem to ja wiem, wiem, że lepiej odczekać ze 3 dni, ale ciężko się pogodzić z kolejnym miesiącem w plecki. Dzięki za dobre rady, dziewczyny, ratujecie mnie czasem, naprawdęinnamorata88, Meśka lubią tę wiadomość