X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie KIEDY TESTOWAC???
Odpowiedz

KIEDY TESTOWAC???

Oceń ten wątek:
  • onka27 Nowa

Wysłany: 17 listopada 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewniemi napiszecie, że za wcześnie, ale jestem w 20dc i zrobiłam test mam bardzo jaśniutką kreskę. Badałam też szyjkę i ejst rozpulchniona i rozwarta bardziej niż zwykle.... mam nadzieję, że się udało :)

MamaFilipka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to oznacz bete:) czasem sie zdarzaja wczesne owulacje,
    a ja sie boje zatestowac, mam 25 dc ale po 2 latach staran z doswiadczenia wiem ,ze bedzie negatywny a ja pewnie jak zawsze odrazu po nim okresu dostane..

• Madusia Znajoma

Wysłany: 21 listopada 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/thumb/ca15e693b38b7d9aa445bcc3dba7ca42.png
    To mój pierwszy cykl tutaj dziś czuje już ból brzucha i jajników czyżby @ oby nie czy test juz wyjdzie czy raczej nie??

• Madusia Znajoma

Wysłany: 21 listopada 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/ca15e693b38b7d9aa445bcc3dba7ca42

• Pola_91 Koleżanka

Wysłany: 21 listopada 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madusia wrote:
    https://ovufriend.pl/thumb/ca15e693b38b7d9aa445bcc3dba7ca42.png
    To mój pierwszy cykl tutaj dziś czuje już ból brzucha i jajników czyżby @ oby nie czy test juz wyjdzie czy raczej nie??

A ile dni trwa Twój cykl?;)

Staramy się o dwie krechy od maja 2015r
    październik 2015r. badanie nasienia - bez zastrzeżeń
    grudzień 2015r. TSH, FT3, FT4 - bez zastrzeżeń
    styczeń 2016r. HSG - jajowody drożne
    styczeń 2017r.- laparoskopia - usunięcie ognisk endometriozy
    AMH - 5,06
    kwiecień, maj IUI :(
    czerwiec Lametta 1x1
  • łazienkowa22 Przyjaciółka

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ostatnio troche rozregulowały mi się cykle.jak wczesniej miałam zawsze 28 dniowe tak ostatnie 29 i 30. Obu wyznaczył owulacje 17dc. I tutaj moje pytanie- czy może cos wyjść testując 10dpo? 27lis mamy z mężem 9 rocznice i byłby niesamowity prezent jakby się udalo tylko czy to nie za wcześnie? Najbliższy lab ma wyniki na drugi dzień wiec nie wiem czy jest sens betę robic w 9dpo.gdyby nie ta rocznica nie miałabym dylematu :-)nie wiem tez czy ovu dobrze owulacje wyznaczył (poprawial ja po 3dniu).

Jestem Paulina :)
    30.09.11r córeczka
    maj 2016, 4/5tc anioleczek ;(
    16ud3e3k5go6s19q.png
  • Madusia Znajoma

Wysłany: 22 listopada 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola91 zawsze 28 29 dni tylko dzisiaj mam płomienie straszny ból brzucha więc raczej @ się rozkręci jutro więc raczej z tego cyklu lipa :(

• Madusia Znajoma

Wysłany: 22 listopada 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamienie miało być sorki.

• GoGa_ Debiutantka

Wysłany: 25 listopada 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam do Was pytanie. Owulację miałam prawdopodobnie 11 listopada, z mężem kochaliśmy się 8, 9 i właśnie 11 listopada. Podejrzewam, że zagnieżdżenie mogło być dopiero w ostatnią niedzielę, czyli ok. 12 dni po owulacji. Sobota-niedziela bolało mnie podbrzusze, a w niedzielę rano było leciutkie plamienie (kilka kropek jasnobrązowych). Okres powinnam dostać dzisiaj, cykle mam raczej regularne co 27-28 dni. Dzisiaj rano robiłam test ciążowy, ale wyszedł negatywny... Czytałam, że beta zaczyna się wydzielać dopiero po 48 h po zagnieżdżeniu, więc jeśli miało ono miejsce w niedzielę, to dopiero wczoraj by się zaczęła wydzielać. Jest możliwe, że jeszcze za wcześnie na robienie testu? Mogę sobie robić nadzieję czy jeśli dzisiaj wyszedł negatywny, to już raczej nie?

• Rockyheavy Znajoma

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, kiedy mogę zrobić test aby był wiarygodny? Z kalkulatora yszło że owulację miałam 20 listopada, czy nie jest za wczesnie jak zrobię jutro ? Dodam że od dwóch dni krwawię, jednak inaczej i mniej niż przy normalnym@

Kama
1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ