KIEDY TESTOWAC???
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam. Zastanawiam się czy jeśli miesiączke miałam od 4 do 9 października, to czy moge już stwierdzić czy jestem w ciąży. Ogólnie to wygląda tak, że staramy się o dzidziusia od 4 miesięcy. Test ciążowy robiłam 4 razy i za każdym razem była 1 kreska a ta 2 niewyraźna. Teraz tak jak w/w, miesiączke miałam 5 dni. Ale od tego dnia cały czas myślę czy jest ze mną coś nie tak lub z moim partnerem, strasznie chcemy dziecka i trochę się denerwuję. Czy powinnam już zrobić test? Kocham Dzieci !
-
KochamDzieci wrote:Witam. Zastanawiam się czy jeśli miesiączke miałam od 4 do 9 października, to czy moge już stwierdzić czy jestem w ciąży. Ogólnie to wygląda tak, że staramy się o dzidziusia od 4 miesięcy. Test ciążowy robiłam 4 razy i za każdym razem była 1 kreska a ta 2 niewyraźna. Teraz tak jak w/w, miesiączke miałam 5 dni. Ale od tego dnia cały czas myślę czy jest ze mną coś nie tak lub z moim partnerem, strasznie chcemy dziecka i trochę się denerwuję. Czy powinnam już zrobić test? Kocham Dzieci !
W międzyczasie oczekiwania na testowanie proponuję poczytać Bazę Wiedzy- zakładka na górze forum, tam dowiesz się skąd się biorą dzieci i jak obserwować swój cykl.lauda., przyszła mama 2, moremi, WiedźmaMaKota, vvviola, kasza lubią tę wiadomość
-
KochamDzieci wrote:Witam. Zastanawiam się czy jeśli miesiączke miałam od 4 do 9 października, to czy moge już stwierdzić czy jestem w ciąży. Ogólnie to wygląda tak, że staramy się o dzidziusia od 4 miesięcy. Test ciążowy robiłam 4 razy i za każdym razem była 1 kreska a ta 2 niewyraźna. Teraz tak jak w/w, miesiączke miałam 5 dni. Ale od tego dnia cały czas myślę czy jest ze mną coś nie tak lub z moim partnerem, strasznie chcemy dziecka i trochę się denerwuję. Czy powinnam już zrobić test? Kocham Dzieci !
Jedyną słuszną odpowiedzią dla Ciebie jest rada,byś codziennie rano wpatrywała się w kierunek wschodni. Ujrzysz tam przed świtem wielką srebrną gwiazdę (w rzeczywistości to Wenus), ale jak tylko zobaczysz pod nią karawanę wielbłądów zmierzających w Twoim kierunku, to rób test! A najlepiej leć na betę lub do ginekologa! Znaki te od przeszło 2 tysięcy lat świadczą o cudzie poczęcia i narodzin.
Btw, czekam na riposty. Popcorn już zagrzany!
albumina, ciri22, przyszła mama 2, vvviola, WiedźmaMaKota, Asana, Rafaello, MamaFilipka, kasza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haha z nia jest jeszcze lepiej niż ze mna;)! Takiego stopnia zaawansowania cionszy umysłowej to ja jeszcze nie spotkałam!
Brawa dla tej Pani !Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 09:51
vvviola, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
żartujesz prawda?
chyba już w gimnazjum uczą jak wygląda cykl rozrodczy kobiety?
Może test na inteligencję pomoże.
Sorry, ale nie wierzę, że pytasz poważnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 09:30
moremi, vvviola, lauda., WiedźmaMaKota, macduska lubią tę wiadomość
-
witam ! nie mam w zwyczaju udzielac się publicznie , chociaż was podgladam od czasu do czasu, dziś jednak postanowilam zrobic wyjątek, bo aż korrrciło oj korciło ! Niby takie kolezanki ,wspierające się wzajemnie , a tutaj taki atak na "Nową" a nie pomyślała któraś z was, że dziewczyna się pomyliła i zamiast napisac wrzesien, napisała październik, ale od razu trzeba było atakować, Autorytety za dyche pssss
Ollala, Karola0704, Magnolka lubią tę wiadomość
klaudia -
nie pomyliła się, a jeśli nawet, to mogła to sprostować
autorytetem może być tylko lekarz, który ma osiągnięcia w temacie leczenia niepłodności i tam laska powinna zadać pytanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 12:55
-
Hej Dziewczyny. Pisze do Was ze swoim problemem, a raczej z watpliościami. Cykle mam regularne, tj. 28 dni. Ostatni okres miałam 19.09 i trwał prawie 10 dni ( normalnie to 4-5). Według moich obliczeń owulacja powinna być ok 3-4 październik. Wtedy miałam tez sluz płodny. Dzis jest 37 dzień cyklu a okresu jak nie było tak nie ma. według moich obliczeń spoźnia się 8 dni. Detekter na ovufriend wyznaczył mi owulacje na 12 październik ( ale jest linia przerywana i nie potwierdzona, bo miałam wtedy już śluz kremowy i jakos nie chce mi się wierzyc, ze była tak poźno). Dzis zauważyłam, ze na papierze toaletowym pojawiła się odrobina bladoróżowej krwi, ale było to tylko troszkę i do tej pory nie ma już po niej sladu. Zrobiłam test ( nie z porannego moczu) i wyszedł negatywny. Już sama nie wiem co myśleć. Co sądzicie?
-
nick nieaktualny
-
Tysiu - bardzo możliwe, że za wcześnie bo zagnieżdżenie może być nawet 10dpo, więc nawet test o czułości 10 mógłby jeszcze nic nie pokazać12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny