Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie KIEDY TESTOWAC???
Odpowiedz

KIEDY TESTOWAC???

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki, znowu wam pomarudze, wczoraj mozliwa była u mnie implantacja, a ovw wyznaczyło mi termin @ na 23.08 chodz normalnie powinno byc 30.08 ale to pewnie przez szybsza owulacje. Jak myslicie kiedy moge testowac?

• ulek Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli planujesz sikacza w domu to najlepiej w dniu spodziewanej @, a jeśli z krwi to najszybciej 2 dni po implantacji (ale im później tym pewniejszy wynik) powodzonka :)

• aga8787 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwszym razem testowałam (mocz) 25 dnia cyklu i był pozytywny cykle mam 30 dniowe. Teraz myślę testować 3 dni przed spodziewaną @ jakos nie mogę się doczekać i sprawdzam wcześniej....

Tobima lubi tę wiadomość

ug37df9hmgtex3az.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dzis 26 dzien cyklu mam a cykle srednio 27-29 dni wiec nie wiem sama kiedy testowac :/

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niunia wrote:
    hej dzis 26 dzien cyklu mam a cykle srednio 27-29 dni wiec nie wiem sama kiedy testowac :/

ja jutro mam 26dc i zamierzam testować :) chyba że nie będę bardzo wariowało to sobie odpuszczę i jeszcze poczekam, ale watpie bo jutro mam wolne także na 100% pójde na bete

• niunia Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis testowalam i niestety nic :(

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niunia wrote:

Przykro mi :( ale na pewno w następnym cyklu sie uda :) będę trzymała za Ciebie kciuki :) Powodzenia

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niunia wrote:

uda się, zobaczysz!
    ja też trzymam kciukasy :D

Aga_Andzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dzisiejsza beta niestety negatywna :( wynik: 2,95

• MILA Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie się zastanawiam ile dni po owulacji moze wyjśc pozytywna beta ?

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila jeżeli miałaś zagnieżdżenie 6 dnia cyklu to na upartego jutro mogłabyś iść na betę. Ale ja nie wiem czy warto...do 50% wczesnych ciąż ulega poronieniu :( To co się stało u Zielonej kropeczki dało mi do myślenia i ja nie chcę wiedzieć tak wcześnie:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 20:38

• MILA Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz racje czyli czekamy razem ;-)

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Sławka Nowa

Wysłany: 21 września 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    więc wychodzi na to,że ja robię testy za wcześnie:) ( zrobiłam wczoraj ,jakos dwa dni po "stosunku":], i oczywiscie nic, "krew pot i łzy":). Czyli co , jest szansa, że ten negatywny test to moze byc za kilka dni pozytywny?

• karolca Przyjaciółka

Wysłany: 22 września 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sławka wrote:
    więc wychodzi na to,że ja robię testy za wcześnie:) ( zrobiłam wczoraj ,jakos dwa dni po "stosunku":], i oczywiscie nic, "krew pot i łzy":). Czyli co , jest szansa, że ten negatywny test to moze byc za kilka dni pozytywny?

dwa dni po stosunku to dopiero do zapłodnienia może dojść ;) daj czas komórce się zagnieździć, dlatego test powinno robić się w terminie spodziewanej miesiączki.
    U mnie pozytywny test wyszedł "dopiero" w 11 dpo (z krwi beta 58 a na teście o czułości 20 cień).

Cierpliwości, ona tutaj jest bardzo wskazana.

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 09:30

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • pysia88 Koleżanka

Wysłany: 17 grudnia 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam test z krwi w 24 dc i był negatywny.. Cykle ostatnio mam dość nieregularne, rosnące od 32 do 35/36 dni, także trudno stwierdzić dokładnie kiedy była owulacja. Wg ovu termin spodziewanej miesiączki mam na 24 XII.Czy jest jeszcze szansa, że test był robiony za szybko i może za jakiś czas go powtórzyć? Bo ja raczej straciłam już nadzieje...:(

• Izaczek Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia88 wrote:
    Ja robiłam test z krwi w 24 dc i był negatywny.. Cykle ostatnio mam dość nieregularne, rosnące od 32 do 35/36 dni, także trudno stwierdzić dokładnie kiedy była owulacja. Wg ovu termin spodziewanej miesiączki mam na 24 XII.Czy jest jeszcze szansa, że test był robiony za szybko i może za jakiś czas go powtórzyć? Bo ja raczej straciłam już nadzieje...:(
    pysia już Ci niedawno odpowiedziałam tylko że w innym poście, no jasne że jeszcze za wcześnie na testowanie Powodzenia :)

Izaczek
  • Unlike Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia88 wrote:

Kobieto, niektorym w dniu miesiaczki nie wychodza, a ty chcesz ponad tydzien przed miesiaczka. Nawet jesli doszlo do owulki, to jajeczko nie zdazyloby sie nawet zagniezdzic!

48f411ed51.png
  • karola84 Ekspertka

Wysłany: 22 grudnia 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja testuje od tyg i testy w ciąż neg :( ... zerknijcie na mój wykres i powiedzcie co o nim sądzicie czy jest jeszcze szansa???? z góry dziękuję

kocham Cię córeczko (*)(*)(*) 22.05.2013
  • karola84 Ekspertka

Wysłany: 22 grudnia 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mój wykres ;)
    3c9812618c6c7f2d7c296b4da7384211.png

kocham Cię córeczko (*)(*)(*) 22.05.2013
1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ