KIEDY TESTOWAC???
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyniunia wrote:hej dzis 26 dzien cyklu mam a cykle srednio 27-29 dni wiec nie wiem sama kiedy testowac
ja jutro mam 26dc i zamierzam testować chyba że nie będę bardzo wariowało to sobie odpuszczę i jeszcze poczekam, ale watpie bo jutro mam wolne także na 100% pójde na bete -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMila jeżeli miałaś zagnieżdżenie 6 dnia cyklu to na upartego jutro mogłabyś iść na betę. Ale ja nie wiem czy warto...do 50% wczesnych ciąż ulega poronieniu To co się stało u Zielonej kropeczki dało mi do myślenia i ja nie chcę wiedzieć tak wcześnie:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 20:38
-
Sławka wrote:więc wychodzi na to,że ja robię testy za wcześnie:) ( zrobiłam wczoraj ,jakos dwa dni po "stosunku":], i oczywiscie nic, "krew pot i łzy". Czyli co , jest szansa, że ten negatywny test to moze byc za kilka dni pozytywny?
dwa dni po stosunku to dopiero do zapłodnienia może dojść daj czas komórce się zagnieździć, dlatego test powinno robić się w terminie spodziewanej miesiączki.
U mnie pozytywny test wyszedł "dopiero" w 11 dpo (z krwi beta 58 a na teście o czułości 20 cień).
Cierpliwości, ona tutaj jest bardzo wskazana. -
Ja robiłam test z krwi w 24 dc i był negatywny.. Cykle ostatnio mam dość nieregularne, rosnące od 32 do 35/36 dni, także trudno stwierdzić dokładnie kiedy była owulacja. Wg ovu termin spodziewanej miesiączki mam na 24 XII.Czy jest jeszcze szansa, że test był robiony za szybko i może za jakiś czas go powtórzyć? Bo ja raczej straciłam już nadzieje...
-
pysia88 wrote:Ja robiłam test z krwi w 24 dc i był negatywny.. Cykle ostatnio mam dość nieregularne, rosnące od 32 do 35/36 dni, także trudno stwierdzić dokładnie kiedy była owulacja. Wg ovu termin spodziewanej miesiączki mam na 24 XII.Czy jest jeszcze szansa, że test był robiony za szybko i może za jakiś czas go powtórzyć? Bo ja raczej straciłam już nadzieje...Izaczek
-
pysia88 wrote:Ja robiłam test z krwi w 24 dc i był negatywny.. Cykle ostatnio mam dość nieregularne, rosnące od 32 do 35/36 dni, także trudno stwierdzić dokładnie kiedy była owulacja. Wg ovu termin spodziewanej miesiączki mam na 24 XII.Czy jest jeszcze szansa, że test był robiony za szybko i może za jakiś czas go powtórzyć? Bo ja raczej straciłam już nadzieje...
Kobieto, niektorym w dniu miesiaczki nie wychodza, a ty chcesz ponad tydzien przed miesiaczka. Nawet jesli doszlo do owulki, to jajeczko nie zdazyloby sie nawet zagniezdzic!