KIEDY TESTOWAC???
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja jestem w 22dc i test ciązowy wyszedl mi pozytywny. Wczoraj była jasna kreseczka a dzisiaj to już gruba krecha taka sama jak ta obok. Testowałam wcześniej bo owu miałam już w 10 dc. Teraz drże czy ciąża się utrzyma. Miałyście takie doświadczenia?
-
Aguska może faktycznie wyszedł Ci test pozytywny tak szybko bo miałaś szybko owulację. Myślę, że wszystko będzie dobrze. Idź na betę jak się martwisz to zobaczysz jaki masz przyrost.
Apropo mojego wcześniejszego pytania to chodziło mi o to czy ovufriend pokazuje taką informacje o testowaniu. Teraz już wiem, że pokazuje. Wchodzimy na detektor oznak ciąży i jeśli jest powyżej 90% pozytywnego testu to wtedy tam widnieje informacja "Możesz już testować!"
-
nick nieaktualny
-
Cześć Wam
Zaglądam na forum od czasu do czasu, szczególnie jak mam jakieś watpliwosci czy pytania. Jesteście bardzo pomocne i fajnie że tak chętnie dzielice sie doświadczeniami
Mam do Was pytanie-staramy się o dzidziusia od stycznia. W poniedziałek w 26 dc zrobiłam test-wyszła druga kreska kreska-nie za mocna. Pojechałam na bete-32,36, wiec w normie. Zadzwoniłam do mojej pani doktor, stwierdziła że entuzjazm jak najbardziej wskazany, ale z dużym umiarem bo miała troche pacjentek którym później beta rosła bardzo wolno i zalecila powtorzyc bete dopiero po tygodniu. Czy czekac az tyle? I się teraz stresuje.. -
Esa, ja znając siebie to bym nie czekała tygodnia tylko dziś lub jutro zrobiła ponownie betę. Jeśli masz przez cały tydzień myśleć o tym i się stresować to nie ma na co czekać. Leć na betę
W swoim przypadku testowałam w 12 dpo (29 dc), na dwóch sikańcach wyszły blade kreski, na trzecim cień, cienia, cienia który chyba tylko ja tam widziałam Tego samego dnia poszłam na betę, wyniki 142, kolejną zrobiłam dwa dni i kilka godzin później czyli w 14 dpo, wynik 474,3. Mnie osobiście to uspokoiło, bo pokazało, że ładnie przyrasta. Możliwe, że jeszcze jutro (17 dpo) skoczę na jedną. A co! Będę spokojniejsza. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej staram się o maluszka dopiero pierwszy miesiąc ale już mam nadzieję że coś wyszło, jak na razie to za tydzień powinna się pojawić @, niestety mam podwyższone tsh i martwie się, że to wpłynie na starania, ale trzeba myśleć pozytywnie
pozdrawiam :-*