Kiedy zrobic test??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
IZA92 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi, czy jest wogóle sens testować przy moich niskich temperaturach i plamieniu? Spójrzcie na wykres i podzielcie się spostrzeżeniami, gdybyście mogły :*
Test zrób w dniu spodziewanego okresuKto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
kasza wrote:Iza, z taką ilością plamień to chyba wybrałabym się do lekarza
Test zrób w dniu spodziewanego okresu -
IZA92 wrote:W sumie to nie plamienia, tylko brązowy śluz, który w dodatku jest tylko w środku, wkładka codziennie czysta. Do ginekologa wybiorę się jak tylko okres się pojawi i zakończy. No chyba że okres będzie się spóźniał to wcześniejjuż 6-letnia mama
-
Cześć! 1 lutego dostałam okresu (3 dni krwawienia, 4 tylko taki brudny śluz), 8 i 10 lutego kochaliśmy się bez zabezpieczenia. Według moje aplikacji okresowej na telefonie dni płodne miała 10-17 lutego, ale… Mam wrażenie, że owulacja i dni płodne w tym miesiącu przyszły znacznie wcześniej (zawsze miałam cykle regularnie co 28 dni, więc mnie to dziwiw). Od 6 dc mega ochota na seks, śluz płodny, temperatura wyższa niż zwykle, teoretycznie 15 lutego powinnam mieć owulacje, tymczasem od 14 lutego nastąpiły dni suche :p Czy mogę być w ciąży? Myślicie, że mogę już wykonać test?
-
Motomi7 wrote:
Najbardziej wiarygodny wiadomo w terminie @,ale kto by tyle czekał bo na pewno nie my Chyba najwcześniej może coś pokazać 11-12 dpo (pisze to ta,która zaczyna testować 9dpo)Motomi7, Justya85 lubią tę wiadomość
-
Paulinucha87 wrote:Najbardziej wiarygodny wiadomo w terminie @,ale kto by tyle czekał bo na pewno nie my Chyba najwcześniej może coś pokazać 11-12 dpo (pisze to ta,która zaczyna testować 9dpo)
Hahaha - dziękuję - chyba właśnie to chciałam usłyszeć - tzn. przeczytać -
Paulinucha87 wrote:Najbardziej wiarygodny wiadomo w terminie @,ale kto by tyle czekał bo na pewno nie my Chyba najwcześniej może coś pokazać 11-12 dpo (pisze to ta,która zaczyna testować 9dpo)Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Koliber wrote:
Ja bym najwcześniej w weekend testowała Wcześniej lepiej nie tracić humoru na bielach viziraKoliber lubi tę wiadomość
-
hej Koliber nie jestes sama ;p tez chciałabym już wiedzieć ;p
cykle mam 25/26 dniowe.. owulacje miałam 5 kwietnia.. gdzies od 7 kwietnia codziennie boli mnie tak lekko podbrzusze. nigdy tak nie miałam, jedynie kiedy mnie boli podbrzusze to w 1/2 dniu @ wtedy tez inny ból mocniejszy.. -
Hej, jestem tu nowa. @ spoznia mi sie trzeci dzien. Robilam test wczoraj i dzisiaj niestety negatywne. Czy jest jeszcze dla mnie jakas nadzieja ? Ostatnia @ mialam 16.03
Dodam jeszcze, ze testy nie byly z porannego moczu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 12:19