Kiedy zrobic test??
-
WIADOMOŚĆ
-
bsia4 wrote:A ja później się zorientowałam, o co Ci chodziło
Słuchaj, wszystko zależy kiedy miałaś owulację powinno (ale też nie musi) 10 dpo. Spróbuj jutro zrobić, jeśli nic nie wyjdzie, to jeszcze nic straconego Poczekać do soboty i powinnaś mieć pewność -
nick nieaktualnybsia4 wrote:Znam ten ból, ja już 8 cykl i nic. Do tego ten cykl ze mną "pogrywa" i robi złudne nadzieje, bo okresu nadal nie mam... a powinnam już dostać
w poniedzialek ide do swojego gin. zobaczymy co powie - czy powtórzyc badania męża czy nie -
Achia wrote:może to dzidzia sobie pogrywa poczekaj 2 dni i zrób test rano. oczywiscie że ja tez sobie robię nadzieję po słuchaniu takich historii ale to nie żadna wyczytana gdzieś historia-ale autentyk
w poniedzialek ide do swojego gin. zobaczymy co powie - czy powtórzyc badania męża czy nie -
nick nieaktualnybsia4 wrote:Na pewno musiała mi się przesunąć owulacja - to na pewno, skoro okres się przesuwa. Tylko jeśli się przesunęła, to tymbardziej niefajnie, bo nie pamiętam, czy w odpowiednim okresie się staraliśmy
i jak i jak? powiedz że nie przyszła do Ciebie wredna @ i jutro znów testujesz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga.W. wrote:hej zrobilam ten test i wyszlo mi cos takiego, linkuje zdjecie. nie mam pojecia co to ale na bank ujemny...
https://zapodaj.net/24adaba9d56a6.jpg.html
to chyba "uroda" testów ciążowych- tez mi się tak zdarzyło mieć.za 1 razem już myslalam,że to pozytyw i że zaraz się zabarwi ale tak nie było. i potem chyba jeszcze na innym teście miałam to samo. -
Achia wrote:to chyba "uroda" testów ciążowych- tez mi się tak zdarzyło mieć.za 1 razem już myslalam,że to pozytyw i że zaraz się zabarwi ale tak nie było. i potem chyba jeszcze na innym teście miałam to samo.
tak to ja mam tylko przy pre-test, unikajcie go, to juz moj trzeci czy drugi taki.
nigdy wiecej go nie kupie ale u mnie w aptece tylko takie maja
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dzisiaj mija ok 16 dni od owulacji. @ brak. Dwa testy pokazały negatyw.
Jeden 6 dpo, drugi dziś rano 16dpo.
Tak się nakręcił ze to juz na pewno ciąża, że jak zobaczyłam 1 kreskę to mi się słabo zrobiło!
CoPonad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011