X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kiedy zrobic test??
Odpowiedz

Kiedy zrobic test??

Oceń ten wątek:
  • bsia4 Koleżanka

Wysłany: 6 listopada 2017, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja później się zorientowałam, o co Ci chodziło :)
    Słuchaj, wszystko zależy kiedy miałaś owulację:) powinno (ale też nie musi) 10 dpo. Spróbuj jutro zrobić, jeśli nic nie wyjdzie, to jeszcze nic straconego :) Poczekać do soboty i powinnaś mieć pewność :)

• Aga.W. Debiutantka

Wysłany: 6 listopada 2017, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bsia4 wrote:
    A ja później się zorientowałam, o co Ci chodziło :)
    Słuchaj, wszystko zależy kiedy miałaś owulację:) powinno (ale też nie musi) 10 dpo. Spróbuj jutro zrobić, jeśli nic nie wyjdzie, to jeszcze nic straconego :) Poczekać do soboty i powinnaś mieć pewność :)
    Dziekuje za odpowiedz :) zrobie jutro :)

• bsia4 Koleżanka

Wysłany: 6 listopada 2017, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam mocno kciukasy i koniecznie daj znać :)
    A który to cykl starań?

• Aga.W. Debiutantka

Wysłany: 6 listopada 2017, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bsia4 wrote:
    Trzymam mocno kciukasy i koniecznie daj znać :)
    A który to cykl starań?

11cykl jestem juz troche podlamana. W pierwsza ciaze zaszlam w pierwszym cyklu,A teraz nic juz tyle czasu.

• bsia4 Koleżanka

Wysłany: 6 listopada 2017, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znam ten ból, ja już 8 cykl i nic. Do tego ten cykl ze mną "pogrywa" i robi złudne nadzieje, bo okresu nadal nie mam... a powinnam już dostać :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2017, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bsia4 wrote:
    Znam ten ból, ja już 8 cykl i nic. Do tego ten cykl ze mną "pogrywa" i robi złudne nadzieje, bo okresu nadal nie mam... a powinnam już dostać :(
    może to dzidzia sobie pogrywa :) poczekaj 2 dni i zrób test rano. oczywiscie że ja tez sobie robię nadzieję po słuchaniu takich historii ale to nie żadna wyczytana gdzieś historia-ale autentyk :)
    w poniedzialek ide do swojego gin. zobaczymy co powie - czy powtórzyc badania męża czy nie

• bsia4 Koleżanka

Wysłany: 6 listopada 2017, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    może to dzidzia sobie pogrywa :) poczekaj 2 dni i zrób test rano. oczywiscie że ja tez sobie robię nadzieję po słuchaniu takich historii ale to nie żadna wyczytana gdzieś historia-ale autentyk :)
    w poniedzialek ide do swojego gin. zobaczymy co powie - czy powtórzyc badania męża czy nie
    Na pewno musiała mi się przesunąć owulacja - to na pewno, skoro okres się przesuwa. Tylko jeśli się przesunęła, to tymbardziej niefajnie, bo nie pamiętam, czy w odpowiednim okresie się staraliśmy :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2017, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bsia4 wrote:
    Na pewno musiała mi się przesunąć owulacja - to na pewno, skoro okres się przesuwa. Tylko jeśli się przesunęła, to tymbardziej niefajnie, bo nie pamiętam, czy w odpowiednim okresie się staraliśmy :P

i jak i jak? powiedz że nie przyszła do Ciebie wredna @ i jutro znów testujesz?:)

• bsia4 Koleżanka

Wysłany: 7 listopada 2017, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadal nie przyszła, a ja przed chwilą znow testowałam i nic :( zakupiłam dwa testy, jutro sprawdzam ponownie.
    Chcę, żeby już się wyjaśniło....

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2017, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a możesz skoczyć na betę? wtedy powinno już sie wyjaśnic na 100%

• bsia4 Koleżanka

Wysłany: 7 listopada 2017, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba skoczę w czwartek :) w czwartek mam też wizytę u gin, zobaczymy co mi powie.
    A jutro zrobię test z rana.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2017, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to dawaj znać- 3mam kciuki :)

• bsia4 Koleżanka

Wysłany: 7 listopada 2017, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz się nie łudzę:P to był trzeci test, więc muszę spojrzeć prawdzie w oczy

• Aga.W. Debiutantka

Wysłany: 7 listopada 2017, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej zrobilam ten test i wyszlo mi cos takiego, linkuje zdjecie. nie mam pojecia co to ale na bank ujemny...

https://zapodaj.net/24adaba9d56a6.jpg.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2017, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga.W. wrote:
    hej zrobilam ten test i wyszlo mi cos takiego, linkuje zdjecie. nie mam pojecia co to ale na bank ujemny...

https://zapodaj.net/24adaba9d56a6.jpg.html

to chyba "uroda" testów ciążowych- tez mi się tak zdarzyło mieć.za 1 razem już myslalam,że to pozytyw i że zaraz się zabarwi ale tak nie było. i potem chyba jeszcze na innym teście miałam to samo.

• Aga.W. Debiutantka

Wysłany: 7 listopada 2017, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    to chyba "uroda" testów ciążowych- tez mi się tak zdarzyło mieć.za 1 razem już myslalam,że to pozytyw i że zaraz się zabarwi ale tak nie było. i potem chyba jeszcze na innym teście miałam to samo.

tak to ja mam tylko przy pre-test, unikajcie go, to juz moj trzeci czy drugi taki.
    nigdy wiecej go nie kupie ale u mnie w aptece tylko takie maja :/

• bsia4 Koleżanka

Wysłany: 7 listopada 2017, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam dziewczyny, ale ja nic na tym zdjęciu nie widzę ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2017, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo ogólnie to tam nic nie widać. Widać jakby biały pasek w miejscu gdzie powinna być druga czerwona kreska

• bsia4 Koleżanka

Wysłany: 8 listopada 2017, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa, teraz widzę :)
    A u mnie nadal brak @. Dziś robiłam test i tez nic..

• Rozczarowana Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2017, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzisiaj mija ok 16 dni od owulacji. @ brak. Dwa testy pokazały negatyw.
    Jeden 6 dpo, drugi dziś rano 16dpo.
    Tak się nakręcił ze to juz na pewno ciąża, że jak zobaczyłam 1 kreskę to mi się słabo zrobiło!
    Co

Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
    Tsh i prolaktyna ok
    2 Cs z luteiną
    1 Cs z clostilem
    Syn 2011
‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ