X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kiedy zrobic test??
Odpowiedz

Kiedy zrobic test??

Oceń ten wątek:
  • Paula2702 Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wam ;)
    Proszę sprowadźcie mnie na ziemię, albo dodajcie trochę nadziei bo już wariuje ;( jestem po 3 stratach, ostatnia pół roku temu, miesiączki regularne, cykl 26 dni.
    @ powinna przyjść w poniedziałek (16/04), dzień później zrobiłam test facelle strumieniowy negatywny, dzisiaj 19/04 bobo test negatywny. Czuje się tak jak przy 3-iej ciąży, albo sobie coś wmówiłam, już sama nie wiem. @ nigdy się nie spóźniała, jak już to przychodziła dzień szybciej ale nigdy później, pracę mam tą samą i ten sam stres co zawsze.
    Już się tak pozytywnie nakręciłam a teraz to brutalne zejście na ziemię i wciąż ta nadzieja, bo przecież małpy dalej nie ma..

qb3ck6nl84hx2psv.png

iv096iyeyd8y91kc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawdopodobnie przesunęła Ci się owulacja albo miałaś cykl bezowulacyjny.

• miranda22 Debiutantka

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich, myślicie że tydzień po ostatnim stosunku (a dwa po pierwszym) to za wcześnie żeby odczuwać objawy I iśc na betę ? Jutro minie tydzień od ostatniego stosunku (wcześniej też było ich kilka) a ja od 4 dni odczuwam starszny ból w dole brzucha I chyba troche mi niedobrze. Czy to możliwe żebym mogła już czuć objawy ? Czy robienie testu coś da w tym terminie ? Z góry dziękuję ; )

miranda22
  • Paula2702 Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki lamka pewnie masz rację, ale i tak ciągle myślę czy się udało, poszłabym na betę ale nie mam kiedy się urwać z pracy. Pozostało mi czekać.
    Miranda22 poczekałabym jeszcze ok tygodnia na testowanie ;) chociaż z drugiej strony to tylko kilka złotych więc czemu nie ;P tylko radzę nie nakręcać się jak ja, bo później rozczarowanie boli..

qb3ck6nl84hx2psv.png

iv096iyeyd8y91kc.png
  • miranda22 Debiutantka

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula2702 - dziękuję bardzo. dziś zrobiłam zwykły test z apteki, bo niewytrzymałam, wynik negatywny , myslałam że skoro już odczuwam potencjalne objawy to test coś pokaże. Jutro zrobię bete I czekanie :(

miranda22
  • Paula2702 Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miranda jeszcze nic nie jest przesądzone ;) Trzymam kciuki :)

qb3ck6nl84hx2psv.png

iv096iyeyd8y91kc.png
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miranda22 wrote:
    Paula2702 - dziękuję bardzo. dziś zrobiłam zwykły test z apteki, bo niewytrzymałam, wynik negatywny , myslałam że skoro już odczuwam potencjalne objawy to test coś pokaże. Jutro zrobię bete I czekanie :(
    Tez mialam objawy przed zrobieniem testu...czulam ze sie udalo i tak.jest... teraz czekam do poniedzialku na druga bete...a test wyszedl mi pozytywny (2 blada kreska ) w 28dc a mam 30 dniowe

w4sq9n73sbn750go.png Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY <3.<3
‹‹ 18 19 20 21 22
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ