Kiedy zrobic test??
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Wam
Proszę sprowadźcie mnie na ziemię, albo dodajcie trochę nadziei bo już wariuje ;( jestem po 3 stratach, ostatnia pół roku temu, miesiączki regularne, cykl 26 dni.
@ powinna przyjść w poniedziałek (16/04), dzień później zrobiłam test facelle strumieniowy negatywny, dzisiaj 19/04 bobo test negatywny. Czuje się tak jak przy 3-iej ciąży, albo sobie coś wmówiłam, już sama nie wiem. @ nigdy się nie spóźniała, jak już to przychodziła dzień szybciej ale nigdy później, pracę mam tą samą i ten sam stres co zawsze.
Już się tak pozytywnie nakręciłam a teraz to brutalne zejście na ziemię i wciąż ta nadzieja, bo przecież małpy dalej nie ma.. -
nick nieaktualny
-
Witam wszystkich, myślicie że tydzień po ostatnim stosunku (a dwa po pierwszym) to za wcześnie żeby odczuwać objawy I iśc na betę ? Jutro minie tydzień od ostatniego stosunku (wcześniej też było ich kilka) a ja od 4 dni odczuwam starszny ból w dole brzucha I chyba troche mi niedobrze. Czy to możliwe żebym mogła już czuć objawy ? Czy robienie testu coś da w tym terminie ? Z góry dziękuję ; )
miranda22 -
Dzięki lamka pewnie masz rację, ale i tak ciągle myślę czy się udało, poszłabym na betę ale nie mam kiedy się urwać z pracy. Pozostało mi czekać.
Miranda22 poczekałabym jeszcze ok tygodnia na testowanie chociaż z drugiej strony to tylko kilka złotych więc czemu nie ;P tylko radzę nie nakręcać się jak ja, bo później rozczarowanie boli.. -
miranda22 wrote:Paula2702 - dziękuję bardzo. dziś zrobiłam zwykły test z apteki, bo niewytrzymałam, wynik negatywny , myslałam że skoro już odczuwam potencjalne objawy to test coś pokaże. Jutro zrobię bete I czekanieAgata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-