Kiedy zrobic test??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A moze rzeczywiście miałam poooooznaaa owulacje i jeszxze piłka w grze, bo coś tam dię dzieje?
Jutro idę do lekarza, nie na betę. Zobaczymy, czy zobaczy tam ciałko żółte...
Rozczarowana, a masz możliwość zrobienia bety? I czy jesteś w 100% pewna, kiedy miałaś owulacje?
Ja w tył cyklu mam podobny problem jak Ty... -
nick nieaktualny
-
Albo mówią dużo, a my nie możemy się pogodzić z prawdą.
Dziewczyny, czy wy tez co miesiąc obiecujecie sobie, ze juz nie będziecie myślały o owulacjach itd i ze niw zajrzyjcie na żadne fora, ze nie będziecie robić testów przedwcześnie i szukać na siłę objawów? -
nick nieaktualnyOczywiście! A co miesiąc to samo, albo objawy znajduje inne i znów wmawiam sobie że to na pewno to! Już miałam chyba całą możliwą paletę objawów ciążowych-ciekawe co będzie jak naprawde zajde w ciążę
w tym mcu o dziwo trochę lżej traktuje temat, staram się dużo robić innych rzeczy,więcej dla siebie. ale całkowite wyłączenie myślenia o tym-w moim przypadku-jest niemożliwe. Dobrze że fajne filmy są teraz w kinach. Można iść i "pożyć" choć na 2h czymś kompletnie innym;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 05:43
bsia4 lubi tę wiadomość
-
Achia wrote:Oczywiście! A co miesiąc to samo, albo objawy znajduje inne i znów wmawiam sobie że to na pewno to! Już miałam chyba całą możliwą paletę objawów ciążowych-ciekawe co będzie jak naprawde zajde w ciążę
w tym mcu o dziwo trochę lżej traktuje temat, staram się dużo robić innych rzeczy,więcej dla siebie. ale całkowite wyłączenie myślenia o tym-w moim przypadku-jest niemożliwe. Dobrze że fajne filmy są teraz w kinach. Można iść i "pożyć" choć na 2h czymś kompletnie innym;)
A ja dzisiaj idę do gin na 15:30 i sprowadzi mnie na ziemię, przydałby mi sie porządny opie@@@l, skończ babo z tą ciąża, to ze spóźnia Ci się okres 4-5 dni, to jeszcze nic nie oznacza. Niektórym sję spóźnia miesiąc:) No i tutaj bedzie miał racj.
Mnie wczorajszy, poranny test sprowadził na ziemię i nie widzę już jakichkolwiek szans. Chcę tylko teraz dostać okres o rozpocząć nowy cykl wariacji -
Aga.W. wrote:Hej, dzis zrobilam test 25mlU/ml jestem 13dpo i negatywny . Czy jest jeszcze jakas realna szansa, ze moze jednak sie udalo a na test jest za wczesnie ?
Ja wczoraj rano robiłam test 20 i nic nie było, to juz było 3-4 dni po przewidywanym terminie @, więc u mnie żadnych szansa poza tym a sumie nie bolą mnie piersi, tak jak to się opisuje na początku ciąży, więc wniosek sam się wysuwa
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Nie chce Ci robić złudnych nadziei ale nie musi boleć biust żeby być w ciąży
może nie być żadnych objawów.moja siostra do 4 mca nie wiedziała że jest w ciąży. Nawet miała "okres"-skapy ale jednak. Różnie bywa :p daj znać co lekarz powiedział!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam . u nas jutro ma nadejsc @ wiec czekamy i jutro testujemy . objawy sa bo od 2 tyg bole podbrzusza i kremowy śluz wiec liczymy ze byc moze sie udalo .. Starania 2 cykl . 2 ciaza. W pierwszej udalo sie dopiero po prawie 3 latach. Wiec mamy nadzieje ze teraz szybciej nam sie uda . bo synek czeka ✌Zaczynamy starania o 2 dzieciątko
-
Ja juz chyba wariuje i spamuje na wszystkich wątkach. Mam 35 dc (cykle nieregularne)brak @ i boję się testować. Dzisiaj rano wstałam z bólem piersi a ostatnie 4 okresy bezobjawowe totalnie. Już sama nie wiem czy sobie wkręcam czy nie...Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek01.2018
-
Dziewczyny, ja mam troszkę pytanie z innej beczki
jak Wy rozgrywacie sprawę z alkoholem? Czy totalnie odstawiłyście podczas starań? Czasem są takie sytuacje, że są jakieś imieniny w rodzinie czy urodziny i wiadomo, że zwykle jest jakieś winko. ( oczywiście nie mówię tu o upijaniu się. Tylko o lampce wina okazjonalnie.) Wiadomo jest, że jak na rodzinnych uroczystościach odmawiamy alkoholu to od razu zaczynają się pytania czy spodziewamy się dzidziusia, a ja bym na razie nie chciała tego nagłaśniać że się staramy. Jak Wy do tego podchodzicie?
-
Dżasta90 wrote:Dziewczyny, ja mam troszkę pytanie z innej beczki
jak Wy rozgrywacie sprawę z alkoholem? Czy totalnie odstawiłyście podczas starań? Czasem są takie sytuacje, że są jakieś imieniny w rodzinie czy urodziny i wiadomo, że zwykle jest jakieś winko. ( oczywiście nie mówię tu o upijaniu się. Tylko o lampce wina okazjonalnie.) Wiadomo jest, że jak na rodzinnych uroczystościach odmawiamy alkoholu to od razu zaczynają się pytania czy spodziewamy się dzidziusia, a ja bym na razie nie chciała tego nagłaśniać że się staramy. Jak Wy do tego podchodzicie?
wiadomo, że się nie upijam Bóg wie jak ale drink czy piwko albo dwa się trafi.
Dżasta90 lubi tę wiadomość
Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek01.2018
-
Dżasta90 wrote:Dziewczyny, ja mam troszkę pytanie z innej beczki