Kiedy zrobic test??
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Patka:)We krwi można wykryć hormon hcg już po 7 dniach od zagnieżdzenia,więc teoretycznie można próbować.Jednak lepiej poczekać na przynajmniej 14 dzień fazy lutealnej.
Ja się okropnie przeziębiłam,walczę z nim naturalnymi sposobami i boję się o fasolkę.
Pozdrawiam serdecznie!Patka23 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69376.png
https://www.maluchy.pl/li-69375.png -
ja mam dostać jutro zawsze mam ja w zegarku dzień bądź dwa dni wcześniej plamienie na razie czysto...test robiłam w niedzielę niestety negatyw..ale jeszcze czekam jak przyjdzie @ to się nie poddaje i tak mam koło zapasowe 4 marca jestem umówiona klinice leczenia niepłodności...pozostaje czekanie...
-
nick nieaktualnyNo właśnie, z tym czekaniem dziewczyny to wiecie jak jest ciężko. ania_mr nie poddawaj się, większość z nas ma jakiś problem żeby zajsc w ciąze głównie to hormony, ale dobry lekarz to podstawa dalej to już tylko będzie coraz bliżej do posiadania upragnionej małej istotki
-
nick nieaktualny
-
Patka23 wrote:No właśnie, z tym czekaniem dziewczyny to wiecie jak jest ciężko. ania_mr nie poddawaj się, większość z nas ma jakiś problem żeby zajsc w ciąze głównie to hormony, ale dobry lekarz to podstawa dalej to już tylko będzie coraz bliżej do posiadania upragnionej małej istotki
U nas to bardziej wina nasienia, wizyta u lekarza jest więc zapiszemy się na inseminacje...chyba że do środy nie przyjdzie to pójdę na badanie krwi... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa robiłam test w 11 fl i wyszedl negatywny, a 4 dni pozniej lekarka kazala mi zrobic bete i wyszlo 235 U/l, ze 4-5 tydzien. Moim zdaniem lepiej zrobic bete. Jakas dziewczyna tu na ovu zrobila sobie w 8 dni po owulacji i wyszlo jej juz 7,9... ale tez nie wiem czy to dobrze wiedziec na az ta k wczesnym etapie bo w razie czego procz rozczarowania ze znowu nadszedl okres bedzie jeszcze rozpacz.
Foto_Anna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej mam pytanie jestem 15 dni po owulacji. Zrobiłam rano dzis dwa testy . Pierwszy bobo test strumieniowy wyszedł negatywny a drugi tez bobo test ale płytkowy wyszedł pozytywny -( ciążowa linia jasna ale jest)co mam o tym myslec?? roznyc wynik dwóch testów tej samej firmy robione z tego samego moczu o tej samej godzinie. Na bete ide dopiero w poniedziałek. czy juz moge sie cieszyc?
-
Test sie robi najlepiej dzień, dwa po spodziewanej miesiączce, choć ja nie czesto do tego dnia wytrzymujeChwalebny Ojcze, święty Dominiku, który otrzymałeś od Boga tyle pomocy dla tych, którzy polecają się Tobie w obrazie z Soriano , weź także i mnie pod swoją łaskawą opiekę i wyjednaj łaski dla duszy oraz inne dobrodziejstwa, tak mi obecnie potrzebne. Amen.
-
nick nieaktualny