Kiedy zrobic test??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczynki,ja juz glupieje bo jest 25 dc a za 3 dni powinna byc @ w piatek mialam male kilku godzinne plamienie i dzis od 5 do 8 rano znow male plamienie,chyba juz nie mam co testowac,a tak sie cieszylam ze juz 15-16 marca bede testowac juz i z niecierpliwoscia czekalam,cos czuje ze ludne moje nadzieje ech... zycze Wam powodzenia i 3mam mocno kciuki za 2 krechy
-
Cześć dziewczyny, ja świeżo na Ovufriend i kończy sie mój drugi rejestrowany cykl. 9dpo - siedzę jak na gwoździach i Wasze posty bardzo pomagają. dobrze wiedzieć, że jest nas więcej Trzymam kciuki za cierpliwosć (swoją i Waszą ) i oby 2 krechy jak juz bedzie można testować
-
nick nieaktualny
-
Hej witam wszystkie starajace:)) ja jestem juz 3 dni po spodziewanej @ zrobilam sikany popoludniu i dalej nic niewiem czy powtorzyc za pare dni czy co stres chyba tak dziala na mnie pozatym mam jzu w domku trzyletniego synka o niego staralismy sie pol roku a teraz staramy sie 3 miesiac i narazie niewiem jakies sugestie ktos tak mial?pozdroagunia29
-
W pierwszej ciąży zrobiłam test dzień po spodziewanej @ i dwie ładne krechy, w drugiej zrobiłam test dwa dni przed spodziewaną @ wyszedł negatywny, dzień po spodziewanej @ był już pozytywny. Także bywa różnie i różnych kobiet.Mama najcudowniejszych skarbów