Kiedy zrobic test??
-
WIADOMOŚĆ
-
My dopiero zaczęliśmy starania dokładnie 25 lipca . 30lipca mieliśmy 2 rocznice ślubu i stwierdziliśmy że już czas na maleństwo wcześniej się z tym nie spieszyliśmy a teraz boję się że będzie problem przez tą moją niedoczynność tarczycy ale nie będę się martwić na zapas .. Moja koleżanka to ma szczęście udało jej się od pierwszego razu Mam nadzieję że będziemy mogły sobie niedługo pogratulować życzę tego Tobie i sobie
Pismak lubi tę wiadomość
-
Ooo my mamy drugą rocznicę 27 sierpnia i też stwierdziliśmy że czas na dzidzię Nie dziękuję i także mocno trzymam za nas kciuki!
Co do niedoczynności to na ovu też są dziewczyny które mają niedoczynność i im się udało więc głowa do góry i działamy !Agafia lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyMoze ta druga rocznica jest jakas magiczna? My mamy 12 sierpnia i tez w zwiazku z nia zaczelismy starania niedawno tak bym chciala juz moc ja swietowac "we trojke" Mam nadzieje, ze tym razem sie udalo, trzymam kciuki za Was!
Agafia lubi tę wiadomość
-
Ooo kolejna 2 roczniaczka i świeżynka w staraniach
Witamy witamy i oczywiście kciukam za NasAgafia lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nemcia wrote:Moze ta druga rocznica jest jakas magiczna? My mamy 12 sierpnia i tez w zwiazku z nia zaczelismy starania niedawno tak bym chciala juz moc ja swietowac "we trojke" Mam nadzieje, ze tym razem sie udalo, trzymam kciuki za Was!
No to gratuluję i powodzenia w staraniach )) -
nick nieaktualnyAniqa wrote:a robiłaś jakieś testy ciązowe wczesniej?
Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynemcia wrote:kurcze i to ile - w poprzednich cyklach po kilka; w tym tez nie wytrzymalalm i zrobilam 10 dpo, tylko mi humor zepsul, bo oczyiwisce 1 kreska, ale nie zalamuje sie jeszcze. @ nie ma, czuje sie zupelnie inaczej (mam nadzieje, ze sobie nie wkrecam), a temperatury pieknie wysokie! Wiec cierpliwie czekam - jutro chyba pojde na bete, choc z jednej strony boje sie rozczarowania, wiadomo
-
nick nieaktualnyna 100% to powie lekarz na USG kolezanka bym sie nie przejmowala, bo jak patrze na wykresy, czy czytam co pisza tu dziewczyny to to bywa naprawde baaardzo roznie - nieraz dopiero hoho po terminie @ zaczyna byc widoczna blada kreseczka, inni widzialam zaznaczali sikanca na + juz 8 dpo...
Najwazniejsze, to sie nie stresowac niepotrzebnie, maz mi ciagle powtarza "Zachowuj sie tak jakbys byla w ciazy, uwazaj na sibeie i cierpliwie czekaj" chociaz on raziej nie rozumie jak ciezko jest wysiedziec te 14 dni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeraz zaczynam sie bac isc na badanie, ehhh... Brzuch jednak boli jak na @, ale z drugiej strony te nudnosci, no i biegam do toalety co chwile... Gdyby mi spadla temperatura juz bym sie nie ludzila, ale jednak dalej jest chyba dosc wysoka
https://ovufriend.pl/graph/cede6f79c51176e552db458175338154 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny