Kiedy zrobic test??
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś mam 47dc a @ nadal brak.Testy negatywne,beta z zeszlego tyg tez negatywna. Brzuch pobolewa jak na @,piersi ociezale i straasznie wrazliwe. Jesli do niedzieli dalej nic to trzeba bedzie isc do gina.. Masakra! ;(
Viola25
Ludzie,którzy mają marzenia,nigdy nie tracą nadziei... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nemcia gartuluję!
Jestem kilka dni po spodziewanej @. Ból brzuch jak przy okresie, ból piersi, głowy, słabości, zawroty głowy, od dziś mdłości. Na razie nie chcę testować. Poczekam co najmniej do poniedziałku, ale ta niepewność, strach...
Byle się nie nakręcać!"... coś mi mówi, że jeszcze wszystko będzie możliwe..." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam, postanowiłam się dołączyć do szanownych pań.Ja również mam dostać miesiączke 16 sierpnia i mam nadzieje ze nie pojawi sie, bo bede musiala 2 cykle zrobic przerwy bo mam stan zapalny jajnika prawego i torbielowatosc i czekaja mnie antybiotyki, a tak bardzo czekam na te 2 kreseczki ze juz czasem wydaje mi sie ze wariuje
-
witam, jestem nowa na forum. Agata2502 ja tez mam stan zapalny prawego jajnika.. 28 lipca przytulalam sie;) z moim partnerem, 30 lipca z moich obliczen i obserwcji wyszlo mi, ze mialam owulacje. Zostalo ok 4dni do @ przez ostatnie kilka cyklow nie wytrzymywalam i robilam testy kilka dni przed @ (nie musze mowic ze wyniki byly negatywne)
Tak bardzo chce, zeby tym razem sie udalo. Dziewczyny myslicie, ze sa realne szanse na to, ze jednak jestem w ciazy?? Nie wiem czy ja sobie wkrecam, ze to jest mozliwe czy jak... blagam spojrzcie na to z perspektywy i powiedzcie czy moge byc w ciazy i kiedy zrobic test..
pozdrawiam i zycze powodzenia wszystkim 'staraczkom'
-
nick nieaktualnyWszyscy mówią ze trzeba odpuścić wrzucić na luz i nic na silę, ale jak tu wrzucic na luz kiedy tak bardzo pragniemy mieć dzidziusia. Co najwazniejsze moja pierwsze maleństwo utraciłam, zarodek obumarł i tak mi brakuje tej ciazy ze jak najszybciej bym chciala byc w kolejnej:( mnie rownież zostało 4 dni z objawów z jakich zaobserwowałam to bolące i wrażliwe piersi które mnie juz bolą od ok 1 sierpnia gdzie prawdopodobnie był moj tydzien owulacyjny czy to możliwe by dały znak zagnieżdżeniu sie zarodka? dodam że przytulałam sie z mężem od 25 lipca do 4 sierpnia co 2 dzień, mogło coś zaskoczyć ?
Lenka M. lubi tę wiadomość
-
agata2502 przykro mi z powodu Twojej straty;( ale z tego co piszesz to sa szanse na ciaze zwlaszcza, ze masz objawy! Ja niestety nie mam zadnego objawu, czuje sie normalnie, jak zwykle;( juz nawet staram se pogodzic ze i tym razem nic z tego nie bedzie.. Przez kilka cyklow kochalam sie na potege poczatkowe cykle to codniennie w okresach plodnych (i nic) potem co drugi dzien (nic) a teraz postanowilismy z partnerem zrobic to tylko raz jak sie okazalo 2 dni przed owulacja (boje sie ze za wczesnie, moglismy poczekac jeden dzien, ale moj partner musial wyjechac w interesach wiec i tak nie byloby szansy) Codziennie budze sie z mysla i pytaniem zrobic test?? za wczesnie?? czy czekac bezczynnie na @ ktora cos mi sie wydaje w 89%, ze przyjdzie;( ehh jak ten czas sie dluzy. Nic nie pomaga, probuje sprztac, wyjsc na spacerale wokol widze same ciezarne lub mamusie z dzidziusiami co mnie ejszcze bardziej doluje czemu mi sie nie udaje?? Zawsze myslalam ze zajscie w ciaze to taka latwizna.. no nic, nie ma co sie uzalac, nic to nie da.. Zycze powodzenia wszystkim kobietkom;)
-
super;/ jak zwykle i tym razem nie wytrzymalam. Zrobilam test na 3 dni przed @ Jedna kreska. Wpatrywalam sie w test okolo 15minut czy jednak nie ma nawet cienia drugiej kreski, ale nic, totalnie nic. Zalamalam sie totalnie. Czemu ja zawsze sie nakrecam;/
Dziewczyny juz sama nie wiem kiedy sie kochac z partnerem ile dni przed owulacja, w trakcie owulacji?? MAm wrazenie, ze probowalam wszystkiego.. Chyba jednak nie jest mi dane. -
nick nieaktualnykiedyś wyczytałam że zajście w ciąże w okresie owulacji to 40 % szans, czyli nie zawsze sie musi udać akurat podczas owulacji danego cyklu trzeba próbować, ale to czekanie jest meczace ja wiem. Ja dzis juz kupilam test ciazowy przygotowuje sie do piatku i mnie korci by juz go zrobic ale staram sie byc silna bo wiem co znowu zobacze. AHHH ja tez tak mam ze widze wszedzie ciezarne kobity wszystkie rodza w serialach tez ciagle temat tabu ciaza! No mozna zwariowac. Najwazniejsza jest cierpliwosc ale jak tu byc cierpliwym jak tak bardzo pragniemy tej ciazy ? ja juz sama nie wiem co tu robic by nie myslec o tym chce dzidziusia badz silna, zrob jeszcze test w dniu spodziewanej miesiaczki czasami wlasnie od tego dnia sa testy wyczuwalne. Podczas pierwszej ciazy wlasnie w niu spodziewanej miesiaczki zrobilam pierwszy test i wyszla bladuchna kreseczka dopiero po kilku dniach zrobila sie mocniejsza nadzieja zawsze musi byc!!
-
agata2502 dziekuje bardzo bardzo za wsparcie
nie rob testu przed meisiaczka! Nie popelnij bledu takiego jak ja! Dzis czulam sie okropnie ryczalam az zasnelam ze zmeczenia i bolu glowy. Lepsze jest uczucie podekscytowania, niewiedzy i ciekawosci czy jestesmy w ciazy czy nie, niz rozczarowanie i widok jednej krechy;/A testu teraz nie kupie zeby mnie nie korcilo. Jestem prawie pewna ze przyjdzie ta nieszczesna @ za te pare dni. No nic zobaczymy.