X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kiedy zrobic test??
Odpowiedz

Kiedy zrobic test??

Oceń ten wątek:
  • AniaEtoile Koleżanka

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Kochanie, gratuluję, jesteś w ciąży.

AniaEtoile
  • Viola25 Znajoma

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś mam 47dc a @ nadal brak.Testy negatywne,beta z zeszlego tyg tez negatywna. Brzuch pobolewa jak na @,piersi ociezale i straasznie wrazliwe. Jesli do niedzieli dalej nic to trzeba bedzie isc do gina..:/ Masakra! ;(

Viola25

Ludzie,którzy mają marzenia,nigdy nie tracą nadziei...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaEtoile wrote:
    Tak Kochanie, gratuluję, jesteś w ciąży.
    Dziekuje :)\strasznie sie ciesze, wczoraj ryczalam z radosci godzine, dzwonilam juz do mezai teraz probuje nie wariowac :)
    Trzeba isc do pracy i narazie cicho-sza ;)

fabiola lubi tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nemcia :)) super gratuluje kochana :)) może dla mnie też to będzie szczęśliwy czas . ja jeszcze cierpliwie czekam :)))

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli 2 rocznica ślubu okazła się być szczęśliwa :))) 12.08 możecie świętować w 3 :))) superrrr

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    czyli 2 rocznica ślubu okazła się być szczęśliwa :))) 12.08 możecie świętować w 3 :))) superrrr
    Dziekuje :)
    moze jest cows w tej drugiej rocznicy, trzymam kciuki za Was! :)

• Agafia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no 14 mam dostać @ zobaczymy najgorsze ze wczoraj jakies plamienie mi się pojawiło ale dziś nic ... zobaczymy

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Agamońka Debiutantka

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nemcia gartuluję! :)

Jestem kilka dni po spodziewanej @. Ból brzuch jak przy okresie, ból piersi, głowy, słabości, zawroty głowy, od dziś mdłości. Na razie nie chcę testować. Poczekam co najmniej do poniedziałku, ale ta niepewność, strach... :(
    Byle się nie nakręcać!

"... coś mi mówi, że jeszcze wszystko będzie możliwe..."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nemcia wrote:
    Dziekuje :)\strasznie sie ciesze, wczoraj ryczalam z radosci godzine, dzwonilam juz do mezai teraz probuje nie wariowac :)
    Trzeba isc do pracy i narazie cicho-sza ;)
    gratuluję :) dbaj o siebie :)

• Modelka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agamońka, ja bym już 3 razy testowała, więc podziwiam Twoją dyscyplinę :) Trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła, a test wyszedł pozytywny!

zem3upjygjyf6uag.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    no 14 mam dostać @ zobaczymy najgorsze ze wczoraj jakies plamienie mi się pojawiło ale dziś nic ... zobaczymy
    a jak tam z tobą Agafia????

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Modelka wrote:
    Agamońka, ja bym już 3 razy testowała, więc podziwiam Twoją dyscyplinę :) Trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła, a test wyszedł pozytywny!
    zgadza się ja takze byłabym już po paru testach,

• fabiola Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    Ja czekam do 14 sierpnia wtedy ma się pojawić @ mam nadzieję że jej nie będzie zrobię test i będą 2 kreseczki :D

Ja mam dostać @ 16 sierpnia także czekamy razem :):)

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, postanowiłam się dołączyć do szanownych pań.Ja również mam dostać miesiączke 16 sierpnia i mam nadzieje ze nie pojawi sie, bo bede musiala 2 cykle zrobic przerwy bo mam stan zapalny jajnika prawego i torbielowatosc :( i czekaja mnie antybiotyki, a tak bardzo czekam na te 2 kreseczki ze juz czasem wydaje mi sie ze wariuje

• chce dzidziusia Znajoma

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, jestem nowa na forum. Agata2502 ja tez mam stan zapalny prawego jajnika.. 28 lipca przytulalam sie;) z moim partnerem, 30 lipca z moich obliczen i obserwcji wyszlo mi, ze mialam owulacje. Zostalo ok 4dni do @ przez ostatnie kilka cyklow nie wytrzymywalam i robilam testy kilka dni przed @ (nie musze mowic ze wyniki byly negatywne)
    Tak bardzo chce, zeby tym razem sie udalo. Dziewczyny myslicie, ze sa realne szanse na to, ze jednak jestem w ciazy?? Nie wiem czy ja sobie wkrecam, ze to jest mozliwe czy jak... blagam spojrzcie na to z perspektywy i powiedzcie czy moge byc w ciazy i kiedy zrobic test..
    pozdrawiam i zycze powodzenia wszystkim 'staraczkom'

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszyscy mówią ze trzeba odpuścić wrzucić na luz i nic na silę, ale jak tu wrzucic na luz kiedy tak bardzo pragniemy mieć dzidziusia. Co najwazniejsze moja pierwsze maleństwo utraciłam, zarodek obumarł i tak mi brakuje tej ciazy ze jak najszybciej bym chciala byc w kolejnej:( mnie rownież zostało 4 dni z objawów z jakich zaobserwowałam to bolące i wrażliwe piersi które mnie juz bolą od ok 1 sierpnia gdzie prawdopodobnie był moj tydzien owulacyjny czy to możliwe by dały znak zagnieżdżeniu sie zarodka? dodam że przytulałam sie z mężem od 25 lipca do 4 sierpnia co 2 dzień, mogło coś zaskoczyć ?

Lenka M. lubi tę wiadomość

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agata2502 przykro mi z powodu Twojej straty;( ale z tego co piszesz to sa szanse na ciaze zwlaszcza, ze masz objawy! Ja niestety nie mam zadnego objawu, czuje sie normalnie, jak zwykle;( juz nawet staram se pogodzic ze i tym razem nic z tego nie bedzie.. Przez kilka cyklow kochalam sie na potege poczatkowe cykle to codniennie w okresach plodnych (i nic) potem co drugi dzien (nic) a teraz postanowilismy z partnerem zrobic to tylko raz jak sie okazalo 2 dni przed owulacja (boje sie ze za wczesnie, moglismy poczekac jeden dzien, ale moj partner musial wyjechac w interesach wiec i tak nie byloby szansy) Codziennie budze sie z mysla i pytaniem zrobic test?? za wczesnie?? czy czekac bezczynnie na @ ktora cos mi sie wydaje w 89%, ze przyjdzie;( ehh jak ten czas sie dluzy. Nic nie pomaga, probuje sprztac, wyjsc na spacerale wokol widze same ciezarne lub mamusie z dzidziusiami co mnie ejszcze bardziej doluje czemu mi sie nie udaje?? Zawsze myslalam ze zajscie w ciaze to taka latwizna.. no nic, nie ma co sie uzalac, nic to nie da.. Zycze powodzenia wszystkim kobietkom;)

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super;/ jak zwykle i tym razem nie wytrzymalam. Zrobilam test na 3 dni przed @ Jedna kreska. Wpatrywalam sie w test okolo 15minut czy jednak nie ma nawet cienia drugiej kreski, ale nic, totalnie nic. Zalamalam sie totalnie. Czemu ja zawsze sie nakrecam;/
    Dziewczyny juz sama nie wiem kiedy sie kochac z partnerem ile dni przed owulacja, w trakcie owulacji?? MAm wrazenie, ze probowalam wszystkiego.. Chyba jednak nie jest mi dane.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedyś wyczytałam że zajście w ciąże w okresie owulacji to 40 % szans, czyli nie zawsze sie musi udać akurat podczas owulacji danego cyklu trzeba próbować, ale to czekanie jest meczace ja wiem. Ja dzis juz kupilam test ciazowy przygotowuje sie do piatku i mnie korci by juz go zrobic ale staram sie byc silna bo wiem co znowu zobacze. AHHH ja tez tak mam ze widze wszedzie ciezarne kobity wszystkie rodza w serialach tez ciagle temat tabu ciaza! No mozna zwariowac. Najwazniejsza jest cierpliwosc ale jak tu byc cierpliwym jak tak bardzo pragniemy tej ciazy ? :( ja juz sama nie wiem co tu robic by nie myslec o tym :( chce dzidziusia badz silna, zrob jeszcze test w dniu spodziewanej miesiaczki czasami wlasnie od tego dnia sa testy wyczuwalne. Podczas pierwszej ciazy wlasnie w niu spodziewanej miesiaczki zrobilam pierwszy test i wyszla bladuchna kreseczka dopiero po kilku dniach zrobila sie mocniejsza ;) nadzieja zawsze musi byc!! ;)

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agata2502 dziekuje bardzo bardzo za wsparcie <3
    nie rob testu przed meisiaczka! Nie popelnij bledu takiego jak ja! Dzis czulam sie okropnie ryczalam az zasnelam ze zmeczenia i bolu glowy. Lepsze jest uczucie podekscytowania, niewiedzy i ciekawosci czy jestesmy w ciazy czy nie, niz rozczarowanie i widok jednej krechy;/A testu teraz nie kupie zeby mnie nie korcilo. Jestem prawie pewna ze przyjdzie ta nieszczesna @ za te pare dni. No nic zobaczymy.

‹‹ 7 8 9 10 11 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ