X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kiedy zrobic test??
Odpowiedz

Kiedy zrobic test??

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale szczerze mówiąc, to wydaje mi się że @ przyjdzie bo bolą mnie piersi już z tydzień czasu, do tego od jakichś już 15 dni utrzymuje mi się kremowy śluz, wczoraj pojawiło się ostre kłucie w jajnikach i ból w dole brzucha i trzyma do dziś, dodatkowo od rana mam mdłości tak jak w poprzednim cyklu przed @ (pierwszy raz wtedy tak miałam)...czyli niestety pewnie zbliża się nieuchronne :(
    ale zatestuje jutro..." a nóż widelec" :P

• alxa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ohh dziewczyny... ile my nerwów przeżyjemy przez to wszystko!
    ja dziś testowałam ale niestety jedna kreseczka... dziś dzień planowanej @ więc może spróbuję jeszcze za 2 dni jeśli nie przyjdzie @.

Aguś daj znać jak tylko coś będziesz wiedzieć <3

e3db312905.png
    920555c751.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta niestety negatywna :( wynik: 2,95

• lawenda Przyjaciółka

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam pytanko jak myślicie czy według mojego wykresu iść jutro na betę czy się wstrzymać?? Proszę o opinię:)

lawenda
  • Eve Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że możesz iśc. Choc ja bym się chyba wstrzymała do planowanego @.

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • Belbol Nowa

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, dopiero zaczynam przygodę z Ovu. Jestem w trakcie cyklu - dziś 32 dc, średnia długość 35-36 dc. W 25 dc wyszedł mi pozytywny test owulacyjny. Nie mierzyłam jednak regularnie temp. w tym cyklu, dopiero zacznę od następnego. Ale potrzebuję porady - skoro dzień spodziewanej miesiączki to 35-36 dc, ale prawdopodobna owulacja była dopiero w 25 dc, to kiedy należy zrobić test c.? czy 36 dc to nie za wcześnie? Wyczytałam poradę, by testować 14 dni po owulacji, sęk w tym, że nie jestem pewna tej owulacji nic a nic.
    Poradźcie co robić?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana spróbuj z pierwszym testem w dzien spodziewanej @ najszybciej... trzymam kciuki, i witamy na ovu:)

gosia81, Belbol lubią tę wiadomość

• Belbol Nowa

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki a odpowiedź!!! - zaczekam z testowaniem do 36 dc :) To będzie 11 dzień po hipotetycznej owulacji, więc chyba ok?

• Emi36 Przyjaciółka

Wysłany: 23 września 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) dwa dni do planowanej @ a ja dzis beta zrobiłam a tu wynik 0,1 masakra czyli na ciążę już szansy nie mam :( ???

Iwona 39 lat
    Endometrioza I st.
    11.04.2016 Aniołek 7t 3d ciąża pozamaciczna :(
    3 miesiace pózniej ciąża Amelka <3 mały cud <3
    198e9be07204aef8989853855003ef9f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Emi36, nie trać nadzieji. Ja powinnam dostać okres 22 września, dziś 24 nadal cisza zazwyczaj 22 juz z rana biegałam do łazienki bo wstrętna @ przyszła. Robiłam test w dniu spodziewanej miesiączki, lecz wyszedł negatywny nie wiem może dlatego że za wcześnie albo dlatego ze robiłam go po godzinie 13. Poczekaj do planowanej @, nie trać nadzieji :)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam @ na poniedziałek, wczoraj test negatywny 8dpo. Czekam...biorę duphaston do soboty...zobaczymy:-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Rafaello Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mój obecny cykl jest jakiś nienormalny, nigdy takiego nie miałam:/ jestem już 4 dni po spodziewanym okresie, drugi dzień mam plamienia, w poniedziałek robiłam test-nie ma nawet cienia. Brzuch nie boli-tak jak zawsze bolał zwiastując okres. W połowie cyklu zaczęłam brać bromergon, czy to przez niego coś się porypało?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie mam pytanie mam cykle 34-37 dniowe śluz płodny więc i chyba owilację miałam 24-16 września miesiączke miałam 9 września w dni miedzy 24 a 26 było przytulanie dzś jest 26 dc miesiączke powinnam dostać gdzieś okolice 14-16 października? co chwile biegam siku jestem senna cały dzień bym mogła przespać i co najwazniejsze bo dla mnie to nowość strasznie bola mne piersi nawet sa widoczne niebiesko fioletowe zyłki co nigdy tak nie miałam jedynie co troszeczke bolały mnie piersi na 1-2 dni przed miesiączka jak myslicie wyszedłby juz test pozytywny gdyby cos było czy lepiej poczekac do tego 14-16 października

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Termin @ mam na jutro, ale od paru dni mam mnostwo objawow ciazowych i wysoka temprature. Czy moge dzis zatestowac bez obawy, ze sie rozczaruje, czy jednak poczekac do jutra?

• kasza Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    (A)lutka wrote:
    Witam! Termin @ mam na jutro, ale od paru dni mam mnostwo objawow ciazowych i wysoka temprature. Czy moge dzis zatestowac bez obawy, ze sie rozczaruje, czy jednak poczekac do jutra?
    Alutka, tyle czekasz że wytrzymasz do jutra, wierzę w Ciebie :) <3

Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
    Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda.. <3
    klz9vcqgoe25tgnv.png

klz9vcqggnhy4ejj.png
  • madziaw88 Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w tym wątku :) za mną 2 nieudane cykle, na szczęście mój ginekolog szybko skierował do endo
    (TSH na koniec września 3,5, biorę euthyrox 25, jod i duphaston przez 10 dni)

Za mną 2 nieudane cykle, za tydzień dopiero planowana @ a już chętnie bym zrobiła test :)

Pozdrawiam

16ud43r8bgfa44ek.png
  • kasza Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziaw88 wrote:
    Witam w tym wątku :) za mną 2 nieudane cykle, na szczęście mój ginekolog szybko skierował do endo
    (TSH na koniec września 3,5, biorę euthyrox 25, jod i duphaston przez 10 dni)

Za mną 2 nieudane cykle, za tydzień dopiero planowana @ a już chętnie bym zrobiła test :)

Pozdrawiam

Każda z nas zrobiłaby test najchętniej 3dpo jak tylko się owu na wykresie zaznaczy :D
    Niestety to nic nie da :P
    Trzymam kciuki, cierpliwości i powodzenia! <3

madziaw88 lubi tę wiadomość

Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
    Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda.. <3
    klz9vcqgoe25tgnv.png

klz9vcqggnhy4ejj.png
  • madziarella88 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naepiej testowac w dzien spodziewanej miesiaczki lub kilka dni po. tak unikcienie rozczarowania. wiem ze ciezko wytrzymac tak dlugo (sama wielokrotnie testowalam przed tsm ;p ) ale tak oszczedzicie sobie niepotrzebnego stresu. jesli wyjdzie - i tak bedziecie dla pewnosci jeszcze raz robic test po terminie spodziewanej miesiaczki. strata pieniedzy i nerwow. wiem po sobie. pozdrawiam !

5b09mg7y1fm9q2ki.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dniu @ wyszedł negatyw, już dzień po terminie druga blada kreseczka:-)

SurfGirl, Ania M lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• kasiaa.. Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Od kilku dni śledziłam Wasze posty...Jutro powinnam mieć @ Owu miałam około 18 stycznia . Do stosunku doszło 17 stycznia. Test robiłam czuły 10 dni po owu-negatywny , 12 dni po owu- negatywny natomiast dzis wyszła słaba kreska dlatego nie ma co się spieszyc z robieniem testów.. Co do objawów to kilka dni po owu do dnia dzisiejszego boli mnie podbrzusze tak jak na @ oraz plecy...Nie wiem czy to objaw normalny troche sie boje bo pamietam ze takie bole brzucha mialam jak poroniłam ciąze i strasznie się martwię:(

201610141756.png
    201802217352.png
‹‹ 9 10 11 12 13 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ