Kiedy zrobic test??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle szczerze mówiąc, to wydaje mi się że @ przyjdzie bo bolą mnie piersi już z tydzień czasu, do tego od jakichś już 15 dni utrzymuje mi się kremowy śluz, wczoraj pojawiło się ostre kłucie w jajnikach i ból w dole brzucha i trzyma do dziś, dodatkowo od rana mam mdłości tak jak w poprzednim cyklu przed @ (pierwszy raz wtedy tak miałam)...czyli niestety pewnie zbliża się nieuchronne
ale zatestuje jutro..." a nóż widelec" -
nick nieaktualny
-
Witajcie, dopiero zaczynam przygodę z Ovu. Jestem w trakcie cyklu - dziś 32 dc, średnia długość 35-36 dc. W 25 dc wyszedł mi pozytywny test owulacyjny. Nie mierzyłam jednak regularnie temp. w tym cyklu, dopiero zacznę od następnego. Ale potrzebuję porady - skoro dzień spodziewanej miesiączki to 35-36 dc, ale prawdopodobna owulacja była dopiero w 25 dc, to kiedy należy zrobić test c.? czy 36 dc to nie za wcześnie? Wyczytałam poradę, by testować 14 dni po owulacji, sęk w tym, że nie jestem pewna tej owulacji nic a nic.
Poradźcie co robić? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny@Emi36, nie trać nadzieji. Ja powinnam dostać okres 22 września, dziś 24 nadal cisza zazwyczaj 22 juz z rana biegałam do łazienki bo wstrętna @ przyszła. Robiłam test w dniu spodziewanej miesiączki, lecz wyszedł negatywny nie wiem może dlatego że za wcześnie albo dlatego ze robiłam go po godzinie 13. Poczekaj do planowanej @, nie trać nadzieji
-
Dziewczyny mój obecny cykl jest jakiś nienormalny, nigdy takiego nie miałam:/ jestem już 4 dni po spodziewanym okresie, drugi dzień mam plamienia, w poniedziałek robiłam test-nie ma nawet cienia. Brzuch nie boli-tak jak zawsze bolał zwiastując okres. W połowie cyklu zaczęłam brać bromergon, czy to przez niego coś się porypało?
-
nick nieaktualnywitajcie mam pytanie mam cykle 34-37 dniowe śluz płodny więc i chyba owilację miałam 24-16 września miesiączke miałam 9 września w dni miedzy 24 a 26 było przytulanie dzś jest 26 dc miesiączke powinnam dostać gdzieś okolice 14-16 października? co chwile biegam siku jestem senna cały dzień bym mogła przespać i co najwazniejsze bo dla mnie to nowość strasznie bola mne piersi nawet sa widoczne niebiesko fioletowe zyłki co nigdy tak nie miałam jedynie co troszeczke bolały mnie piersi na 1-2 dni przed miesiączka jak myslicie wyszedłby juz test pozytywny gdyby cos było czy lepiej poczekac do tego 14-16 października
-
nick nieaktualny
-
(A)lutka wrote:Witam! Termin @ mam na jutro, ale od paru dni mam mnostwo objawow ciazowych i wysoka temprature. Czy moge dzis zatestowac bez obawy, ze sie rozczaruje, czy jednak poczekac do jutra?Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
Witam w tym wątku za mną 2 nieudane cykle, na szczęście mój ginekolog szybko skierował do endo
(TSH na koniec września 3,5, biorę euthyrox 25, jod i duphaston przez 10 dni)
Za mną 2 nieudane cykle, za tydzień dopiero planowana @ a już chętnie bym zrobiła test
Pozdrawiam -
madziaw88 wrote:Witam w tym wątku za mną 2 nieudane cykle, na szczęście mój ginekolog szybko skierował do endo
(TSH na koniec września 3,5, biorę euthyrox 25, jod i duphaston przez 10 dni)
Za mną 2 nieudane cykle, za tydzień dopiero planowana @ a już chętnie bym zrobiła test
Pozdrawiam
Każda z nas zrobiłaby test najchętniej 3dpo jak tylko się owu na wykresie zaznaczy
Niestety to nic nie da
Trzymam kciuki, cierpliwości i powodzenia!madziaw88 lubi tę wiadomość
Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
naepiej testowac w dzien spodziewanej miesiaczki lub kilka dni po. tak unikcienie rozczarowania. wiem ze ciezko wytrzymac tak dlugo (sama wielokrotnie testowalam przed tsm ;p ) ale tak oszczedzicie sobie niepotrzebnego stresu. jesli wyjdzie - i tak bedziecie dla pewnosci jeszcze raz robic test po terminie spodziewanej miesiaczki. strata pieniedzy i nerwow. wiem po sobie. pozdrawiam !
-
Witam
Od kilku dni śledziłam Wasze posty...Jutro powinnam mieć @ Owu miałam około 18 stycznia . Do stosunku doszło 17 stycznia. Test robiłam czuły 10 dni po owu-negatywny , 12 dni po owu- negatywny natomiast dzis wyszła słaba kreska dlatego nie ma co się spieszyc z robieniem testów.. Co do objawów to kilka dni po owu do dnia dzisiejszego boli mnie podbrzusze tak jak na @ oraz plecy...Nie wiem czy to objaw normalny troche sie boje bo pamietam ze takie bole brzucha mialam jak poroniłam ciąze i strasznie się martwię