Kiedy zrobic test??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymnie sie wydaje ze chyba też przyjdzie, dzis juz mialam spadek temperatury z 36,9 ktora mialam przez ostatnie półtoratygodniowa na 36,7 ahh i czekaja mnie antybiotyki mam nadzieje ze moj jajniczek wyleczy sie szybko bo chcialam w tym roku jeszcze zajsc w ciaze
-
hej dziewczyny, dzis czuje sie lepiej (oczywiscie nie ludze sie, ten cykl zakonczy sie @) obudzilam sie, wyjrzalam przez okno, piekne sloneczko mnie przywitalo, postanowilam, ze wyjde dzisiaj na spacer a wieczorem ide na romantyczna kolacje z moim skarbem no i kino;) to czy zajdziemy w ciaze czy nie to jest jedna wielka tajemnica.. Nie da sie powiedziec komus, ze tym razem sie uda.. Moja mama np zaszla w ciaze z 3 dzieci (w tym ze mna) 'przez przypadek' i to w okresach nieplodnych i tylko moja siostre poczela z premedytacja hehe starajac sie w dni plodne. Wiec tutaj nie ma reguly, kazdy organizm jest inny niestety i cos co zadzialalo u jednej kobiety, nie znaczy, ze zadziala u drugiej ;(
trzymajcie sie wszystkie cieplutko. probujcie. W koncu musi sie udac!Nusia lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny to znowu ja;)
wlasnie szykowalam sie do pojscia na spacer kiedy cos mnie tknelo. Poszlam do lazienki a tu... no coz krwawienie tzn @ przyszla i to 2 dni przed. Coz postanowilam wyluzowac i teraz zajme sie moze remontem w domu za duzo stresu mnie to kosztuje, bedzie co ma byc.. pozdrawiam;) -
nick nieaktualnyja dziś testowałam, i jak przypuszczałam była jedna kreseczka ahh no szkoda temperatura tez sie obnizyla wiec czego sie spodziewac. Dzis albo jutro @ mnie odwiedzi... całe starania na marne... Powodzenia wszystkim staraczkom i gratuluje przyszłym mamom... Ja odpuszczam starania na miesiac gin zalecił wyleczenie najpierw mojego torbiela na jajniku
pozdrawiam...
-
nick nieaktualny
-
Przykro mi agata2502 i jak sadzie niusia tez;( ja chyba tez odpuszczam ten miesiac, zeby odswiezyc swoje myslenie. Za bardzo spieta jestem i zestresowana. Kurcze dziewczyny, chyba nie chcemy potem opowiadac jak to sie stalo, ze zaszlysmy w ciaze (to musi byc cos pieknego, romantycznego a nie wiecznie z termometrem w reku macaniem szyjki macicy, wertowaniem kalendarza) Moze jednak zacznijmy sie kochac z partnerami na spontanie, wsluchac sie w nasz organizm i zrobic to kiedy mamy ochote, a noz widelec sie nam uda;D
myslmy pozytywnie! pozdrawiamNusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też zawsze sobie myslałam, żeby ten moment poczęcia moje dziecka bedzie wspaniałym przeżyciem z emocjami a nie mierzeniem temperatury i macaniem szyjki macicy dlatego dziewczęta róbcie wszystko i kiedy tylko macie na to ochote;) ja w tym miesiącu bede mierzyc temperature bo jestem ciekawa swojego ciała zeby wiedziec jak rozpoznac ta owulacje nasze ciało to księga wiedzy, naprawde mozna duzo ciekawych rzeczy sie dowiedziec
chce dzidziusia lubi tę wiadomość
-
Hello!!! Wszyscy pewnie korzystają z tego pięknego długiego weekendu... I dobrze tak ma być. Relaks i spokoj przede wszystkim.A ja chciałam się pochwalić ze mi pozostalo 4 dni do testowania i cholernie się nie mogę doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buziaki:-)))) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja chciałam tylko powiedziec ze testowac - wyjatkowo - bede dopiero po spodziewanej @ jakby co:)
Postanowiłam poćwiczyc cierpliwosc;)
No i chyba w tym miesiacu jakos bardziej sie wyciszylam i uspokoiłam i nie wariuję już tak ja np. w poprzednim:)))agata2502, Aga_Andzia, chce dzidziusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eavonne nie martw sie, tez to przerobilam kilka dni temu, bylam zalamana, tak sie nakrecalam a potem trach dostalam @ dzisiaj juz sie skonczyla na szczescie no i nowe nadzieje, w zwiazku nowym cyklem.
niunia, witaj w klubie;( nie tym razem, to nastepnym sie uda;)
Witam dziewczynki;)
aga_andzia zawsze mozesz sprobowac. jak widzialas niektore dziewczyny kilka dni przed planowana @ mialy wynik pozytywny, ale rownie dobrze mozesz sie zawiesc, bo nie bedziesz miala wystarczajaca ilosc hormonow;( rozczarowanie jest gorszym uczuciem niz ekscytacja i dumanie czy jestem w ciazy czy nie;p wiec chyba lepiej poczekac te 2 dni;)
olivia swietne postanowienie;) powodzenia i wytrwalosci zycze.Podziwiam, ja zawsze sobie obiecuje, ze bede czekac a potem testuje jak idiotka po czym zwykle na drugi dzien przylazi@
straciatella GRATULACJE (nie powiem, bo zazdroszcze;p daj no troche wiruskow, bys mnie zarazila tez;) wszystkiego dobrego, dbaj o siebie i swoja kruszynke;)
-
nick nieaktualnychce dzidziusia wrote:Eavonne nie martw sie, tez to przerobilam kilka dni temu, bylam zalamana, tak sie nakrecalam a potem trach dostalam @ dzisiaj juz sie skonczyla na szczescie no i nowe nadzieje, w zwiazku nowym cyklem.
niunia, witaj w klubie;( nie tym razem, to nastepnym sie uda;)
Witam dziewczynki;)
aga_andzia zawsze mozesz sprobowac. jak widzialas niektore dziewczyny kilka dni przed planowana @ mialy wynik pozytywny, ale rownie dobrze mozesz sie zawiesc, bo nie bedziesz miala wystarczajaca ilosc hormonow;( rozczarowanie jest gorszym uczuciem niz ekscytacja i dumanie czy jestem w ciazy czy nie;p wiec chyba lepiej poczekac te 2 dni;)
olivia swietne postanowienie;) powodzenia i wytrwalosci zycze.Podziwiam, ja zawsze sobie obiecuje, ze bede czekac a potem testuje jak idiotka po czym zwykle na drugi dzien przylazi@
straciatella GRATULACJE (nie powiem, bo zazdroszcze;p daj no troche wiruskow, bys mnie zarazila tez;) wszystkiego dobrego, dbaj o siebie i swoja kruszynke;)
Hej, nie zrobiłam tej bety wczoraj, jakoś nie czułam konieczności (czyli, że nie miałam stresa, nakręcania się itp), ale zrobie jutro, bo tak się złożyło, że mam jutro wolne...