X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kiedy zrobic test??
Odpowiedz

Kiedy zrobic test??

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie sie wydaje ze chyba też przyjdzie, dzis juz mialam spadek temperatury z 36,9 ktora mialam przez ostatnie półtoratygodniowa na 36,7 :( ahh i czekaja mnie antybiotyki mam nadzieje ze moj jajniczek wyleczy sie szybko bo chcialam w tym roku jeszcze zajsc w ciaze :(

• nela324 Nowa

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, możecie mi pomóc i powiedzieć czy jeszcze mam jakieś szanse na to, że w tym cyklu będę w ciąży? https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=nela324 serduszka w 15, 16, 18, 19,20,21 dc.

nela324
  • chce dzidziusia Znajoma

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, dzis czuje sie lepiej (oczywiscie nie ludze sie, ten cykl zakonczy sie @) obudzilam sie, wyjrzalam przez okno, piekne sloneczko mnie przywitalo, postanowilam, ze wyjde dzisiaj na spacer a wieczorem ide na romantyczna kolacje z moim skarbem no i kino;) to czy zajdziemy w ciaze czy nie to jest jedna wielka tajemnica.. Nie da sie powiedziec komus, ze tym razem sie uda.. Moja mama np zaszla w ciaze z 3 dzieci (w tym ze mna) 'przez przypadek' i to w okresach nieplodnych i tylko moja siostre poczela z premedytacja hehe starajac sie w dni plodne. Wiec tutaj nie ma reguly, kazdy organizm jest inny niestety i cos co zadzialalo u jednej kobiety, nie znaczy, ze zadziala u drugiej ;(
    trzymajcie sie wszystkie cieplutko. probujcie. W koncu musi sie udac!

Nusia lubi tę wiadomość

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny to znowu ja;)
    wlasnie szykowalam sie do pojscia na spacer kiedy cos mnie tknelo. Poszlam do lazienki a tu... no coz krwawienie tzn @ przyszla i to 2 dni przed. Coz postanowilam wyluzowac i teraz zajme sie moze remontem w domu ;) za duzo stresu mnie to kosztuje, bedzie co ma byc.. pozdrawiam;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś testowałam, i jak przypuszczałam była jedna kreseczka ahh no szkoda temperatura tez sie obnizyla wiec czego sie spodziewac. Dzis albo jutro @ mnie odwiedzi... całe starania na marne... Powodzenia wszystkim staraczkom i gratuluje przyszłym mamom... Ja odpuszczam starania na miesiac gin zalecił wyleczenie najpierw mojego torbiela na jajniku :(
    pozdrawiam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi Agatka, może następnym razem się uda...
    Ja też już dzisiaj czekam na @, bo brzuch mnie boli straszliwie, skurcze mam, boli dól pleców, więc @ na 100% przyjdzie, niestety!

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi agata2502 i jak sadzie niusia tez;( ja chyba tez odpuszczam ten miesiac, zeby odswiezyc swoje myslenie. Za bardzo spieta jestem i zestresowana. Kurcze dziewczyny, chyba nie chcemy potem opowiadac jak to sie stalo, ze zaszlysmy w ciaze (to musi byc cos pieknego, romantycznego a nie wiecznie z termometrem w reku macaniem szyjki macicy, wertowaniem kalendarza) Moze jednak zacznijmy sie kochac z partnerami na spontanie, wsluchac sie w nasz organizm i zrobic to kiedy mamy ochote, a noz widelec sie nam uda;D
    myslmy pozytywnie! pozdrawiam

Nusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zawsze sobie myslałam, żeby ten moment poczęcia moje dziecka bedzie wspaniałym przeżyciem z emocjami a nie mierzeniem temperatury i macaniem szyjki macicy :D dlatego dziewczęta róbcie wszystko i kiedy tylko macie na to ochote;) ja w tym miesiącu bede mierzyc temperature bo jestem ciekawa swojego ciała :) zeby wiedziec jak rozpoznac ta owulacje ;) nasze ciało to księga wiedzy, naprawde mozna duzo ciekawych rzeczy sie dowiedziec ;)

chce dzidziusia lubi tę wiadomość

• Eavonne Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello!!! Wszyscy pewnie korzystają z tego pięknego długiego weekendu... I dobrze tak ma być. Relaks i spokoj przede wszystkim.A ja chciałam się pochwalić ze mi pozostalo 4 dni do testowania i cholernie się nie mogę doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Buziaki:-))))

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi pozostalo 6 dni do testowania;) a poniosła mnie ułanska fantazja i dzis zatestowałam hehe 2 dni po ewentualnym zagniezdzeniu, jeszcze testem czulosci 25 hehe oczywiscie negativ:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chciałam tylko powiedziec ze testowac - wyjatkowo - bede dopiero po spodziewanej @ jakby co:)
    Postanowiłam poćwiczyc cierpliwosc;)
    No i chyba w tym miesiacu jakos bardziej sie wyciszylam i uspokoiłam i nie wariuję już tak ja np. w poprzednim:)))

agata2502, Aga_Andzia, chce dzidziusia lubią tę wiadomość

• Eavonne Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem zla jak osa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Temp z dnia na dzień spada i trzeba się oswoic z faktem ze @ za 2 dni. A miał być prezent na rocznice!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zamierzam jutro zrobic betę...uważacie że 26dc to będzie już wiarygodny wynik?

• niunia Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia ja mam dzis 27 dzien cyklu i niesety nic :(

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niunia wrote:
    Aga_Andzia ja mam dzis 27 dzien cyklu i niesety nic :(

no ale czy to jest spowodowane poprostu brakiem ciąży czy zbyt wczesnym testem?

• straciatella Debiutantka

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj dwie krechy :)
    to dopiero 25 dc z 28, ale są wyraźne dwie :)

chce dzidziusia, Aga_Andzia, klaudia123 lubią tę wiadomość

• niunia Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam 26-29 dniowe cykle dzis 27 dzien i niestety nic wogole mysle ze nie mialam owu _(

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • Eavonne Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie będę już musiala testować @ zawitala...........:-(((

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eavonne nie martw sie, tez to przerobilam kilka dni temu, bylam zalamana, tak sie nakrecalam a potem trach dostalam @ dzisiaj juz sie skonczyla na szczescie no i nowe nadzieje, w zwiazku nowym cyklem.

niunia, witaj w klubie;( nie tym razem, to nastepnym sie uda;)

Witam dziewczynki;)

aga_andzia zawsze mozesz sprobowac. jak widzialas niektore dziewczyny kilka dni przed planowana @ mialy wynik pozytywny, ale rownie dobrze mozesz sie zawiesc, bo nie bedziesz miala wystarczajaca ilosc hormonow;( rozczarowanie jest gorszym uczuciem niz ekscytacja i dumanie czy jestem w ciazy czy nie;p wiec chyba lepiej poczekac te 2 dni;)

olivia swietne postanowienie;) powodzenia i wytrwalosci zycze.Podziwiam, ja zawsze sobie obiecuje, ze bede czekac a potem testuje jak idiotka po czym zwykle na drugi dzien przylazi@

straciatella GRATULACJE (nie powiem, bo zazdroszcze;p daj no troche wiruskow, bys mnie zarazila tez;) wszystkiego dobrego, dbaj o siebie i swoja kruszynke;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chce dzidziusia wrote:
    Eavonne nie martw sie, tez to przerobilam kilka dni temu, bylam zalamana, tak sie nakrecalam a potem trach dostalam @ dzisiaj juz sie skonczyla na szczescie no i nowe nadzieje, w zwiazku nowym cyklem.

niunia, witaj w klubie;( nie tym razem, to nastepnym sie uda;)

Witam dziewczynki;)

aga_andzia zawsze mozesz sprobowac. jak widzialas niektore dziewczyny kilka dni przed planowana @ mialy wynik pozytywny, ale rownie dobrze mozesz sie zawiesc, bo nie bedziesz miala wystarczajaca ilosc hormonow;( rozczarowanie jest gorszym uczuciem niz ekscytacja i dumanie czy jestem w ciazy czy nie;p wiec chyba lepiej poczekac te 2 dni;)

olivia swietne postanowienie;) powodzenia i wytrwalosci zycze.Podziwiam, ja zawsze sobie obiecuje, ze bede czekac a potem testuje jak idiotka po czym zwykle na drugi dzien przylazi@

straciatella GRATULACJE (nie powiem, bo zazdroszcze;p daj no troche wiruskow, bys mnie zarazila tez;) wszystkiego dobrego, dbaj o siebie i swoja kruszynke;)

Hej, nie zrobiłam tej bety wczoraj, jakoś nie czułam konieczności (czyli, że nie miałam stresa, nakręcania się itp), ale zrobie jutro, bo tak się złożyło, że mam jutro wolne...

‹‹ 8 9 10 11 12 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ