kłócie jajników i brzucha po ovu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mnie też pierwszy raz bardzo kuły jajniki i teraz nieśmiało sie cieszę że jestem w ciązy beta 54 a jest 12 dni po ovu4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Witam. Jestem tu nowa. Jestem 7 dni po owulacji. Też czuje ból brzucha jak na @ i kłucie w jajnikachcałe od owulacji. Wczoraj bardziej mnie bolało i do tego kregoslup jak na @ i niekiedy skurcze macicy. Okres mam dostać 7-8 Marca. Dzisiaj pobolewa mnie troszkę brzuch a raczej kłuje. Niewiem czy mam jakąś szanse Ale nie robię sobie nadzieji bo miałam wczesniej problemy zdrowotne i jestem 5 miesiecy po zabiegu. Mam już synka Ale chcielibyśmy mieć dwójkę będę testowac w czwartek.aha piersi bolaly mnie od owulacji do wczoraj. Dzisiaj już prawie w ogole:-/ więc pewnie żadnej szansy nie mamAnka88
-
Ania88 wrote:Witam. Jestem tu nowa. Jestem 7 dni po owulacji. Też czuje ból brzucha jak na @ i kłucie w jajnikachcałe od owulacji. Wczoraj bardziej mnie bolało i do tego kregoslup jak na @ i niekiedy skurcze macicy. Okres mam dostać 7-8 Marca. Dzisiaj pobolewa mnie troszkę brzuch a raczej kłuje. Niewiem czy mam jakąś szanse Ale nie robię sobie nadzieji bo miałam wczesniej problemy zdrowotne i jestem 5 miesiecy po zabiegu. Mam już synka Ale chcielibyśmy mieć dwójkę będę testowac w czwartek.aha piersi bolaly mnie od owulacji do wczoraj. Dzisiaj już prawie w ogole:-/ więc pewnie żadnej szansy nie mamkarola31
-
hajdi wrote:u mnie dalej nic już sie nawet nie nastawiam bo test mi nic nie wykazał wczoraj ;/karola31
-
Karola31 dziekuje ci ale i tsk nastawiam się na @ bo już nic mnie nie boli tylko od czasu do czasu brzuch jak na @ . A po owulacji to ja miałam chyba wszystko- bóle brzucha,jajników, skurcze macicy, mega wzdęcia, duży apetyt przez kilka dni. I od wczoraj powoli przestawalo. A może ktoś zobaczyć mój wykres? Bóle owulacyjne miałam w piątek 20 lutego i w niedziele 22 lutego. I od niedzieli bóle się nasily aż do wczoraj. Nigdy tak długo nie miałam. Zawsze jeden dzień i koniec a ten miesiąc jest inny niż wszystkie. Może za bardzo chcę i się nakrecam.Anka88
-
ale test drugi dzien po przewidywanym terminie @ nie pokazal nic... w dodatku boli mnie lekko jakbym miala dostać @.... wiec zaczelam watpic... ale dzieki za Twoje ogromne wsparcie Karola :* i tak myśle że jak nie w tym to w kolejnym mc sie uda więc wiary nie trace
-
Czy miała któraś z was ból krzyża przed okresem a okazało się ze to ciąża? Dzisiaj od południa strasznie boli mnie krzyz jak na okres a moze i nawet trochę mocniej, wzięłam nospe bo już nie mogę wytrzymać bo jak leżę to jest gorzej i promieniuje czasem aż do pośladków i do ud:-/ Nigdy tak nie mialam. A przepraszam - miałam podobne przy porodzie tylko mega mocniejsze. Miał ktoś tak około tydZień przed okresem i jest w ciąży? Bo zaczynam się niepokoić..Anka88
-
moge Ci odpowiedziec za jakis czas, mnie od 10 dni praktycznie codziennie bola plecy i mam wzdecia, wiec za jakies 2 tyg moze powiem czy to byla ciaza czy nie:D
-
Dzisiaj już mnie nie boli jak narazie. Miałam wczoraj wysoką temperature w pochwie dzisiaj już spadek na normalnym poziomie co widać u mnie na wykresie. Nie nakrecam się Ale tak sobie pomyślałamoczy ten ból mógł wiązać się z zagniezdzeniem? Miał ktoś tak? Jeśli nie będę w ciąży to idę z tym do lekarza. Mój mąż musiał mnie wczoraj masowac bo tak się zwijalam z bólu:-( Dzisiaj rano obudziłam się z bólem głowy jakby migrena. Jeszcze 4 dni i robię testAnka88
-
Objawy sa bardzo rozne a czasami bywa ze dziewczyny maja objawy a nie sa później w ciazy wszystko trzeba wziąć z dystansem żeby nie było przykro
hajdi lubi tę wiadomość