Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie kłócie jajników i brzucha po ovu
Odpowiedz

kłócie jajników i brzucha po ovu

Oceń ten wątek:
  • karola31 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co dziewczyny ? jakies zmiany u Was ? pozdrawiam :)

karola31
  • Izik Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mnie też pierwszy raz bardzo kuły jajniki i teraz nieśmiało sie cieszę że jestem w ciązy beta 54 a jest 12 dni po ovu

4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍;-)

01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
    3tygodniowe indukowanie poronienia
    zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
    niedoczynność tarczycy
    tyłozgięta, zrotowana macica
    05.2021 poronienie 6tc
    STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
    17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
    córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito
  • hajdi Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dalej nic już sie nawet nie nastawiam bo test mi nic nie wykazał wczoraj ;/

fc38d3637f.png
  • Ania88 Znajoma

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jestem tu nowa. Jestem 7 dni po owulacji. Też czuje ból brzucha jak na @ i kłucie w jajnikachcałe od owulacji. Wczoraj bardziej mnie bolało i do tego kregoslup jak na @ i niekiedy skurcze macicy. Okres mam dostać 7-8 Marca. Dzisiaj pobolewa mnie troszkę brzuch a raczej kłuje. Niewiem czy mam jakąś szanse Ale nie robię sobie nadzieji bo miałam wczesniej problemy zdrowotne i jestem 5 miesiecy po zabiegu. Mam już synka Ale chcielibyśmy mieć dwójkę:-P będę testowac w czwartek.aha piersi bolaly mnie od owulacji do wczoraj. Dzisiaj już prawie w ogole:-/ więc pewnie żadnej szansy nie mam :-(

Anka88
  • karola31 Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania88 wrote:
    Witam. Jestem tu nowa. Jestem 7 dni po owulacji. Też czuje ból brzucha jak na @ i kłucie w jajnikachcałe od owulacji. Wczoraj bardziej mnie bolało i do tego kregoslup jak na @ i niekiedy skurcze macicy. Okres mam dostać 7-8 Marca. Dzisiaj pobolewa mnie troszkę brzuch a raczej kłuje. Niewiem czy mam jakąś szanse Ale nie robię sobie nadzieji bo miałam wczesniej problemy zdrowotne i jestem 5 miesiecy po zabiegu. Mam już synka Ale chcielibyśmy mieć dwójkę:-P będę testowac w czwartek.aha piersi bolaly mnie od owulacji do wczoraj. Dzisiaj już prawie w ogole:-/ więc pewnie żadnej szansy nie mam :-(
    Ania nadzieje trzeba miec do konca...nie łam sie i zrob test za jakis tydzien,dwa...z tego co dziewczyny pisza to najlepiej wykonac w dniu spodziewanej miesiaczki...ja mialam w poprzednim cyklu wszystkie objawy(jak dla mnie ciazy) i nic ...wiec psychika duzo robi..ale nie poddaje sie i zaczynam od nowa :) a to ze Cie piersi przestaly bolec to o niczym nie swiadczy..niektore kobiety w ciazy wogole nie odczuwaja bolu tego typu..wiec trzymam kciuki za wszystkie kobietki tutaj :)

karola31
  • karola31 Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hajdi wrote:
    u mnie dalej nic już sie nawet nie nastawiam bo test mi nic nie wykazał wczoraj ;/
    A ty Hajdi na kiedy powinnas miec okres? sporo sie naczytalam wypowiedzi roznych kobiet i zdziwilo mnie ze jednej test wykazal ciaze dopiero 3tyg po terminie miesiaczki..wiec rozne rzeczy sie zdarzaja ...mysl pozytywnie :) kissss

karola31
  • karola31 Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izik wrote:
    Dziewczyny mnie też pierwszy raz bardzo kuły jajniki i teraz nieśmiało sie cieszę że jestem w ciązy beta 54 a jest 12 dni po ovu
    Gratuluje :D i zdrowka zycze dla Was :*

karola31
  • Ania88 Znajoma

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola31 dziekuje ci :-) ale i tsk nastawiam się na @ bo już nic mnie nie boli tylko od czasu do czasu brzuch jak na @ . A po owulacji to ja miałam chyba wszystko- bóle brzucha,jajników, skurcze macicy, mega wzdęcia, duży apetyt przez kilka dni. I od wczoraj powoli przestawalo. A może ktoś zobaczyć mój wykres? Bóle owulacyjne miałam w piątek 20 lutego i w niedziele 22 lutego. I od niedzieli bóle się nasily aż do wczoraj. Nigdy tak długo nie miałam. Zawsze jeden dzień i koniec a ten miesiąc jest inny niż wszystkie. Może za bardzo chcę i się nakrecam.

Anka88
  • Ania88 Znajoma

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha i od kilku dni często oddaje mocz, nawet w nocy co mnie zaczyna denerwować bo muszę wstać a rano strasznie śpiąca i zmęczona jestem może też przez to ze do syna w nocy wstaje bo przeziebiony jest i często płacze.

Anka88
  • karola31 Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania88 jestesmy tu po to by sie wspierac :) mysl pozytywnie kobieto...wiadomo ma sie czasami gorsze dni...i nie gdybaj tylko czekaj jeszcze troche i zrob test :) trzymam kciuki :)

karola31
  • Ania88 Znajoma

Wysłany: 28 lutego 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napewno dam znać czy bedzie@ czy zostane ponownie mamusią;-)

Anka88
  • hajdi Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola powinnam mieć @ ze 3 dni temu.

fc38d3637f.png
  • karola31 Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hajdi wrote:
    karola powinnam mieć @ ze 3 dni temu.
    No to super :) wszystko jest na dobrej drodze..:D trzymam kciuki :)

karola31
  • hajdi Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale test drugi dzien po przewidywanym terminie @ nie pokazal nic... w dodatku boli mnie lekko jakbym miala dostać @.... wiec zaczelam watpic... ale dzieki za Twoje ogromne wsparcie Karola :* i tak myśle że jak nie w tym to w kolejnym mc sie uda więc wiary nie trace :)

fc38d3637f.png
  • Ania88 Znajoma

Wysłany: 28 lutego 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy miała któraś z was ból krzyża przed okresem a okazało się ze to ciąża? Dzisiaj od południa strasznie boli mnie krzyz jak na okres a moze i nawet trochę mocniej, wzięłam nospe bo już nie mogę wytrzymać bo jak leżę to jest gorzej i promieniuje czasem aż do pośladków i do ud:-/ Nigdy tak nie mialam. A przepraszam - miałam podobne przy porodzie tylko mega mocniejsze. Miał ktoś tak około tydZień przed okresem i jest w ciąży? Bo zaczynam się niepokoić..

Anka88
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moge Ci odpowiedziec za jakis czas, mnie od 10 dni praktycznie codziennie bola plecy i mam wzdecia, wiec za jakies 2 tyg moze powiem czy to byla ciaza czy nie:D

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Ania88 Znajoma

Wysłany: 28 lutego 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia n, to daj znać czy to była ciąża czy @. Mi ten ból nie przechodzi nawet po nospie. Nie wiem co się dzieje. Napewno sobie nie przewialam. Dwa dni mialam lekkie bóle a dzisiaj się bardziej nasilily. No cóż muszę czekać aż do @..

Anka88
  • Ania88 Znajoma

Wysłany: 1 marca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj już mnie nie boli jak narazie. Miałam wczoraj wysoką temperature w pochwie dzisiaj już spadek na normalnym poziomie co widać u mnie na wykresie. Nie nakrecam się Ale tak sobie pomyślałamoczy ten ból mógł wiązać się z zagniezdzeniem? Miał ktoś tak? Jeśli nie będę w ciąży to idę z tym do lekarza. Mój mąż musiał mnie wczoraj masowac bo tak się zwijalam z bólu:-( Dzisiaj rano obudziłam się z bólem głowy jakby migrena. Jeszcze 4 dni i robię test

Anka88
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Objawy sa bardzo rozne a czasami bywa ze dziewczyny maja objawy a nie sa później w ciazy wszystko trzeba wziąć z dystansem żeby nie było przykro

hajdi lubi tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • hajdi Koleżanka

Wysłany: 1 marca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia ciężko się z Tobą nie zgodzić

fc38d3637f.png
‹‹ 8 9 10 11 12 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ