kłócie jajników i brzucha po ovu
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak organizm sobie z nas jaja to to jest bardzo nie fair...Hajdi ja tez od paru dni mam brzuch wiekszy,twardy i towarzysza temu gazy mierze temp i zawsze jest 37 lub wiecej..a w piatek mialam taki apetyt doslownie na wszystko..mix smakow.. hehe..masakra jakas..moze moja psycha juz szwankuje a test negatywny nadal..robilam dzis-18dpo..moj Mąż mowi ze za wczesnie robie bo mam cykle dlugie ze powinnam poczekac..ale jak tu czekac jak ta naleze do tych niecierpliwcow? A w dodatku czuje sie jakbym miala dostac okres za chwilke..brzuch boli i piersi tez wrazliwe..ehh...My kobiety mamy przerabane..moze sie powtarzam ale tak jest dobrej niedzieli dla Was dziewczynykarola31
-
karola31 wrote:A Ty Klaudia robilas juz test? :*
Nie, czekam na przesylke chyba dzisiaj przyjda testy 10ki, w lazience w pojemniczku czekaja poranne siuski (nie wiem czy tak moge zrobic) i chyba dzisiaj zrobie. a Ty? -
nie ma nie ma:) a testy tez nie przyszly wiec pewnie nie przyjda dzisiaj,wiec testu chyba nie zrobie. cholerna poczta polska, polecony priorytet nadany 18.02 jeszcze nie przyszedl. ja to mam szczescie.
-
Klaudia N. wrote:Nie, czekam na przesylke chyba dzisiaj przyjda testy 10ki, w lazience w pojemniczku czekaja poranne siuski (nie wiem czy tak moge zrobic) i chyba dzisiaj zrobie. a Ty?karola31
-
u mnie dzisiaj kolejny test byl negatywny, 12dpo ale w sumie dziewczyny uswiadomily mnie, ze moze to zalezec tez od dlugosci fazy lutealnej, no i oczywiscie kiedy byl moment zagniezdzenia, dopoki nie ma @ zawsze jest nadzieja i tego sie trzymajciel;)