Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie kłócie jajników i brzucha po ovu
Odpowiedz

kłócie jajników i brzucha po ovu

Oceń ten wątek:
  • karola31 Koleżanka

Wysłany: 1 marca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki kochane trzeba miec nadzieje...mi tez bylo przykro jak sie okazalo ze nic z tego ale sie nie zalamuje i mam nadzieje ze nastepnym razem sie uda..a jak nie nastepnym to nastepnym :D trzeba myslec pozytywnie i sie nie zalamywac...co nam pisane to bedzie :) caluje Was i zycze cierpliwosci :)

hajdi lubi tę wiadomość

karola31
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie nie mozna swirowac sa dziewczyny ktore probuja kilkanaście miesięcy jak będziemy wariowac przy 2/3 cyklu to przy 7 będziemy w psychiatryku

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Ania88 Znajoma

Wysłany: 2 marca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Nie wytrzymalam i zrobilam test. Nie wiem kiedy miałam dokladnie owulacje czy w piątek czy w sobotę czy w niedzielę. Test wyszedł dziwny ten o czulosci 25 . Druga kreska wyszła blada biała Ale jest. Nie wiem co o tym myśleć. Czy ktoś tak miał?

Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość

Anka88
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    popatrz na forum tam jest jakis temat o testach, jak nie wiesz co myslec to powtarzaj testy i sprawdzaj czy ciemnieje ewentualnie badania krwi :)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • hajdi Koleżanka

Wysłany: 3 marca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jak dziewczyny u którejś się jeszcze wyjaśniło?? u mnie dalej nic nie wiadomo jak do czwartku nie pojawi sie @ zrobie jeszcze raz test...

fc38d3637f.png
  • Kasiorek Nowa

Wysłany: 3 marca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie dziewczyny.

Chciałabym opisać Wam moją sytuację i prosić o opinie na jej temat.

Otóż 18.02. miałam owulację ( jestem jej pewna na podstawie obserwacji śluzu, kłucia jajników, podbrzusza, temperatury). Dokładnie o której godzinie jajeczko zostało uwolnione nie wiem, ale zaraz na drugi dzień w okolicy południa kochałam się z mężem. I tak już na drugi dzień, zaczęły mnie pobolewać piersi, podbrzusze. Biust miałam twardy i ciężki jak nigdy. Dosłownie cycki mi się w dół ciągnęły. Czułam w podbrzuszu ciepło, kłucie czy jak niektóre mówią pieczenie. Jednego dnia bardziej dokuczające, drugie mniej. Przez te 12 dni od współżycia miałam bardzo lekkie mdłości, dosłownie jakbym popatrzyła na coś okropnego i nagle wszystko mi podchodziło do gardła, apetyt mały, raz na słone, raz na słodkie. Być może zwykła zachcianka, nie wiążę tego raczej z objawem ciąży tak wczesnej. W ostatnich 4 dniach po południu ziewało mi się i oczy jakoś tak kleiły, ale nie spałam. Dziś w 12 dniu, odczuwam lekkie bóle jak na @, raz silniejsze kłucie, skurcz, raz mniejsze. Towarzyszy temu plamienie, o które właśnie chciałam zapytać. Czy może to być objaw implantacji zarodka? Wczoraj wieczorem już odczuwałam lekki ból, bardzo delikatny ( przed okresem boli mnie bardzo) i wydzielina była lekko brunatna. Dziś jest jej troszkę więcej i jest ciemno brunatna lub pojawia się z domieszką krwi. Jest jej bardzo mało. Proszę Was o opinie, czy mogę być w ciąży. Czy to jest to o czym myślę ( jesli chodzi o plamienie ;) Kiedy robić test? po tym jak plamienie ustanie? Pozdrawiam

• hajdi Koleżanka

Wysłany: 3 marca 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myśle że test powinnaś zrobić na dniach, jeżeli nic nie wykarze a objawy nie ustaną poczekaj tydzień i ponów.

a co do mnie, piersi mi bardzo nabrzmiały i apetyt wzrósł. myślicie że to może być jednak ciąża?? zazwyczaj przed @ mi lekko puchly i bolaly przy dotyku, tym razem jest to dużo bardziej bolesne i nie przyjemne. dodatkowo co jakis czas chce mi sie plakac bez powodu...

fc38d3637f.png
  • karola31 Koleżanka

Wysłany: 4 marca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hajdi ja nadal trzymam kciuki :) zagladam tu i czytam :) wiem co przezywacie...ja czekam na kolejna owu :) i znowu bedzie czekanie :)
    Kasiorek ja bym radzila zrobic Ci test a jesli plamienia nie ustana to zglos sie do lekarza...odpoczywaj jak najwiecej....:) zycze powodzenia i mam nadzieje ze bedziesz do nas zagladac :)

karola31
  • Ania88 Znajoma

Wysłany: 4 marca 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobie test w piątek. Okres mam dostać w sobotę. Zrobilam znowu wczoraj i wyszedl negatywny. Wiem że to za szybko ale u niektórych test wykrywa ciąże przed@. Schowalam test do torebki i rano z ciekawosci spojrzałam i jest druga cienka różowa kreska. Chyba jakies wadliwe testy kupuje:-/ dlatego jutro kupuje z innej firmy.

Anka88
  • hajdi Koleżanka

Wysłany: 4 marca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola dziekuje :) dziś zdycham ;/ wszystko mnie boli i tam i ogólnie nie wiem od czego ;/

fc38d3637f.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i mnie dziś zaczął tak kłuć jajcor lewy :D rok temu takie kłucie zwiastowało ciążę a teraz... czas pokaże... ja będę testować najwcześniej za tydzień...

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• karola31 Koleżanka

Wysłany: 5 marca 2015, 01:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia dziewczynki :)

karola31
  • hajdi Koleżanka

Wysłany: 5 marca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety test negatywny czyli juz nie ma szans. czekam na @ zeby moc znow sprobowac, trzymam za Was kciuki kobietki :)

fc38d3637f.png
  • karola31 Koleżanka

Wysłany: 5 marca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hajdi wrote:
    no niestety test negatywny czyli juz nie ma szans. czekam na @ zeby moc znow sprobowac, trzymam za Was kciuki kobietki :)
    Oj tam kobietko jeszcze nadzieja jest :) ile dni juz jestes po ovu? tak jak wspominalam wczesniej kobietom nawet trzy tyg po spodziewanej @ dopiero wychodzi pozytywny wiec wiesz :) mysl pozytywnie :)

karola31
  • hajdi Koleżanka

Wysłany: 5 marca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2o dni po ovu. tego drugiego co mi testy owy wychodzily nie licze. @ powinnam dostac około 9 dni temu. wiesz karola ja sie wole nie nastawiać tak szczerze - wtedy albo człowiek mniej smutny będzie albo szczęśliwszy :p

fc38d3637f.png
  • karola31 Koleżanka

Wysłany: 6 marca 2015, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja czuje ze cos moze byc na rzeczy :) czekam na wiesci ..obojetnie jakie :)mam nadzieje ze dla Ciebie jak najlepsze :D pozdrawiam Cie :* i reszte dziewczyn zagladajacych tu :)

karola31
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiorek wrote:
    Witam wszystkie dziewczyny.

Chciałabym opisać Wam moją sytuację i prosić o opinie na jej temat.

Otóż 18.02. miałam owulację ( jestem jej pewna na podstawie obserwacji śluzu, kłucia jajników, podbrzusza, temperatury).

U mojej siostry plamienie oznaczało zagnieżdżanie zarodka :) Test wykonaj najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki :) daj znać co i jak

km5sgu1rsgnmyz2x.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 10:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania88 wrote:
    Ja zrobie test w piątek. Okres mam dostać w sobotę. Zrobilam znowu wczoraj i wyszedl negatywny. Wiem że to za szybko ale u niektórych test wykrywa ciąże przed@. Schowalam test do torebki i rano z ciekawosci spojrzałam i jest druga cienka różowa kreska. Chyba jakies wadliwe testy kupuje:-/ dlatego jutro kupuje z innej firmy.

No i co jak tam? Jak wyszedł test?

bfaregz2oa0msiyl.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 10:38

• Ania88 Znajoma

Wysłany: 6 marca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Zrobiłam test i znowu to samo. Czyli po około godzinie pojawil się słaby pasek pod światło. Tyle dni i to samo? W poniedziałek jak robiłam było ta sama sytuacja . Więc wątpię w to ze jestem w ciąży. Ale za to srtasznie kluje mnie hmm macica? A moze lewy jajnik..sama już nie wiem co. Jak się ruszambot mnie kłuje jakby ktoś mi figle wbijal. Wiec pewnie@ się zbliża. Jutro termin.

Anka88
  • Ania88 Znajoma

Wysłany: 6 marca 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Igłe * wbijał

Anka88
‹‹ 9 10 11 12 13 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ