Kogo oszukal test ciazowy?
-
WIADOMOŚĆ
-
ja wcześniej myślałam, że moja tempka to duphastonu, ale jak skończyłam brać to jeszcze trochę wyżej jest nigdy mi się tak nie utrzymywałaAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Na szczęście w ciągu dnia brzuch już też tak nie doskwiera, czasem zabolą piersi,ale nie jest najgorzej. Dzisiaj test też wynik pozytywny, oby nie przyszła @ i będę mega szczęśliwa:) bo do niej jeszcze 2 dni, wtedy już będę spokojna.
-
Pewnie ,że spróbuj jeszcze najlepiej z porannego moczu, może ten pierwszy test był bardziej czuły i dlatego pokazał, może wiesz nie wiem jakie masz długie cykle ,ale 25dc to szybko.
-
Morisek28 wrote:Ale to naprawdę dobrze wygląda, a jakieś przeczucia objawy są?Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
oj mam wielką nadzieję, że nie przyjdzie wiem, że się łudzę, ale cóż nadzieja umiera ostaniaAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualny
-
Pepino 10 i Facelle Rossmann. Chociaż nie wykluczam bardzo krótkich biochemicznych. Jestem po dwóch stwierdzonych poronieniach i dwa razy miałam sytuację że testy pokazały bardzo blade kreski a ciąży nie było. I to właśnie Pepino o czułości 10 kupiony w Tesco i Facelle czułość 25 z Rossmanna.