Kogo oszukal test ciazowy?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTa kreska jest biała, a ta różowa smuga to wybarwienie paska, tak jak za kontrolną masz pole różowe. Biała kreska pokazuje gdzie powinna się wybarwić na różowo w przypadku wykrycia hcg w moczu. Ja quixxa robiłam przed terminem @ i kreskę różową miałam tam gdzie Ty masz tą białą, dokładnie tej szerokości była. Spróbuj testem innej firmy.
Tu masz pozytywnego quixxa, zdjęcie z galerii of
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 13:10
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Też mi się zdaje że to przebarwienia są, ale wszystko jest możliwe. Dlatego ja ni bardzo ufam takim wynalazkom jak test ciążowy
Ja nie mam złych doświadczeń z testami, bo jak nie było ciąży to nie pokazał drugiej kreski, a jak zaszłam w ciążę i test pokazał to nie miałam wątpliwości -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Tak ale wtedy ich nie miałam. Po prostu czasem tak jest ze testy są trefne i nic na to nie poradzimy. Moja kuzynka jest farmaceutką i mówiła ze jak test jest źle przechowywany tzn o temperaturę tu chodzi albo po prostu uszkodzony to rak jest i niestety coraz częściej...
A no widzisz... A człowiek tylko się wtedy nakręca
Powodzenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zrobiony, z tej samej firmy bo troche ich mam heh Pink test zostawie na dzien kiedy powinnam dostac okres czyli wtorek. A test dzis robiony .. jedna kreska. Niewiem czy to wciaz za wczesnie hmm to bylaby moja druga ciaza, w pierwsza zaszlam w trzecim miesiacu staran, ale to dlatego ze trzy miesiace wczesniej poronilam. Teraz sex codziennie i taka lipajusiakp