Kto testuje 26.08 ??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemka@ ja testuję 31 więc będzie mi raźniej ja dziś byłam sobie zrobić cyologie bo mam 25 lat a jeszcze nigdy nie robiłam więc najwyższy chyba czas Pani ginekolog zachwycała się moją szyjką że taka ładna jak u dziewicy u mnie na wynik cytologii (NFZ) czeka się miesiąc-to normalne?
-
KOchane moje staraczki donosze iż moja beta urosła do 200 :D Tak się ciesze i trzymam kciuki za Wasze teściory 30 i 31! Dajcie koniecznie znac!!!
Storczyk -->> nie poddawaj się, w koncu się udaAudobrandessa lubi tę wiadomość
Moje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualnyBilibili piękny przysrost. Martika nasze temp zachowują się całkiem podobnie i oby tak samo się skończyły zieloną kropką . Ale obiecałam sobie że w tym miesiącu nie będę wariować z testami za szybko. W łazience czeka spokojnie 5 szt i oby wytrzymały do 31 .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLipss czas najwyższy na cytologię. Gdzie Ty się dziewczyno uchowałaś . Ja miałam pierwszą w wieku 17 lat i staram się przynajmniej raz w roku zrobić to badanie. Zawsze robię prywatnie i czekam ok 3 tyg więc miesiąc to jeszcze nie tak długo jak na NFZ .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny. U mnie bez zmian. Wdecia, mdlosci niemilosiene!!! A odbija mi sie tagicznie, az mi wymiociny do buzi podchodza ! Ale dzis bylam w pracy i boli mnie brzuch:( pracuje w slepie meblowym i niestety jest co dzwigac, a dopoki nic nie wiem nie chce nic mowic...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny