Kto testuje 26.08 ??
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, jestem tu zupełnie nowa, ale też się przyłączę
Dzisiaj 7dpo i dziwny spadek temperatury... Zobaczymy jak będzie jutro... Faza lutealna trwa u mnie zazwyczaj 12 dni więc testować planuję we wtorek, tylko nie wiem jak wytrzymam... A, no i to nasz 10 cykl starań, na razie wspomagam się jedynie eutyroxem od 2 lat, ale jak się nie uda do października, to będziemy dalej weryfikować, czy coś trzebaby podleczyć. -
nick nieaktualnyFredka, to moze dopisze nam szczescie ja od paru dni czuje sie chora.. bol glowy,katar, kaszel .. bol gardla..czuje sie jakbym miala stan podgoraczkowy.. niektorzy mowia,ze to czasami tez wczesny objaw ciazy, ale niechce sie nakrecac.. Do tego zmiezylam temperature 15 min temu .. i wynosila ona 37,7 .. wiem ze trzeba z rana..ale jeszcze nigdy taka wysoka nie byla. Kciukam za kazda z nas , by sie wreszcie zazielenilo ;* zycze milego wieczoru
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Betti-85 wrote:martika, ja też mam właśnie test wysokiej czułości i liczę że może coś pokaże już w weekend. jeśli dasz radę to wytrzymaj do weekendu, będziesz miała bardziej prawdopodobny wynik jednak...
Korci mnie jutrzejszy dzień, ale nie chce rozczarowań, więc czekam do soboty, gorzej jak w sobotę będzie negatyw;p -
Agaja wrote:Cześć dziewczyny, jestem tu zupełnie nowa, ale też się przyłączę
Dzisiaj 7dpo i dziwny spadek temperatury... Zobaczymy jak będzie jutro... Faza lutealna trwa u mnie zazwyczaj 12 dni więc testować planuję we wtorek, tylko nie wiem jak wytrzymam... A, no i to nasz 10 cykl starań, na razie wspomagam się jedynie eutyroxem od 2 lat, ale jak się nie uda do października, to będziemy dalej weryfikować, czy coś trzebaby podleczyć.
3mam kciuki, niech jutro tempka ładnie odbije:) -
nick nieaktualnyCześć Kobietki !!
Musiałam koniecznie wejść i napisać żeby podzielić się z Wami wspaniałą wiadomością
o tuż dziś o godzinie 5.30 robiłam test...
i oto jego wynik:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/131eb757c7d23d47.html
[w sumie bałam się że nic nie wyjdzie bo to nasz pierwszy cykl starań, temperatury też nie mierzyłam... a jednak się udało cała się trzęsę jak szalona ]
oczywiście trzymam kciuki za pozostałe testujące !!
Audobrandessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykiciaa GRATULUJĘ SUPER WIADOMOŚĆ
emka@ moze implantacja? podobno zagnieżdżanie jest od 5 do 12 dpo a Ty nie miałaś wcześniej gwałtownego spadku. trzymam kciuki żeby jutro odbiła.
U mnie dzisiaj 37,2- najwyższa w tym cyklu, ale aż się boje jutrakiciaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny a ja naprawde zaczynam rozwazac ze to jakis wirus. Te wzdecia mdlosc. Moj maz tez sie dziwnie czuje od strony brzucha a dzis rano moj syn mial biegunke. A temp. podwyzszona u mnie moze przez to ze moj organizm walczy w infekcja???Trace nadzieje... dzis mnie brzuch boli jak na @
-
Cześ Dziewczyny!
Bilibili- Gratulacje pięknej bety!!!
Kiciaa- również gratulacje i życzę zdrówka
Ja dziś też poranek mam szczęśliwy bo odbiła mi tempka na 37,00C Może przedwczoraj była implantacja??? Nadzieja umiera ostatnia
kiciaa, bilibili lubią tę wiadomość
Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :* -
Jeżeli chodzi o grype żołądkową to coś może w tym byc niestety... Ja też w tym miesiacu mam mdłości a nigdy w żadnym miesiącu przy staraniach tak nie miałam ale... no właśnie jest jedno ale Mój mąż miał w niedziele grype żołądkową taką jednodniówkę. Chodziłam przy nim, herbatki donosiłam ale oprócz mdłości które sie utrzymują wieczorami nic więcej sie ta grypka nie rozkręciła... wiec może cos w tym byc ale nie musi!
Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :* -
nick nieaktualny