Kto testuje 26.08 ??
-
WIADOMOŚĆ
-
kiciaa- gratulacje!
U mnie dzisiaj też tempka odbiła Ale nie nakręcam się, bo ten wczorajszy spadek to mógł być też błędny pomiar, może źle trzymałam termometr.
I dzisiaj trzecia już w tym cyklu nieprzespana noc, a zwykle nie mam takich problemów.
Z testowaniem wytrzymam do wtorku! Postanowione!kiciaa lubi tę wiadomość
-
Kiciaa gratulacje!
Emka, 3mam kciuki żeby tempka odbiła!!
Audobrandessa może wcześniej już by taka była, gdybyś nie mierzyła tak wcześnie;)
Fredka niestety dużo osób teraz choruje, a stres też swoje może robić, ale nadzieja umiera ostatnia, bądź dobrej myśli;)
Agaja, a gdzie mierzysz temp?kiciaa lubi tę wiadomość
-
kiciaa wrote:Cześć Kobietki !!
Musiałam koniecznie wejść i napisać żeby podzielić się z Wami wspaniałą wiadomością
o tuż dziś o godzinie 5.30 robiłam test...
i oto jego wynik:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/131eb757c7d23d47.html
[w sumie bałam się że nic nie wyjdzie bo to nasz pierwszy cykl starań, temperatury też nie mierzyłam... a jednak się udało cała się trzęsę jak szalona ]
Udostepnij nam swój wykres pliss
oczywiście trzymam kciuki za pozostałe testujące !! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiem właśnie :)Może bym tak o tym nie myślała, tylko mniej więcej 2-3 dni po owulacji zaczęły mi się bóle w dole brzucha, podobne jak na @ ale znacznie słabsze i trwają do teraz...Dzisiaj nawet bardziej intensywne niż wcześniej.Wcześniej tak raczej nie miałam. Sama nie wiem co o tym myśleć, tym bardziej że 3 dni po owu to za wcześnie na jakieś objawy;/
-
nick nieaktualny