Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W oczekiwaniu na testowanie › Kto testuje 26.08 ??
Odpowiedz

Kto testuje 26.08 ??

Oceń ten wątek:
  • Agaja Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiciaa- gratulacje! :)
    U mnie dzisiaj też tempka odbiła :) Ale nie nakręcam się, bo ten wczorajszy spadek to mógł być też błędny pomiar, może źle trzymałam termometr.
    I dzisiaj trzecia już w tym cyklu nieprzespana noc, a zwykle nie mam takich problemów.
    Z testowaniem wytrzymam do wtorku! Postanowione! :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• martika Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiciaa gratulacje!

Emka, 3mam kciuki żeby tempka odbiła!!

Audobrandessa może wcześniej już by taka była, gdybyś nie mierzyła tak wcześnie;)

Fredka niestety dużo osób teraz choruje, a stres też swoje może robić, ale nadzieja umiera ostatnia, bądź dobrej myśli;)

Agaja, a gdzie mierzysz temp?

• surreal95 Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiciaa gratuluje!
    Trzymam za was kciuki, dziewczyny:)
    u mnie negatyw.

SYNEK! <3

gannflw1hmy15hvi.png

• kassandra Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiciaa wrote:
    Cześć Kobietki !!
    Musiałam koniecznie wejść i napisać żeby podzielić się z Wami wspaniałą wiadomością :D
    o tuż dziś o godzinie 5.30 robiłam test...
    i oto jego wynik:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/131eb757c7d23d47.html

[w sumie bałam się że nic nie wyjdzie bo to nasz pierwszy cykl starań, temperatury też nie mierzyłam... a jednak się udało :D cała się trzęsę jak szalona ;) ]

Udostepnij nam swój wykres :) pliss

oczywiście trzymam kciuki za pozostałe testujące !!

a955ed6c3d328059e9acdaf02cabf69f.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    surreal, tak jak Ci napisałam, może jest za wcześnie, bo wykres wygląda bardzo ładnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wykres ?? ^^

właśnie o to chodzi że ja nie mam żadnego wykresu bo nie robiłam a jestem tu całkiem nowa... :/

• Storczyk3 Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Audobrandessa-dziękuję :)

Kiciaa- gratulacje

Mnie też proszę zarazić, jeśli można ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie temperatura się ładnie utrzymuj :) cieszy mnie to bo to mój pierwszy wykres i takie to dla mnie wszytko nowe :) kupiłam wczoraj test i niby mam postanowione że będę testować 31 ale kurcze chciałabym już :) kusi :)

kiciaa gratuluje :)

• martika Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, tak to jest jak się kupi teściora wcześniej:p Testuj z nami w sobote;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

• martika Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny moja cierpliwość już naprawdę się kończy,a to jeszcze całe dwa dni:p

• bilibili Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika dasz radę :)

Moje Szczescia <3 <3
    atdcx1hpbj059zyp.png
    kjmn8ribwtcqbjz6.png
    [img][/img]6sut3e3k6nypft3a.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, bo już tyle wytrzymałam, ale mam teraz wolne, siedzę w domu i nieziemsko mi się dłuży:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tak jak i mi :/

• martika Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, ale tempka u Ciebie, miejmy nadzieje, że Twoje przeziębienie zwiastuje ciąże!

• Betti-85 Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiciaa gratuluje! Mnie też się strasznie dłuży dziewczyny, ale jak mi się uda wytrzymać to może zatestuje dopiero w niedziele :)

• aciulka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiciaa gratuluje :-)

Córeczka 16.11.2017❤
    Synuś 31.05.2015❤
    Córeczka 09.12.2000❤
  • martika Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betti wiadomo, że im dłużej się poczeka tym większe prawdopodobieństwo prawdziwego wyniku;)

• Betti-85 Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem właśnie :)Może bym tak o tym nie myślała, tylko mniej więcej 2-3 dni po owulacji zaczęły mi się bóle w dole brzucha, podobne jak na @ ale znacznie słabsze i trwają do teraz...Dzisiaj nawet bardziej intensywne niż wcześniej.Wcześniej tak raczej nie miałam. Sama nie wiem co o tym myśleć, tym bardziej że 3 dni po owu to za wcześnie na jakieś objawy;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martika wrote:
    Aga, ale tempka u Ciebie, miejmy nadzieje, że Twoje przeziębienie zwiastuje ciąże!

no wysoka.. nigdy taka wysoka nie byla..sama nie wiem co sie dzieje.. testu jeszcze nie kupilam .. moze kupie dopiero jutro..

‹‹ ‹ 16 17 18 19 20 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ