Kto testuje 26.08 ??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Masakra jakaś dzisiaj. Cały dzień chce mi się spać, a próbowałam zasnąć i chyba od tego myślenia nie mogę, jestem tak wymęczona jakbym miesiąc nie spała. Dziś to już zaraz koniec dnia, wieczory szybko mi lecą, bo mąż jest w domu i jeszcze tylko jutro, jeśli mnie nie zaleje wcześniej, bo trochę się czuję okresowo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie zaleje, nawet tak nie myśl. Ty zmęczona, a ja tryskam energią, ale wcześnie chodze spać bo po prostu padam. Dzisiaj brzuch nie dokucza, prawie wcale nie boli tylko tak ćmi (gdybym nie "nadsłuchiwała" swojego organizmu to bym nie zauważyła ćmienia)... nie wiem co o tym myśleć. piersi mam spore nawet mój mąż to zauważył, stwierdził, że takich nigdy nie miałam, a ja do płaskich należę hehemartika wrote:Masakra jakaś dzisiaj. Cały dzień chce mi się spać, a próbowałam zasnąć i chyba od tego myślenia nie mogę, jestem tak wymęczona jakbym miesiąc nie spała. Dziś to już zaraz koniec dnia, wieczory szybko mi lecą, bo mąż jest w domu i jeszcze tylko jutro, jeśli mnie nie zaleje wcześniej, bo trochę się czuję okresowo.
kiciaa lubi tę wiadomość
-
Ja mam zawsze duże i ciężkie przed okresem. Aż się boje jutrzejszej tempki. Powiem Ci, że najlepiej to o tym wcale nie myśleć, tylko mi to ciężko przychodzi:p ale w poprzednim cyklu miałam milion objawów więc w tym już niczego nie traktuje jako objaw ciąży tylko jako zbliżającego się okresu.
-
nick nieaktualnyja też się boję mierzyć jutro. dzisiaj też nie wiedziałam czego się spodziewać, troche mi ulzyło jak zobaczyłam skok. Kochana jeszcze jeden dzień- chyba na zawał padne w sobotę robiąc ten test... boję się, że jednak może się nie udać... potem zastanawianie się gdzie tkwiła przyczyna...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co Dziewczynki, musze sie z Wami podzielic moim jedynym objawem który traktuje poważnie. Od kiedy odstawilam tabletki tj. 5 miesiecy zawsze w 21,22 lub 23 mialam plamienia a w tym cyklu ich nie ma! Pierwszy raz! a nie zaczelam brac zadnych lekòw oprocz euthyroxu na tarczyce. Myslicie ze to moze byc spowodowane zaplodnieniem?!??

Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :* -
nick nieaktualny

:*
?
czekam teraz na napewno spozniona @...