Kto testuje 26.08 ??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Masakra jakaś dzisiaj. Cały dzień chce mi się spać, a próbowałam zasnąć i chyba od tego myślenia nie mogę, jestem tak wymęczona jakbym miesiąc nie spała. Dziś to już zaraz koniec dnia, wieczory szybko mi lecą, bo mąż jest w domu i jeszcze tylko jutro, jeśli mnie nie zaleje wcześniej, bo trochę się czuję okresowo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartika wrote:Masakra jakaś dzisiaj. Cały dzień chce mi się spać, a próbowałam zasnąć i chyba od tego myślenia nie mogę, jestem tak wymęczona jakbym miesiąc nie spała. Dziś to już zaraz koniec dnia, wieczory szybko mi lecą, bo mąż jest w domu i jeszcze tylko jutro, jeśli mnie nie zaleje wcześniej, bo trochę się czuję okresowo.
kiciaa lubi tę wiadomość
-
Ja mam zawsze duże i ciężkie przed okresem. Aż się boje jutrzejszej tempki. Powiem Ci, że najlepiej to o tym wcale nie myśleć, tylko mi to ciężko przychodzi:p ale w poprzednim cyklu miałam milion objawów więc w tym już niczego nie traktuje jako objaw ciąży tylko jako zbliżającego się okresu.
-
nick nieaktualnyja też się boję mierzyć jutro. dzisiaj też nie wiedziałam czego się spodziewać, troche mi ulzyło jak zobaczyłam skok. Kochana jeszcze jeden dzień- chyba na zawał padne w sobotę robiąc ten test... boję się, że jednak może się nie udać... potem zastanawianie się gdzie tkwiła przyczyna...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co Dziewczynki, musze sie z Wami podzielic moim jedynym objawem który traktuje poważnie. Od kiedy odstawilam tabletki tj. 5 miesiecy zawsze w 21,22 lub 23 mialam plamienia a w tym cyklu ich nie ma! Pierwszy raz! a nie zaczelam brac zadnych lekòw oprocz euthyroxu na tarczyce. Myslicie ze to moze byc spowodowane zaplodnieniem?!??
Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :* -
nick nieaktualny