Kto testuje 26.08 ??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartika wrote:Ja mam zawsze duże i ciężkie przed okresem. Aż się boje jutrzejszej tempki. Powiem Ci, że najlepiej to o tym wcale nie myśleć, tylko mi to ciężko przychodzi:p ale w poprzednim cyklu miałam milion objawów więc w tym już niczego nie traktuje jako objaw ciąży tylko jako zbliżającego się okresu.
-
Audobrandessa widzę, że u Ciebie tempka cudowna:D Ja 2 cykl.
Aga my 30go, a Ty nie dziś?
Fredka, wykres ładny, jeszcze nie ma co przesądzać.
Shaja nie wiem, po tabletkach hormony trochę się utrzymują w organizmie,troche potem mogą świrować może to było tym spowodowane, ciężko powiedzieć, w każdym razie dobrze, że ich już nie ma, tych plamień, to dobrze świadczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 08:09
-
nick nieaktualnyJa juz sama nie wiem.. dzisiaj tempka spadla,ale jest wyzsza niz w poprzednich cyklach..program poraz trzeci przesunol mi owulacje.. napewno z tego powodu,bo przy goraczce mialam wysoka temperature.. no sama juz nie wiem co z tym wykresem.. mam nadzieje ze owulka byla szybciej.. jesli okres sie dzis nie pojawi to jutro tez zatestuje od samego rana biegam na ubikacje i sprawdzam z strachem czy przylazla wredota czy nie ,,masakra..
-
nick nieaktualny
-
Aga testuj z nami jutro, bo u Ciebie to naprawdę niewiadomo. No bałam się, bo sie wczoraj dziwnie czułam,ale w sumie to u mnie za krótko na fl, nadal się boje im bliżej tym bardziej, u mnie nieciążowe wykresy wyglądają podobnie do obecnego, troche tylko bardziej tempka skakała, ale mierzyłam wcześniej w ustach więc pewnie dlatego były różnice.
-
nick nieaktualnyAga241 wrote:Ja juz sama nie wiem.. dzisiaj tempka spadla,ale jest wyzsza niz w poprzednich cyklach..program poraz trzeci przesunol mi owulacje.. napewno z tego powodu,bo przy goraczce mialam wysoka temperature.. no sama juz nie wiem co z tym wykresem.. mam nadzieje ze owulka byla szybciej.. jesli okres sie dzis nie pojawi to jutro tez zatestuje od samego rana biegam na ubikacje i sprawdzam z strachem czy przylazla wredota czy nie ,,masakra..
Myślę, że powinnaś zignorować tą wyskoą temperaturę, bo jak sama piszesz miałaś stan podgorączkowy i ta wartość zaburza cały obraz wykresu. Wydaje mi się, że nie miałaś jeszcze owulacji. -
nick nieaktualnyBoje sie tak bardzo jak i ty ..a moze bardziej.. dzis termin okresu.. a ZAWSZE pokazywala ona sie jak w zegarku .. jak nie rano to pod wieczor...dopiero jak do wieczora jej nie ujrze to dopiero bede mogla robic sobie nadzieje..jedno co jest inaczej to to ze nie bola mnie dzis piersi..a zawsze mam ciezkie przed okresem..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga241 wrote:jak to ? ze wcale ??? :000
No zdarzają się cykle bezowulacyjne.. Ale weź to na logikę - Masz dzisiaj albo jutro dostać okres i jakby faktycznie była owu tak jak masz zaznaczoną to miałabyś fl 3-dniową? Ewentualnie owu miałaś 16/17 dzień cyklu, ale nie można stwierdzić jednoznacznie, bo nie ma temperatur do początku cyklu. Dlatego ważne jest żeby mierzyć temperaturę cały cykl, bo nigdy nie wiadomo kiedy będzie owu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No może być tak jak Sylwia pisze i jeśli był bezowulacyjny to może się wydłużyć. Ale myślę, że mogła być wtedy co na początku wyznaczył. Aga a Ty prowadziłaś wcześniej wykresy? Jaką miałaś temperaturę w pierwszej fazie?
Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny