Kto testuje ok 10 kwietnia :)?
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdalenna wrote:Dzisiaj zrobiłam drugi test i dalej nie wierzę. Jest druga kreseczka, bledsza ale bardzo wyraźna Dzisiaj idę na betę, zobaczymy czy się potwierdzi
na pewno sie potwierdzi dwie kreski to dwie kreskiMagdalenna lubi tę wiadomość
[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
[*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
[*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip -
zrobiłam test i negatyw. Czekam na @ tylko jakoś tak dziwnie nie czuje by miała przyjść, wczoraj wieczorem odczuwałam takie dziwne lekkie kłocie w pochwie, później ustało. Sutki trochę powiększone, ale piersi nie bolące bynajmniej nie uciążliwie jak to zwykle przed @. Śluz mokry kremowy (zastanawiające) temp dziś w górę...
-
nick nieaktualnyMagdalenna! Gratulacje!
Ja walki z cieniami dzień drugi. Dzisiaj znów cień cienia, trochę wyraźniejszy, bo wczoraj to był praktycznie ciemniejszy odcień bieli, dziś jest delikatny róż, no ale dalej to jest cień jedynie, a @ planowana na niedzielę, więc spokojnie sobie czekam, bo wiem, że różnie może być...polkosia lubi tę wiadomość
-
Oj kitty Ty niegrzeczna!! Nie poczekałaś na mnie z testem miałyśmy jutro razem testowac No nic to, wybaczam Ja się zastanawiam czy jutro zrobic bo tempka spadła nieco i jakoś tak czuję że nic z tego.Zresztą mam tylko testy z allegro a one podobno pózno dosyc cokolwiek pokazują.Do apteki daleko,nie chce się jechac.Chyba się wstrzymam jeszcze pare dni z testowaniem,parę dni nadzieji dłużej :p Przykro mi że Twój teścik negatywny Ale jesteś dopiero na początku drogi także czekac na @ i ładnie działac w kolejnym cyklu.Mnie pewnie to też czeka ehh. Buziakuje
kittykate lubi tę wiadomość
-
M4DZI4 wrote:Zresztą mam tylko testy z allegro a one podobno pózno dosyc cokolwiek pokazują.
No wiem zła jestem na siebie po temp w górę ładnie poszła, też testowałam tym z allegro!!!! cholercia więc jest szansa
MAM BOBO TEST W DOMU ale nie chciałam go psuć na tak ważną chwilę
jak temp nie spadnie to w niedz lub w pon zatestuję bete!
M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
Trzymam za was kciuki!
Ja wczoraj wieczoram zrobiłam test w kiblu knajpianym żeby szybciej było (niż w domu) Mimo że wynik negatywny, mega cieszę się że zrobiłam, bo całe napięcie siadło i już normalnie dziś funkcjonuję i nastawiam się na nowy cykl.
Ale gdyby nie test i dzisiejszy mega spadek temperatury (o 0,5!), byłabym pewna że jestem w ciąży, bo nigdy mi się jeszcze tak okres nie spóźniał, a objawów przedokresowych wciąż nie mam.
Mam nadzieję że chociaż jednej z was się uda w tym miesiącu -
Qrcze, widzisz wszystko jest możliwe tak nas organizm nakręca i daje nadzieje a potem wielki spadek i wielkie rozczarowanie:(
Ten mój cykl średnio widzę ... ale póki nie ma @ zawsze mam jakąś tam nadzieję... i to że nie masz objawów jak na @@ zastanawiające - ja zawsze miałam a teraz też nie mam... perfidnie nas oszukuje i z nami pogrywa wredna jednapolkosia, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak, dziś zrobiłam, bo mnie rano wzięło na rzyganie przy śniadaniu i się zdziwiłam To był test po 5h od przebudzenia i porannego moczu, dlatego nie wiem czy w to wierzyć? Mam nadzieję, że @ nie przyjdzie i w poniedziałek lecę 2x na betę.
A jak u Ciebie?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
kittykate wrote:zrobiłam test i negatyw. Czekam na @ tylko jakoś tak dziwnie nie czuje by miała przyjść, wczoraj wieczorem odczuwałam takie dziwne lekkie kłocie w pochwie, później ustało. Sutki trochę powiększone, ale piersi nie bolące bynajmniej nie uciążliwie jak to zwykle przed @. Śluz mokry kremowy (zastanawiające) temp dziś w górę...
Jesteśmy chyba w bardzo podobnym momencie...u mnie od wczoraj też śluz bardzo wodnisty, ale niestety dziś spadek temperatury, umieram z ciekawości, jaka będzie jutro. Poza tym mam cały czas bardzo wrażliwe sutki, nabrzmiałe i wzdęty brzuch. Test rano niestety negatywny. @ planowo w poniedziałek...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 19:02
-
kittykate wrote:No wiem zła jestem na siebie po temp w górę ładnie poszła, też testowałam tym z allegro!!!! cholercia więc jest szansa
MAM BOBO TEST W DOMU ale nie chciałam go psuć na tak ważną chwilę
jak temp nie spadnie to w niedz lub w pon zatestuję bete!
Jak to jest z tymi testami z allegro? Są zawodne? Ja kupiłam płytkowe, były śmiesznie tanie ale wyglądają prawie tak samo jak bobo testy, nie mają żadnych przebarwień ani niczego niepokojącego.
-
nick nieaktualnypolkosia wrote:Tak, dziś zrobiłam, bo mnie rano wzięło na rzyganie przy śniadaniu i się zdziwiłam To był test po 5h od przebudzenia i porannego moczu, dlatego nie wiem czy w to wierzyć? Mam nadzieję, że @ nie przyjdzie i w poniedziałek lecę 2x na betę.
A jak u Ciebie?
Ja tak miałam, w czwartek. @ planowana na jutro, już dzisiaj wyraźna druga krecha i pierwsze wymioty... powiem Wam lekko nie będzie...
Niech mi ktoś powie, że nie można mieć objawów na tydz przed okresem to udusze osobiscie!! tydz przed czułam nudnosci, klucie i ciagniecie w podbrzuszu!
polkosi nie chce robic niepotrzebnej nadziei, ale brzmisz mi znajomo -
Ja miałam mdłości tylko dwa razy.. tydzien po owulacji i wydawało mi się to za wcześnie - teraz wiem że coś w tym było
Test z allegro 10 dnia pokazał jedną kreske, a testy z apteki (pink test i nordtest) w 12dpo pokazały bladą II kreskę z tym że na nordtest wyszła wyraźniejsza (pink miał czułość 25 nordtest musiał mieć wieksza)
Co do objawów, ból brzucha jeszcze czasem jest ale mały i inny niż ten okresowy, za to mam taki wzdęty wywalony ( wiadomo - endometrium się powiększa), zaczęłam częściej chodzić siku, sutki mam wyraźnie większe, piersi nabrzmiałe, sutki rwą (teraz w staniku mniej) no i śluz wodnisto-kremowy inny niż zwykle... i więcej
Gdyby nie liczyć piątku kiedy czułam się jakby mnie czołg przejechał i taki ból brzucha (mysle ze wtedy było zagnieżdżenie) to wcale nie czułam się tak na 100 % przed okresem...
Powodzenia dziewczyny i czekam z Wami na zielone wieści!
Jutro lecę na bete!gosia_9020, Lola30 lubią tę wiadomość