Kto testuje ok 10 kwietnia :)?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
24 na pewno bardziej możliwa ze względu na objaw śluzu, jednak nawet tu tempka nie spełnia warunków skoku. ale....widziałam tu nie raz cykle ciążowe z temperaturą nie spełniającą warunków skoku lub z owu właściwie nie do zaznaczenia trzymam kciuki :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Ja nie będę wydawała kasy na betę, będę czekała na @. Jak nie przyjdzie dzień czy dwa to zrobię test, chociaż w tym cyklu żadnych objawów nie mam, żebym chociaż mogła się powkręcać, że się udało No ale to już parę dni do @ , więc tylko czekać na kolejny cykl i na nowe staraniakittykate lubi tę wiadomość
-
Polkosia dlaczego twój wykres TAK wygląda? 1 na 6 tempek nie jest zaburzona, pytanie co może oznaczać ten spadek jest raczej nie na miejscu
Gwiazdeczka też nie będe robiła bety, to bez sensu a wprowadza wiele napięcia. Test w dniu spodziewanej @ wszystko wyjaśni.M4DZI4, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
zielarka wrote:Polkosia dlaczego twój wykres TAK wygląda? 1 na 6 tempek nie jest zaburzona, pytanie co może oznaczać ten spadek jest raczej nie na miejscu
Właśnie nie rozumiem z tym nie zaburzeniem tempek, o co chodzi? Mierzę ją zawsze zanim wstanę z łóżka. Ja wiem, że powinna być o tej samej godzinie, ale ja raz wstaję o 7, a raz o 14... Zależy od dnia. Może powinnam w tym cyklu odpuścić. Jeśli śpię do południa, to powinnam się przebudzić o tej 7 i mierzyć?
A wygląda TAK, bo zmierzyłam raz po @, później zgubiłam termometr i dopiero przed owu kupiłam nowy i zaczęłam mierzyć regularnieKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn