Kto testuje ok 10 kwietnia :)?
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co, ja dopiero doczytałam, że temperaturę się mierzy w ustach, pochwie albo pupie... A ja pod pachą mierzę Teraz sprawdziłam z ciekawości i mam 37,07, więc chyba nie będzie tak źleKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
he he, ja nawet na wykresie owulacji nie mam, zatem trudno rzec, który dpo, ale pomyślałam, ze zobaczę czy ovitrelle zafałszuje wynik.
Mnie pregnyle i inne nigdy nie zafałszowały, zatem nie wiem co ja tam chciałam zobaczyć...
przypuszczam, że to mój 6 dpo....
Polkosia, zrób owulacyjny, podobno pokazuje wczesną ciążę ale też chyba od 6 dpo...
Takie miejskie legendy nie miałam możliwości sprawdzićpolkosia lubi tę wiadomość
-
polkosia no to wszystko jasne, nie mierz temperatury do wykresów pod pachą, najlepiej waginalnie lub analnie. Temperatura pod pachą jest obarczona dużym błędem.
Metody naturalne to część nauki, trzeba trzymać sie pewnych zasad, warto to robić by wykres był czytelny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 23:08
polkosia lubi tę wiadomość
-
Witajcie!
Ja testuję pierwszy raz 11 a potem gdzieś 13-14.04
Neyla - widze, że straciłaś dzieciątko dokładnie tego dnia, co ja - 02/02/2014. Trzymam podwójne kciuki
Będzie dobrze
Najgorsze, że nie mam objawów ciążowych.kompletnie żadnych...
nawet piersi mnie nie bolą...
mam je jedynie ożylone całe - ale to przez ich wzrost po poprzedniej ciąży - tak myślę
Trzymam Kciuki! -
Ja też na razie bez objawów, a w poprzedniej ciąży, którą poroniłam, miałam ciśnienie na sikanie co pół godziny już od owulacji prawie. I ochotę na dziwne smaki, a poza tym mega apetyt...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
Witam:) Ja jak poprzedniczka test będę robić 13 kwietnia. Mam nadzieję,że zobaczymy dwie upragnione kreseczki!! Pierwszy raz prowadzę wykres z mierzeniem temperatury..może któraś z dziewczyn będzie miała chwilkę żeby spojrzeć i ocenić czy mam szanse..
Z góry dziękuje.:*
https://ovufriend.pl/graph/34c5aca17f8f2b076ed5a22c7018d3f3