Kto testuje ok 10 kwietnia :)?
-
WIADOMOŚĆ
-
Polkosia - to był 9/10 dpo i 10/11 dpo (bo nie wiem dokładnie, czy owu była 28/03 czy 29/03)
A może była później.. w każdym razie 1/04 ginekolog widział już ciałko żółte więc, wtedy już było po ptokach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 11:45
polkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja będąc dziś na badaniach miałam możliwość zrobienia bety...
ale nie skorzystałam. Nie będę się już nakręcać
nawet mój S. zapytał czemu nie zrobiłam ??? hello!
powiedziałam mu że jak ciąża jest to nie ucieknie i wyjdzie prędzej czy później ależ jestem z siebie dumna!
Za 4-5 dni powinna przyjść @@@ i oby była niespodzianka!!!!
wykres spoko tempka dziś w góręM4DZI4 lubi tę wiadomość
-
Cześć!
Ja chyba też będę testować 10ego (jak okres nie przyjdzie do tego czasu).
Termin okresu już minął (choć to żaden wskaźnik, bo zdarzają mi się czasem okresy po terminie), za to brak jakichkolwiek znaków zbliżającego się okresu mnie zastanawia.
Normalnie min. tydzień przed @ mam wrażliwe i napięte piersi i fatalną cerę. Teraz nic a nic! I to jest chyba pierwszy raz w życiu kiedy nie mam tych objawów. Trzymam kciuki za nas wszystkie -
Mee - mnie też zastanawia brak typowego PMSu i objawów @. Normalnie powinnam je mieć (oprócz silniejszych niż zwykle skurczy podbrzusza i trochę kłucia jajników wczoraj) nie mam nic a nic! nawet piersi nie bolą a zawsze bolały już na tydzień przed @@ a tu już 4 -5 dni do @@@
nie nakręcam się, może to dobry znak:) a może niekoniecznie !
Też trzymam kciuki! -
Ja testowałam dziś, 9 dpo i negatywny. Za dwa dni czyli 10.04 = 11 dpo idę na betę, jutro jakoś wytrzymam. Na szczęście u mnie wyniki są po kilku godzinach, więc koło 10 pójdę, a o 14 już będzie wynik... Może jeszcze za wcześnie, żeby dziś pokazało, mam taką nadzieję...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 12:42
kittykate, M4DZI4 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dziewczyny nie wytrzymałam przed chwila testowałam i dwie piekne krechy sa:)
Ogromnie sie ciesze ale i boje bo jestem po poronieniu (puste jajo). powodzenia dla Was:)ampoule, Lila84, polkosia, Lola30, ash, M4DZI4, julianna lubią tę wiadomość
-
Kosmitka wrote:Dziewczyny nie wytrzymałam przed chwila testowałam i dwie piekne krechy sa:)
Ogromnie sie ciesze ale i boje bo jestem po poronieniu (puste jajo). powodzenia dla Was:)
a w którym cyklu po poronieniu sie udało? Wspomagałaś sie czymś?
teraz na pewno wszystko będzie juz dobrze! Taka sytuacja naprawdę bardzo rzadko sie powtarza!
mam nadzieje ze niedlugo do Ciebie dołączę...tez straciłam ciaze przez puste jajoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 13:09
Kosmitka lubi tę wiadomość
[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
[*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
[*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip -
Kosmitka wrote:Dziewczyny nie wytrzymałam przed chwila testowałam i dwie piekne krechy sa:)
Ogromnie sie ciesze ale i boje bo jestem po poronieniu (puste jajo). powodzenia dla Was:)kittykate lubi tę wiadomość
-
Ogromnie sie ciesze ale i boje bo jestem po poronieniu (puste jajo). powodzenia dla Was:)[/QU
Gratulacje !!! Zdrówkakittykate, Kosmitka lubią tę wiadomość
-
Kosmitka, jak miło przeczytać takie informacje
Dziewczyny ja ze smutkiem was opuszczam, dziś negatywny test, albo w 12, albo w 14 dpo, zatem nie ma co się łudzić....
Wrrrrrrrr............................................................................................................................................................................................................................Kosmitka lubi tę wiadomość