Kto testuje ok 10 kwietnia :)?
-
WIADOMOŚĆ
-
ampoule wrote:ja wczoraj mialam dola bo temperatura spadala i juz sie szykowalam na @... A tu dzis nieznaczny wzrost...moze jeszcze zatestuje w tym cyklu
ampoule lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZrobiłam ten test dzisiaj, przed chwilą..iiiii są 2 kreski jak byk! Nie wierze... i boje sie strasznie... oby nie było powtórki z września...
Mee, ~Ania~, M4DZI4, ash, polkosia, Gwiazdeczka27, Kosmitka, Magdalenna, Emiliada, czarownica_tea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też pierwsze podejście zrobię w sobotę, 11 dpo, chociaż już spodziewam się jaki będzie wynik.Kurcze pobolewa jajnik jak zawsze przed @ i to mi zabiera nadzieję, czuję się tak samo jak co miesiąc i kolejny cykl pewnie rozczarowanie ehh, jakaś smuta mnie dziś dopadła ;-/
-
Witam Was dziewczyny!
Jestem tu nowa...i chętnie przyłączę się do dyskusji. Ja @ mam mieć w sobotę...więc czekam z wielką niecierpliwością, czy się ona pojawi, czy nie. Serdecznie gratuluję dziewczynom, które ujrzały upragnione dwie kreseczki! My z mężem staraliśmy się dopiero pierwszy cykl, więc nie nastawiam się na sukces...ale może! Trzymam za Was kciukiGwiazdeczka27, Lola30, Magdalenna, gosia_9020, M4DZI4, polkosia lubią tę wiadomość
[/url]
-
M4DZI4 wrote:Ja też pierwsze podejście zrobię w sobotę, 11 dpo, chociaż już spodziewam się jaki będzie wynik.Kurcze pobolewa jajnik jak zawsze przed @ i to mi zabiera nadzieję, czuję się tak samo jak co miesiąc i kolejny cykl pewnie rozczarowanie ehh, jakaś smuta mnie dziś dopadła ;-/
Jeszcze dzis mam typowy ból miesiaczkowy, takze to jeszcze nic nie znaczy:0 Zycze dwóch kreseczek -
nick nieaktualny
-
Dzięki Kosmiteczko i Liluś za słowa otuchy!Wiem że nie ma się co martwic na zapas ale zawsze tak mam co miesiąc że po samej owu jestem super pozytywnie nastawiona a od tygodnia przed okresem mój entuzjazm zanika.Po prostu boję się kolejnego rozczarowania zważywszy na to co mnie niedługo może czekac,takie drogie leczenie Ehh..ale wyjścia nie ma, do @ trzeba czekac.
-
Kurczę, jak Wy rozpoznajecie jaka ta szyjka jest? Ja wczoraj "grzebałam" tam paluchem ze 3 min i nie wiedziałam o co chodzi!
A co do testów owu, to dzięki, Kosmitko, za info, bo zaczęłam sama je robić zamiast ciążowych (mam duży zapas) - już nie będę
M4DZI4, mam to samo. Do 6-8 dpo mam super nastrój i pozytywne myślenie, a potem z dnia na dzień mnie łapie stan depresyjny i brak wiary w powodzenie. Nie wiem czemu. Może tak działa mój PMS.M4DZI4 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn