Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kto testuje ok 10 kwietnia :)?
Odpowiedz

Kto testuje ok 10 kwietnia :)?

Oceń ten wątek:
  • kittykate Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik nast. cykl będzie Twój !
    Ja tez poki co czekam :) NIE STRESUJE SIE!
    będzie co ma być!

Kate

np55zzc.png
  • zara Koleżanka

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Ja też mam zamiar testować 10 kwietnia, ze względu na to, że moja faza lutealna trwa 11 dni. Czuję się różnie, dziś rano miałam mdłości i straszny trądzik mi się pojawił, chociaż wykres nie jest za bardzo obiecujący, ale tak jak Kitty przeglądałam galerię ciążowych wykresów i zupełnie zasada wysokiej temperatury się nie sprawdza!
    Także jestem dobrej myśli i trzymam za nas kciuki!

• kittykate Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety najwcześniej 12 kwietnia - nie chce się za pierwszym razem od razu rozczarować! Zara zerknęłam na Twój wykresik i masz ładne tempki - wyższe w II fazie więc jest ok:)
    U mnie też faza lutealna trwa tak 12 dni myślę :)
    Ale czekam jeśli do ostatniego dnia temp nie spadnie i @ się nie pojawi wtedy zatestuję.

Trzymam kciuki!

zara lubi tę wiadomość

Kate

np55zzc.png
  • Lila84 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zara również trzymam kciukasy :)

Ja do jutrzejszego testowania chyba zwariuje :/ normalnie miejsca nie mogę sobie znaleźć a do tego brzuch jakoś pobolewa [ mam nadzieję że nie na @ ]

A Wy jak tam dziewczynki się trzymacie z testowaniem?

kittykate, julianna, zara lubią tę wiadomość

Lenka <3 35t1d 2522 gramy szczęścia <3

Czekamy na Ciebie córeczko <3
    d76e967a38.png
  • julianna Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja musze koniecznie wiedzieć w sobotę jaki jest wynik czy I czy II krechy :), także jak nie wytrzymam najszybciej w czwartek lub piątek z rana teścik i najwyżej na potwierdzenie beta :) ale gdybym wiedziała, że już wyjdzie wszystko to bym zrobiła już natychmiast... teraz pobolewa mnie podbrzusze, taki typowy ból miesiączkowy..

Lila84, zara lubią tę wiadomość

f2w3tqywlcgkfgv6.png
  • zara Koleżanka

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez to czekanie idzie ześwirować. Ja na (nie)szczęście mam pracę magisterską do napisania, więc w większości czasu to mnie zajmuje, ale jak już sobie zrobię na chwilę przerwę, to bezustannie: udało się czy znowu nie. Dobrze że nie mam testu w domu, bo dopiero by mnie korciło!

polkosia, kittykate lubią tę wiadomość

• Kosmitka Znajoma

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poroniłam w listopadzie 2012 wiec troszke czasu minęło. Niczym sie nie wspierałam, brałam tylko kwas foliowy i witaminTest zrobiłam w 13dpo :) Dziekuje Wam dziewczyny i trzymajcie za mnie kciuki :) Jutro z rana lece na bete:)

M4DZI4, ampoule lubią tę wiadomość

9dh4veq.png
    2b25348c6c7dc7afa75ad6ea6b6d54e0.pngbabyboom
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kosmitka wrote:
    Poroniłam w listopadzie 2012 wiec troszke czasu minęło. Niczym sie nie wspierałam, brałam tylko kwas foliowy i witaminTest zrobiłam w 13dpo :) Dziekuje Wam dziewczyny i trzymajcie za mnie kciuki :) Jutro z rana lece na bete:)
    Trzymam mocno kciuki za wysoką betkę!!!

Kosmitka lubi tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • Picia Przyjaciółka

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez dwie kreski :D wlasnie jestem w szpitalu (pracuje na ginekologii) i czekam na wynik beta :D Nie moge w to uwierzyc !!!

polkosia, Magdalenna, M4DZI4, Lila84, kittykate, ash lubią tę wiadomość

• Magdalenna Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla dziewczyn, którym się udało. Spokojnej ciąży.

Ja bez bicia przyznaję się, że nie wytrzymałam oczywiście i wczoraj zatestowałam ;) bez zaskoczenia, jedna kreska. Poczekam jeszcze kilka dni w takim razie i jak @ nie przyjdzie to powtórzę test.

ug37gu1r7v7qaicj.png
    f2w3rjjgmnulgd8d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wytrzymałam i zrobiłam test z porannego moczu o czułości 25, no i wyszedł negatywny :(

• ampoule Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje dwóch kreseczek :) ja mam ciągle nadzieję że temperatura odbije do góry... naiwna ;p

[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
    [*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
    [*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
    12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip <3
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, za wcześnie... Ja wiem, że niektórym już 9-10 dpo wychodzi pozytyw, ale większości jednak później - 12, a nawet 15 dpo dopiero. Ja też wcześniej testuję, bo jednak mam nadzieję, ale zdaję sobie sprawę, że małe szanse. Bądźmy dobrej myśli :)

M4DZI4, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picia wrote:
    U mnie tez dwie kreski :D wlasnie jestem w szpitalu (pracuje na ginekologii) i czekam na wynik beta :D Nie moge w to uwierzyc !!!
    Wow, super.Moje gratulacje!!!

relgh371ssmqv4f3.png
  • Lila84 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picia gratulacje :) Trzymam kciuki za bete :)

Lenka <3 35t1d 2522 gramy szczęścia <3

Czekamy na Ciebie córeczko <3
    d76e967a38.png
  • Picia Przyjaciółka

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 87.35 :) Dziekuje !!! <3 jestem tak pobudzona ze nie wiem co mam ze soba zrobic, dalej nie moge uwierzyc. Trzymam mocno kciuki za Was!!!

ash lubi tę wiadomość

• Picia Przyjaciółka

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do robienia jakichkolwiek testów proponuje czekac jak najdluzej. Sama sie na tym przejechalam. Z tym, ze ja nie mam pewnosci kiedy mialam ovu, ale według wyliczen 16.03. Beta po tygodniu negatywna, po dwoch negatywna, dopiero dzis 11 dni po spoznionym @ pozytywny. Bylam juz niemal pewna ze mam cos z hormonami !! Wiem, ze ciezko nie robic testow, ale trzeba jakos wytrzymac :) powodzenia dziewczyny!

polkosia, zara, Emiliada, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

• mala86 Koleżanka

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i rozczarowanie, beta negatyw i przyszła @ po jednym dniu opóźnienia:(:(:( Nic jak to powiedział mój M po okresie znów serduszkujemy:)

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

- Leczona niedoczynność tarczycy i hiperprolaktylemia
    - zmiana Kliniki Niepłodności po 2 cyklach
    - Trzecie HSG ( tym razem z rozszerzeniem szyjki macicy która miała wadę budowy )wreszcie udane :)
    >>>>> 16 cykl starań, 2 z CLO UDANY !!!!

14.04.2015 II kreseczki - JEST NASZ CUD

• zara Koleżanka

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję dziewczyny! Życzę Wam spokojnej ciąży i dużo zdrowia dla Was i maluszków :) U mnie temp niestety dalej leci na łeb, na szyję, więc już się nie spinam bo nie mam na co liczyć w tym cyklu, czekam na @, tylko bardzo smutno :(

• ampoule Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zara wrote:
    Gratuluję dziewczyny! Życzę Wam spokojnej ciąży i dużo zdrowia dla Was i maluszków :) U mnie temp niestety dalej leci na łeb, na szyję, więc już się nie spinam bo nie mam na co liczyć w tym cyklu, czekam na @, tylko bardzo smutno :(

ja wczoraj mialam dola bo temperatura spadala i juz sie szykowalam na @... A tu dzis nieznaczny wzrost...moze jeszcze zatestuje w tym cyklu ;)

[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
    [*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
    [*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
    12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip <3
‹‹ 3 4 5 6 7 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ