Kto testuje ok 10 kwietnia :)?
-
WIADOMOŚĆ
-
Patu$kaa wrote:Kitty ja wodnisty sluz mam zawsze przed @, teraz zas mokry i kremowy inny niz zawsze.
Ale ja nie miałam wodnistego przed okresem tylko taki właśnie gęsty kremowy a teraz mam wodnisty taki mokry i czuję takie mrowienie i rozpychanie pochwy... dziwne.
Wkrecam se heh
Powodzenia! -
nick nieaktualnyKitty na infekcje to bys miala gesty twarogowy sluz jak juz a nie wodnisty. Wiem jak jest ciezko sama przechodzilam zalamanie niedawno,ale trzeba sie pozbierac i zaczac walczyc! Ja tez do konca nie wiem czy sie nam udalo. Kreska moze iwecej sie nie pojawic i @ przyjsc...tyle sie mowi i slyszy o poronieniach wczesnej ciazy.
Nie warto sie tak denerwowac.kittykate lubi tę wiadomość
-
Też się cieszę, że jest to forum, bo nie mam z kim w moim otoczeniu pogadać o tym. Moje koleżanki w większości mają już dzieci, a te które nie - nie chcą nic o tym słyszeć
Tak, za chwilę mąż odbiera wynik i ma wysłać SMS.kittykate lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Opycham się mambą i solonymi laysami zobaczyłam je w sklepie i nie mogłam sobie odmówić nie zjem całych albo mnie zemdli ah te zachcianki przedokresowe
Polkosia czekamy!!!!Kciukamy!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 13:50