Kto testuje ok 10 kwietnia :)?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykittykate wrote:Ja miałam mdłości tylko dwa razy.. tydzien po owulacji i wydawało mi się to za wcześnie - teraz wiem że coś w tym było
Test z allegro 10 dnia pokazał jedną kreske, a testy z apteki (pink test i nordtest) w 12dpo pokazały bladą II kreskę z tym że na nordtest wyszła wyraźniejsza (pink miał czułość 25 nordtest musiał mieć wieksza)
Co do objawów, ból brzucha jeszcze czasem jest ale mały i inny niż ten okresowy, za to mam taki wzdęty wywalony ( wiadomo - endometrium się powiększa), zaczęłam częściej chodzić siku, sutki mam wyraźnie większe, piersi nabrzmiałe, sutki rwą (teraz w staniku mniej) no i śluz wodnisto-kremowy inny niż zwykle... i więcej
Gdyby nie liczyć piątku kiedy czułam się jakby mnie czołg przejechał i taki ból brzucha (mysle ze wtedy było zagnieżdżenie) to wcale nie czułam się tak na 100 % przed okresem...
Powodzenia dziewczyny i czekam z Wami na zielone wieści!
Jutro lecę na bete!
Gratulacje! -
nick nieaktualny
-
julaa85 wrote:Ale madzia u Cuebie raz w gore raz w dól, moze jutro podskoczy?
-
Julianna,jak to możliwe?tzn.jak to jest z tymi testami?bo mi się zawsze wydawało,że jak mają czułość np.10 albo 20 czy 25 to powinny wskazywać betę o takiej samej wartości.Ty robiłaś test we wczorajszą niedzielę?W którym dniu po owulacji?
p.s a tak w ogóle to oczywiście gratuluję!!! -
ja robiłam bobtest dziś-10 dpo i negatywny.Ale poszłam rano zrobić betę i wieczorem będę miała wynik.
Na pewno dobrze zrozumiałaś
po prostu ja zawsze robiłam betę po pozytywnym wyniku testu ciążowego,czyli 2 razy w życiu A dziś ot tak sobie poszłam,może coś jeszcze z tego wszystkiego wyjdzie i u mnie
To pewnie nieźle się zaskoczyłaś,co? -
no tak bo jak już miało coś wyjść to nie aż tyle myślałam, no zobaczymy co będzie dalej wzięłam szybko dupka, bo miałam dzień przerwy po negatywnym teście, więc liczę, że @ nie przyjdzie:) a znajoma mówiła mi, że dwójkę dzieci urodziła a wszystkie testy po terminie @ jej wychodziły negatywne, więc pełno niespodzianek
-
na pewno będzie dobrze 110 to bardzo ładna beta,taka jest w dniu przewidzianego terminu @.Może t strumieniowe testy są jakieś felerne?już sama nie wiem.Np.ja na niego nie nasiusiałam,tylko zebrałam do pojemniczka i namoczyłam porządnie,a i tak kreska kontrolna wyszła po dobrych kilku minutach,tak wolno się to nasączało