Która z was jest świeżo po owulce???
-
WIADOMOŚĆ
-
anka wrote:No ja już chciałam dzisiaj robić ale tempka spadła trochę więc jak jutro jeszcze spadnie to chyba odpuszczę testowanie..ale i tak dziękuję ♥️
8 dpo też dobrze, ja szłam akurat 6dpo bo 7 i 8 to był week . Trzymam kciuki żeby próg był piękny 😊🍀
Faktycznie lekki spadek u Ciebie, ale mam nadzieje ze jutro odbije za dziś! ☺️💚8 cs
👱🏻♀️ Niedoczynosc tarczycy (nie Hashimoto), Letrox 50, TSH w normie, hormony w 3 i 21 dc w normie, Mama DHA+, Niepokalanek, Miovelia, Miovelia NAC, wiesiołek, wit C, E, Mg+B6
🧔🏼 Spermiogram - 12.2020 znacznie obniżona ruchliwość, hormony w normie -> Fertilman, cynk, selen, wit C, olej z czarnuszki -> 02.2021 ruchliwość idealna, morfo 2%, pozostałe parametry bardzo dobre -
Karo123 wrote:Faktycznie lekki spadek u Ciebie, ale mam nadzieje ze jutro odbije za dziś! ☺️💚Starania od 8.2018
AMH 1,26 --> 1,98 ✔️
Morfologia :01.2020- 0%, 06.2020- 7% ✔️
Fragmentacja DNA 9%✔️
MTHFR HOMO ❌
PAI HETERO ❌
05.2020 UŁAŃSKA
Jajowody drożne .✔️
cykle bezowulacyjne.❌
DHEAS-O4 -584 (148-407) ❌
Panel tarczycowy ✔️
Homocysteina ponad 11 ❌
Ferretyna 41,1 ✔️
2 cykle z Clo + Ovitrelle -brak ciąży -
Hej dziewczyny , u mnie temperatura wzrosła ale czuje ze to przez brany progesteron , piersi bolą jak na okres wiec chyba u mnie nic z tego nie będzie 😩 czyje się jak przy Pms patrzyłam swoje ostatnie cykle i w listopadzie było identycznieStarania od 2019
Styczeń 2020 Test ciążowy pozytywny
Luty 2020 Ciąża pozamaciczna prawostronna i operacja ( jajowód zachowany )
Maj 2020 ponowne starania o kropka
Grudzień 2020 Klinika niepłodności
Gonal 💉
Ovitrelle 💉
Progesteron 200 mg💊
🔜 Sono Hsg 3.03.2021
Proszę o owulacje z lewej strony 🙏🏻
„ Nigdy nie rezygnuj z marzeń. To że coś nie dzieje się teraz nie znaczy że nigdy nie nastąpi ” -
Jusia88 wrote:Hej dziewczyny , u mnie temperatura wzrosła ale czuje ze to przez brany progesteron , piersi bolą jak na okres wiec chyba u mnie nic z tego nie będzie 😩 czyje się jak przy Pms patrzyłam swoje ostatnie cykle i w listopadzie było identycznie
3mam kciuki 🍀Jusia88 lubi tę wiadomość
Starania od IV.2020 -
Jusia88 wrote:Hej dziewczyny , u mnie temperatura wzrosła ale czuje ze to przez brany progesteron , piersi bolą jak na okres wiec chyba u mnie nic z tego nie będzie 😩 czyje się jak przy Pms patrzyłam swoje ostatnie cykle i w listopadzie było identycznie
Jusia88 lubi tę wiadomość
Starania od 8.2018
AMH 1,26 --> 1,98 ✔️
Fragmentacja DNA 9%✔️
MTHFR HOMO ❌
PAI HETERO ❌
05.2020 UŁAŃSKA
Jajowody drożne .✔️
cykle bezowulacyjne.❌
Panel tarczycowy ✔️
Homocysteina ponad 11 ❌
Ferretyna 41,1 ✔️
anka wrote:Przybijamy piąteczka u mnie pewnie w sobotę lub w niedzielę będzie a w pon pewnie będę umawiać monitoring 😏 kiedy te starania się skończą... Gdybym znała datę końca byłoby mi łatwiej...
Jedyny plus, że tak jak Karo123 przestałam zapisywać objawy domniemanej ciąży - czuję większy spokój psychiczny gdy nie przypisuje każdego ukłucia itp. ciąży (dotychczas tylko urojonej)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia, 10:44
Karo123 lubi tę wiadomość
Starania od IV.2020 -
Daisy90 wrote:Dla mnie te starania też są uciążliwe. Mam wrażenie, że moje życia obraca się tylko wokół cyklu- najpierw czekanie aż okres się skończy, potem czekanie na owulke, potem śledzenie wykresu i czekanie na @. I tak miesiąc w miesiąc...
Jedyny plus, że tak jak Karo123 przestałam zapisywać objawy domniemanej ciąży - czuję większy spokój psychiczny gdy nie przypisuje każdego ukłucia itp. ciąży (dotychczas tylko urojonej)Starania od 8.2018
AMH 1,26 --> 1,98 ✔️
Fragmentacja DNA 9%✔️
MTHFR HOMO ❌
PAI HETERO ❌
05.2020 UŁAŃSKA
Jajowody drożne .✔️
cykle bezowulacyjne.❌
Panel tarczycowy ✔️
Homocysteina ponad 11 ❌
Ferretyna 41,1 ✔️
Jusia gdzieś kiedyś czytałam na forum ze sztuczny progesteron nie wpływa na temperaturę i nie wykryje się go badając proga z krwi 🤔 Nie pamietam w jakim mechanizmie ale podrzucam temat, może ktoś coś więcej wie. Piłka w grze, trzymamy ✊✊✊
Anka dokładnie to samo przemyślenie miałam dziś rano.... Gdyby mi tylko ktoś powiedział ze za dwa lata w czerwcu będę w ciąży to brałabym to w ciemno i żyła jak zwykły szczęśliwy człowiek. A najgorsze jest to ze nigdy nie wiadomo czy może to w tym cyklu, kolejnym, za rok albo nigdy 😓 Wiem ze ja dopiero 7cs ale mocno mi siedzi w głowie myśl ze czas leci tak szybko ze niedługo może być to mój 14 cs albo i 30...
8 cs
👱🏻♀️ Niedoczynosc tarczycy (nie Hashimoto), Letrox 50, TSH w normie, hormony w 3 i 21 dc w normie, Mama DHA+, Niepokalanek, Miovelia, Miovelia NAC, wiesiołek, wit C, E, Mg+B6
🧔🏼 Spermiogram - 12.2020 znacznie obniżona ruchliwość, hormony w normie -> Fertilman, cynk, selen, wit C, olej z czarnuszki -> 02.2021 ruchliwość idealna, morfo 2%, pozostałe parametry bardzo dobre -
Karo123 wrote:Jusia gdzieś kiedyś czytałam na forum ze sztuczny progesteron nie wpływa na temperaturę i nie wykryje się go badając proga z krwi 🤔 Nie pamietam w jakim mechanizmie ale podrzucam temat, może ktoś coś więcej wie. Piłka w grze, trzymamy ✊✊✊
Anka dokładnie to samo przemyślenie miałam dziś rano.... Gdyby mi tylko ktoś powiedział ze za dwa lata w czerwcu będę w ciąży to brałabym to w ciemno i żyła jak zwykły szczęśliwy człowiek. A najgorsze jest to ze nigdy nie wiadomo czy może to w tym cyklu, kolejnym, za rok albo nigdy 😓 Wiem ze ja dopiero 7cs ale mocno mi siedzi w głowie myśl ze czas leci tak szybko ze niedługo może być to mój 14 cs albo i 30...
Jestem zdania że lepiej szybciej się diagnoeawac jeśli ma się jakieś przypuszczenia.Karo123 lubi tę wiadomość
Starania od 8.2018
AMH 1,26 --> 1,98 ✔️
Fragmentacja DNA 9%✔️
MTHFR HOMO ❌
PAI HETERO ❌
05.2020 UŁAŃSKA
Jajowody drożne .✔️
cykle bezowulacyjne.❌
Panel tarczycowy ✔️
Homocysteina ponad 11 ❌
Ferretyna 41,1 ✔️
Karo123 wrote:Jusia gdzieś kiedyś czytałam na forum ze sztuczny progesteron nie wpływa na temperaturę i nie wykryje się go badając proga z krwi 🤔 Nie pamietam w jakim mechanizmie ale podrzucam temat, może ktoś coś więcej wie. Piłka w grze, trzymamy ✊✊✊
Progesteron który biorę jest wykrywany w krwi i naturalnie go podwyższa np duphaston nie jest wykrywany we krwi to wiem na pewno . Niestety nigdy nie nie dowiemy kiedy to się skończy mnie już czasem to meczy i przerasta bo myśle tylko o tym i inne rzeczy które lubiałam robić już mnie tak nie cieszą i odkładam je na bok 😩 i tak jak ty Daisy czekam na okres później na dni płodne i później na testowanie i tak w kółko , czasami nie wiem jaka jest data ale zawsze wiem który mam dzień cyklu 🙈Karo123 lubi tę wiadomość
Starania od 2019
Gonal 💉
Ovitrelle 💉
Progesteron 200 mg💊
🔜 Sono Hsg 3.03.2021
„ Nigdy nie rezygnuj z marzeń. To że coś nie dzieje się teraz nie znaczy że nigdy nie nastąpi ” -
Linka94 wrote:Byłam na becie , no i w ciąży nie jestem na pewno.
Okresu dalej nie ma ... rodzinny wysłał mnie dziś na test covid zobaczymy
Ehhh ☹️ Mam nadzieje ze okres szybko przyjdzie i następny cykl będzie tym szczęśliwym . No i życzę negatywnego testu na covid a czemu Cię wysłał masz jakieś objawy ?Starania od 2019
Gonal 💉
Ovitrelle 💉
Progesteron 200 mg💊
🔜 Sono Hsg 3.03.2021
Okresu dalej nie ma ... rodzinny wysłał mnie dziś na test covid zobaczymymam nadzieje że nowy cykl jak już sie zacznie bedzie szczesliwy
Starania od 8.2018
AMH 1,26 --> 1,98 ✔️
Fragmentacja DNA 9%✔️
MTHFR HOMO ❌
PAI HETERO ❌
05.2020 UŁAŃSKA
Jajowody drożne .✔️
cykle bezowulacyjne.❌
Panel tarczycowy ✔️
Homocysteina ponad 11 ❌
Ferretyna 41,1 ✔️
Okresu dalej nie ma ... rodzinny wysłał mnie dziś na test covid zobaczymy
trzymam kciuki za kolejny cykl ✊
Gdybym zaciążyła w pierwszym cyklu starań to termin porodu przypadłby mi na pierwsze dni stycznia - pamiętam, że byłam z tego faktu niezadowolona. Teraz wiem jaka byłam głupiaJusia88 lubi tę wiadomość
Starania od IV.2020 -
U mnie test negatywny zresztą tempka już całkiem spadła. Żeby trochę się podtrzymać na duchu to sobie zamówiłam clo teraz czekam na okres i działamy dalej
Za was wszystkie trzymam kciuki! 🍀Starania od 8.2018
AMH 1,26 --> 1,98 ✔️
Fragmentacja DNA 9%✔️
MTHFR HOMO ❌
PAI HETERO ❌
05.2020 UŁAŃSKA
Jajowody drożne .✔️
cykle bezowulacyjne.❌
Panel tarczycowy ✔️
Homocysteina ponad 11 ❌
Ferretyna 41,1 ✔️
Linka, Anka przykro mi 😓 Trzymajcie się i szykujcie na kolejny cykl! 💚✊✊✊✊✊8 cs
Karo123 wrote:Linka, Anka przykro mi 😓 Trzymajcie się i szykujcie na kolejny cykl! 💚✊✊✊✊✊
Karo123 lubi tę wiadomość
Starania od 8.2018
AMH 1,26 --> 1,98 ✔️
Fragmentacja DNA 9%✔️
MTHFR HOMO ❌
PAI HETERO ❌
05.2020 UŁAŃSKA
Jajowody drożne .✔️
cykle bezowulacyjne.❌
Panel tarczycowy ✔️
Homocysteina ponad 11 ❌
Ferretyna 41,1 ✔️
Pytanie do dziewczyn mierzące tempke już parę miesiecy. W jakim dniu po zauważyliście spadek tempki?Starania od 8.2018
AMH 1,26 --> 1,98 ✔️
Fragmentacja DNA 9%✔️
MTHFR HOMO ❌
PAI HETERO ❌
05.2020 UŁAŃSKA
Jajowody drożne .✔️
cykle bezowulacyjne.❌
Panel tarczycowy ✔️
Homocysteina ponad 11 ❌
Ferretyna 41,1 ✔️
anka wrote:Pytanie do dziewczyn mierzące tempke już parę miesiecy. W jakim dniu po zauważyliście spadek tempki?
U mnie w 12dpo jest spadek i zazwyczaj już lekkie plamienie. Następnego dnia okres,moja faza lutealna trwa 13dni.Starania od 01.2018r.
Ja: '91
Podstawowe badania w normie, owulacja jest,hormony ok,nieregularne cykle 27-40dni
01.2021 - wiesiołek,niepokalanek,NAC
eM: '88
2019-seminogram ok,podstawowe wyniki ok
01.2021 - wyniki w normie
Oboje na diecie