Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwiecień 2019-testowanie.
Odpowiedz

Kwiecień 2019-testowanie.

Oceń ten wątek:
  • Pati96 Autorytet
    Postów: 2216 3227

    Wysłany: 12 kwietnia 2019, 12:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    Pati odpoczywaj a plamienie jak?

    W sumie nie potrafię już określić, jak narazie to jest mniej niż wczoraj ,więcej niż w poprzednie dni. Mam taki mętlik , że głowa mała.

    mhsv2n0a4bxtclwx.png
    23.04.2019 - poronienie zatrzymane 8 tc [*]
    Niedoczynność tarczycy, insulinooporność,PCOS,MTHFR 1298A-C homo,PAI-1 4G

    Euthyrox 50, Glucophage xr 2000
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 12 kwietnia 2019, 12:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati96 wrote:
    W sumie nie potrafię już określić, jak narazie to jest mniej niż wczoraj ,więcej niż w poprzednie dni. Mam taki mętlik , że głowa mała.
    Idz dzis na ta ip

    szona lubi tę wiadomość

  • Iseko Autorytet
    Postów: 1408 2355

    Wysłany: 12 kwietnia 2019, 12:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś

    Hej Kochane!

    Malina super! Gratuluję 😁

    Elfia i Malgonia - pewnie jajo było innego samca😉 niestety bociany tak robią, pod Sokółka było tak samo - dwa pierwsze jaja wylądowały poza gniazdem :( trzecie dopiero zaakceptował. Chociaż podobno też nie mogło być jego, ale widocznie kiepsko liczy😁

    Magduullina, szona, Malinaa90, Sasanka55, MonikA_89!, Ochmanka lubią tę wiadomość

    30 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Inozytol | Siofor 1500 | Letrox 62,5 - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 1,49
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️ANA, ASA, AOA: ok
    ❗Brak ochrony zarodka
    ✔PAI hetero

    🤵
    ❗Teratozoospermia
    ❗Oligozoospermia

    3.02.2021- 1. IUI (clo+ovitrelle+duphaston) ❌
    3.03.2021 - 2. IUI (clo+NAC+ovitrelle+duphaston) ❌

    💉Szczepienia limfocytami męża - 12.10, 2.11, 23.11.2021
  • Iseko Autorytet
    Postów: 1408 2355

    Wysłany: 12 kwietnia 2019, 12:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati96 wrote:
    W sumie nie potrafię już określić, jak narazie to jest mniej niż wczoraj ,więcej niż w poprzednie dni. Mam taki mętlik , że głowa mała.
    Pati a moze uda Ci się trafić na innego gina na IP? Dla własnego spokoju ja bym poszla chyba :*

    A w ogóle to niedlugo będę rezydowac w Twoim mieście przez 3 dni :)

    Magduullina lubi tę wiadomość

    30 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Inozytol | Siofor 1500 | Letrox 62,5 - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 1,49
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️ANA, ASA, AOA: ok
    ❗Brak ochrony zarodka
    ✔PAI hetero

    🤵
    ❗Teratozoospermia
    ❗Oligozoospermia

    3.02.2021- 1. IUI (clo+ovitrelle+duphaston) ❌
    3.03.2021 - 2. IUI (clo+NAC+ovitrelle+duphaston) ❌

    💉Szczepienia limfocytami męża - 12.10, 2.11, 23.11.2021
  • Pati96 Autorytet
    Postów: 2216 3227

    Wysłany: 12 kwietnia 2019, 12:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iseko wrote:
    Pati a moze uda Ci się trafić na innego gina na IP? Dla własnego spokoju ja bym poszla chyba :*

    A w ogóle to niedlugo będę rezydowac w Twoim mieście przez 3 dni :)

    Czekam aż mąż po nocce wstanie i coś postanowimy.

    Ooo. A Ty gdzie mieszkasz? ;)

    mhsv2n0a4bxtclwx.png
    23.04.2019 - poronienie zatrzymane 8 tc [*]
    Niedoczynność tarczycy, insulinooporność,PCOS,MTHFR 1298A-C homo,PAI-1 4G

    Euthyrox 50, Glucophage xr 2000
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 12 kwietnia 2019, 12:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 21:44

    Angelika1313 lubi tę wiadomość

  • Iseko Autorytet
    Postów: 1408 2355

    Wysłany: 12 kwietnia 2019, 12:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati96 wrote:
    Czekam aż mąż po nocce wstanie i coś postanowimy.

    Ooo. A Ty gdzie mieszkasz? ;)
    To czekam na wieści :*

    Ja mieszkam tak w połowie między Lęborkiem a Slupskiem ;)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 12:37

    30 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Inozytol | Siofor 1500 | Letrox 62,5 - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 1,49
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️ANA, ASA, AOA: ok
    ❗Brak ochrony zarodka
    ✔PAI hetero

    🤵
    ❗Teratozoospermia
    ❗Oligozoospermia

    3.02.2021- 1. IUI (clo+ovitrelle+duphaston) ❌
    3.03.2021 - 2. IUI (clo+NAC+ovitrelle+duphaston) ❌

    💉Szczepienia limfocytami męża - 12.10, 2.11, 23.11.2021
  • szona Autorytet
    Postów: 7043 16050

    Wysłany: 12 kwietnia 2019, 12:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogladałam sobie różne wykresy ciążowe na OF. Ten mi pokazał, że nie traci się nadziei do końca ;) Moja faza lutealna trwa 13-14 dni (co odkryłam dopiero po analizie flo 😅) więc spokojnie mogę być nawet przed terminem @ a ćmi w dole brzucha nadal, wiec nastawienie mam jednoznaczne.

    Ale wstawiam, ku pokrzepieniu serc 💪

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2efaf5969e34.png

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 12:41

    mam_marzenie_synek❤, Magduullina, Malinaa90, agge, Madziandzia, Iseko, madziorek86, Agamk lubią tę wiadomość

    7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

    3.10.2021 r. Weronika na świecie! ❤️

    Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 12 kwietnia 2019, 12:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 21:44

    ElfiaKsiężniczka, Irvine90, Pati96, Nuch, moni05, mam_marzenie_synek❤, Niecierpliwa..., APrzybylska, szona, Magduullina, buba123, Malgonia, Szczesliwa_mamusia, agge, Madziandzia, eemmiilliiaa, 5ylwian, MonikA_89!, Beti82, Tele...79, Iseko, Ochmanka, madziorek86, Agamk, moyeu, aeiouy lubią tę wiadomość

  • Justa29 Ekspertka
    Postów: 248 132

    Wysłany: 12 kwietnia 2019, 12:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    😑

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 12 kwietnia 2019, 13:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinaa90 wrote:
    Dziewczyny,

    Prog 26,85 - nie wiem czy to ok?
    Beta 7,93 spodziewałam się że będzie mniej niż 10, jestem chyba 2 dni od zagniezdzenia (wg temperatury) i 3-4 dni przed @.

    Powtarzam bete w poniedziałek i środę. Zaczynam brać dupka i zwiększam letrox

    Trzymajcie kciuki!

    Mocno zaciskam! Na pewno będzie dobrze ❤

    Malinaa90 lubi tę wiadomość

  • Nikodemka Autorytet
    Postów: 5527 8432

    Wysłany: 12 kwietnia 2019, 13:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina - progesteron super i beta tez!!! 😍
    Szona, wlasnie mialam pisac zebys nie tracila nadziei, bo co i raz widze historie jak dziewczynom pozytywny test wyszedl tydzien po terminie @ :) dopoki jej nie ma, to jest nadzieja!

    szona lubi tę wiadomość

    hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • szona Autorytet
    Postów: 7043 16050

    Wysłany: 12 kwietnia 2019, 13:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinaa90 wrote:
    Dziewczyny,

    Prog 26,85 - nie wiem czy to ok?
    Beta 7,93 spodziewałam się że będzie mniej niż 10, jestem chyba 2 dni od zagniezdzenia (wg temperatury) i 3-4 dni przed @.

    Powtarzam bete w poniedziałek i środę. Zaczynam brać dupka i zwiększam letrox

    Trzymajcie kciuki!

    Super wyniki :) i jeszcze kawał czasu do terminu @ 👏 Bardzo się cieszę i kciuki zaciśnięte! ✊✊

    Malinaa90 lubi tę wiadomość

    7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

    3.10.2021 r. Weronika na świecie! ❤️

    Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 12 kwietnia 2019, 13:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina kciuki!!!!!! :-*

  • Melevis Autorytet
    Postów: 1316 4760

    Wysłany: 12 kwietnia 2019, 13:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina pięknie! Moja pierwsza beta z córką wynosiła 7,29 i było to 9dpo :) trzymam kciuki za przyrosty!

    Pati serio, podziwiam. Ale kop w dupę Ci się należy, bo już dawno powinnaś być uspokojona po usg, a Ty wciąż w domu jak na bombie.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 13:16

    szona, Malinaa90, Magduullina lubią tę wiadomość

    l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11233

    Wysłany: 12 kwietnia 2019, 13:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwian wrote:
    Ja zawsze robilam testy owu od 12dc,obserwowalam sluz i mierzylam temp w zeszlym cyklu,bol jajnika byl jesli owu byla z prawego i sie pokrywalo. Teraz sluz mam wodnisty od konca krwawienia,ktore trwalo 9 dni,moze niecale 2 dni bylo bialkowe. Test tylko wczoraj i dzisiaj robilam z ciekawosci. A owu miala byc z lewego. W poniedzialek mialam 2 pecherzyki 19mm i 18mm. A juz tak zauwazylam,ze jak ma byc z lewego to czuje sie jak bym wcale go nie miala,bo zero objawow z tej strony.
    Z wielkości pęcherzyków można by wnioskować, że jesteś już po owu. Nie wiem w jakim tempie zwykle Ci rosną, ale ginekolodzy zwykle podają ok 2mm na dzień. Jeśli wcześniej nie miałaś problemu z przerostem pęcherzyków, to pewnie pękły 😜 Skok tempki może być nawet 2-3 dni po oeukacji

    5ylwian lubi tę wiadomość

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 12 kwietnia 2019, 13:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iseko a boćki nie mają tak, ze są wierne swoim partnerom?

    Nie wiem co mu w tym jajku nie pasowało. Bardzo mnie rozczarował.
    Gdybym była tam pod gniazdem to bym dała kurom do wysiadywania.


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Szczesliwa_mamusia Autorytet
    Postów: 6024 5834

    Wysłany: 12 kwietnia 2019, 13:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina- trzymam kciuki za przyrost. Wyniki super. Musi byc dobrze.

    Pati- idz na ip,bo tylko sie niepotrzebnie stresujesz, chyba,ze czujesz wewnetrzny spokoj

    Wojtuś- nasz cud ❤ 01.12.2017
    Tymuś- nasz cud ❤ 05.11.2019
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 12 kwietnia 2019, 13:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 21:44

    szona, buba123, Magduullina, mam_marzenie_synek❤ lubią tę wiadomość

  • szona Autorytet
    Postów: 7043 16050

    Wysłany: 12 kwietnia 2019, 13:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape, czekamy teraz na Twoje dobre wieści ✊✊

    buba123, Magduullina lubią tę wiadomość

    7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

    3.10.2021 r. Weronika na świecie! ❤️

    Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
‹‹ 119 120 121 122 123 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Układ immunologiczny a problemy z płodnością, czyli czym jest niepłodność immunologiczna

Układ immunologiczny, czyli inaczej odpornościowy ma niebagatelny wpływ na płodność. Niekiedy czynniki immunologiczne mogą być bezpośrednią przyczyną niepłodności. Czy problemy z implantacją zarodka albo nawracającymi poronieniami mogą być wywołane przez czynniki immunologiczne? W jakich przypadkach rozważyć konsultację ze specjalistą - immunologiem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego