Kwiecień 2019-testowanie.
-
WIADOMOŚĆ
-
szona wrote:Wow, masz temperaturę jak od linijki. Jeśli robiłaś testy choć jest dopiero 9 dpo, to jeszcze wiele może być z Twojego cyklu.
W sumie - od którego dnia po owu robisz testy ciążowe? Bo Twój wykres pokazuje jakieś herezje (tak jest przesunięty )
A co masz na myśli mówiąc, że pokazuje herezje?
A testy robię już nawet nie wiem kiedy, bo nakupowałam czułę z allegro - tanio, a że jestem porąbana to się nie oszczędzam haha. Poprzednią ciąże test pokazał mi już w 23 dniu cyklu, które są 28-dniowe zazwyczaj
Dodam, ze w poprzednije ciąży tez miałam taka temp. jak od linijki - czy w dzień czy w nocy, zawsze 37 stopni na termometrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 14:18
Magduullina, Murzynek, Kokoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaBellePerle wrote:temp. taka jest, bo mierzę pod pachą zwykłym rtęciowym, on mi najlepiej wyznacza owu - przy tych elektronikach nigdy nie udało mi się zajść.
A testy robię już nawet nie wiem kiedy, bo nakupowałam czułę z allegro - tanio, a że jestem porąbana to się nie oszczędzam haha. Poprzednią ciąże test pokazał mi już w 23 dniu cyklu, które są 28-dniowe zazwyczaj
Sasanko miło mi, że o wszystkich pamiętasz i wszystkim kibicujesz, ja trzymam kciuki za Ciebie i za każdą ze starających się dziewczyn. Obyśmy wszystkie były jak najszybciej w zdrowej i nudnej ciążySasanka55, Magduullina, MonikA_89!, aeiouy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaBellePerle wrote:temp. taka jest, bo mierzę pod pachą zwykłym rtęciowym, on mi najlepiej wyznacza owu - przy tych elektronikach nigdy nie udało mi się zajść.
Tak na przyszłość to nie mierzy się pod pachą ale mam nadzieję ze ta przyszłość nie będzie potrzebować termometraMonikA_89! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa... wrote:Iza przykro mi
Sasanka u mnie nic ciekawego według testów 11 dpo, wedlug ostatniej wizyty U gina 5 dpo więc albo podwojna owulacja albo organizm robi mnie standardowo w ciula
Testuje za tydzień to i pisać nie ma o czym. Tylko czasem mnie zakuje w boku i dopada mnie strach. Ale trzeba nauczyć sie z nim żyć
Wybacz, ale wylapalam tylko to, co chcialam
-Podwojna owulacja
-Klucie w boku
A to brzmi baaardzo obiecujaco Na pewno tez jestes zmeczona :* Niech strach Cie nie dopada. Po tak dlugim czasie z pozytywna beta, Twoj organizm mysli, ze ciaza to normalka, wiec no... musza pokazac sie u Cie te 2 IIMagduullina lubi tę wiadomość
-
MonikA_89! wrote:Z wielkości pęcherzyków można by wnioskować, że jesteś już po owu. Nie wiem w jakim tempie zwykle Ci rosną, ale ginekolodzy zwykle podają ok 2mm na dzień. Jeśli wcześniej nie miałaś problemu z przerostem pęcherzyków, to pewnie pękły 😜 Skok tempki może być nawet 2-3 dni po oeukacji
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualnyMadziandzia wrote:Ja też bym powiedziała, że dużo z tego cyklu jeszcze może być
Sasanko miło mi, że o wszystkich pamiętasz i wszystkim kibicujesz, ja trzymam kciuki za Ciebie i za każdą ze starających się dziewczyn. Obyśmy wszystkie były jak najszybciej w zdrowej i nudnej ciąży
Dziekuje :* Bedzieeemy wszystkie na pewno :* No moze oprocz 1- Reni20005ylwian, szona, Madziandzia, Ochmanka, moyeu, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Iza, bardzo mi przykro. Trzymam mocno kciuki za następny cykl! 😘
Malina, gratki! Prog prześliczniusi, a beta jeszcze urośnie!
Szona, ale wykres znalazłaś! Pamiętam, że ja w poprzednim cyklu też szukałam takich ciekawostek i nawet sobie pozapisywałam 😜
U mnie 1 dzień ciąży! Z jednej strony - nareszcie, a z drugiej - kolejny raz cykl trwa tylko 24 dni. Czy niepokalanek może coś pomóc?2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LaBellePerle wrote:temp. taka jest, bo mierzę pod pachą zwykłym rtęciowym, on mi najlepiej wyznacza owu - przy tych elektronikach nigdy nie udało mi się zajść.
Dodam, ze w poprzednije ciąży tez miałam taka temp. jak od linijki - czy w dzień czy w nocy, zawsze 37 stopni na termometrze
Herezje-bo udostępniony wykres jest przesunięty (jakiś chyba błąd w kodzie) i wyglada to tak, jakbyś zaczęła robić testy ciążowe przed dniem owulacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 14:40
-
LaBellePerle, jeśli jesteś w 9dpo, to stanowczo za wcześnie na test! Jeszcze trochę cierpliwości
Malinaa90, agge lubią tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa... wrote:Tak na przyszłość to nie mierzy się pod pachą ale mam nadzieję ze ta przyszłość nie będzie potrzebować termometra
No, ale może w następnym cyklu spróbuję w pochwie? Bo jakoś ja słabo wierze, że z tego coś będzie. -
nick nieaktualnyLaBellePerle wrote:akurat z tym się nie zgodzę - nie wiem, jakie są zalecenia, ale mnie dwa razy udało się zaciążyć w pierwszym cyklu mierząc tak tylko temperaturę. Nie robiłam wtedy też testów owu, sypialiśmy ze sobą rzadko, bo mój pracuje na wyjazdy, więc zaszłam dzięki tylko temperaturze.
No, ale może w następnym cyklu spróbuję w pochwie? Bo jakoś ja słabo wierze, że z tego coś będzie.
Zaszlas dzieki seksom, a nie temperaturze Powodzenia i kciukiSalome, mam_marzenie_synek❤, agge, Iseko, szona, Angelika1313 lubią tę wiadomość
-
Malinaa90 wrote:Potwierdzam, w przyplywie szaleństwa zrobiłam 9dpo, wtedy mi nie wyszło nic;)
Murzynek lubi tę wiadomość
-
Hehe, może też powinnam pod pachą, skoro to skutkuje ciążą? 😁😁😁😁😁
Sasanka55, Magduullina, mam_marzenie_synek❤, MonikA_89!, Tele...79, Iseko, szona, Nuch, Angelika1313, Ochmanka, aeiouy lubią tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Maria87 wrote:Hehe, może też powinnam pod pachą, skoro to skutkuje ciążą? 😁😁😁😁😁
Sasanka55, Salome, szona, Murzynek lubią tę wiadomość
-
Ja nie wiem, czemu ten wykres taki przesunięty.
-
Iza, przykro mi ☹️ Wiem, co czujesz 😘 w końcu przyjdzie ten dzień, w którym będzie dobrze, zobaczysz. I przyjdzie szybciej niż myślisz ❤️
Sasanka55 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019