Kwiecień 2019-testowanie.
-
WIADOMOŚĆ
-
Malina super wyniki! Oby tak dalej
Malgonia wrote:Iseko a boćki nie mają tak, ze są wierne swoim partnerom?
Nie wiem co mu w tym jajku nie pasowało. Bardzo mnie rozczarował.
Gdybym była tam pod gniazdem to bym dała kurom do wysiadywania.
PS. nadrabiam dalej ;pSasanka55, Malgonia, Magduullina, Niecierpliwa..., szona, Malinaa90 lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzona weszłam aby zobaczyc co u Was. Czy są jakieś nowe 2 kreski i co u dziewczyn które już je wysikaly. Jak sytuacja u Izape ( bardzo mi przykro ) i klikalam na co któraś stronę i akurat zobaczyłam Twój post! Poppynely mi łzy normalnie siedziałam i płakałam takie emocje mną poniewieraja że ahhh.... Dzisiaj w nocy miałam sen dokładnie cała noc że jeżdżę wózkiem z cudna dziewczynka Sara, że ja karmie piersią, że całuję, tule no i stwierdziłam że to może znak, więc wstałam pobiegłam do łazienki i zrobiłam Pink test ( jestem 11-12 dpo) oczywiście I kreska... Ale snu działają przecież na odwrót więc czego się spodziewać.... Okres za rogiem czuje go każda częścią ciała.... A nawet więcej bo tak mnie ciągnie dziwnie jak nigdy ale może to przez ten letrozol... Szonko skarbie tak przybijam Ci piątkę i otwieram z Tobą wirtualna flaszkę wina lub nie tylko wina i mimo że data porodu 24.12 brzmi cudownie to styczeń też jest super i przynajmniej będzie najstarszy/a w klasie!
Gratuluje i całuję wszystkie które wysikaly dwie kreski! ŻYCZĘ PIĘKNYCH WYNIKÓW Z 200% PRZYROSTEM!
🤰🕊️🤱❤️💖🐣
Sasanka55, Magduullina, Malinaa90, Iseko, szona, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam, ze moja praca ma czasem i jakieś małe plusy. Padł nam system nagłaśniania na sali i oglądałam bajkę z dzieciakami u nas na dywanie. I był wśród nich taki Wiktor, na oko 3-4 lata. no i wiadomo, ze w bajkach typu"Żółwik Sami" nie brakuje emocjo... przeżywał biedny pół filmu w końcu usiadł koło mnie i taką małą ciepłą łapką zaczął mnie głaskać po ręce. Mało brakowało, a znów bym w robocie ryczała.. no ale musiałam być dzielna i go wspierać.. Wzięłabym takiego do domu i nie oddała
Magduullina, Sasanka55, Niecierpliwa..., Iseko, nuśka91, Irvine90, syllwia91, agge, szona, Ochmanka, moni05, Madziandzia, MonikA_89!, moyeu, aeiouy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysyllwia91 wrote:Szona weszłam aby zobaczyc co u Was. Czy są jakieś nowe 2 kreski i co u dziewczyn które już je wysikaly. Jak sytuacja u Izape ( bardzo mi przykro ) i klikalam na co któraś stronę i akurat zobaczyłam Twój post! Poppynely mi łzy normalnie siedziałam i płakałam takie emocje mną poniewieraja że ahhh.... Dzisiaj w nocy miałam sen dokładnie cała noc że jeżdżę wózkiem z cudna dziewczynka Sara, że ja karmie piersią, że całuję, tule no i stwierdziłam że to może znak, więc wstałam pobiegłam do łazienki i zrobiłam Pink test ( jestem 11-12 dpo) oczywiście I kreska... Ale snu działają przecież na odwrót więc czego się spodziewać.... Okres za rogiem czuje go każda częścią ciała.... A nawet więcej bo tak mnie ciągnie dziwnie jak nigdy ale może to przez ten letrozol... Szonko skarbie tak przybijam Ci piątkę i otwieram z Tobą wirtualna flaszkę wina lub nie tylko wina i mimo że data porodu 24.12 brzmi cudownie to styczeń też jest super i przynajmniej będzie najstarszy/a w klasie!
Gratuluje i całuję wszystkie które wysikaly dwie kreski! ŻYCZĘ PIĘKNYCH WYNIKÓW Z 200% PRZYROSTEM!
🤰🕊️🤱❤️💖🐣
Syllwia, sny tez czesto sie sprawdzaja, ale z opoznieniem :* U Ciebie bedzie tylko bardzo delikatny poslizg. Dzieci ze stycznia sa bardzo madre :*Magduullina, syllwia91, Iseko, szona, aeiouy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Powiem Wam, ze moja praca ma czasem i jakieś małe plusy. Padł nam system nagłaśniania na sali i oglądałam bajkę z dzieciakami u nas na dywanie. I był wśród nich taki Wiktor, na oko 3-4 lata. no i wiadomo, ze w bajkach typu"Żółwik Sami" nie brakuje emocjo... przeżywał biedny pół filmu w końcu usiadł koło mnie i taką małą ciepłą łapką zaczął mnie głaskać po ręce. Mało brakowało, a znów bym w robocie ryczała.. no ale musiałam być dzielna i go wspierać.. Wzięłabym takiego do domu i nie oddała
Ojej... Wyobrazilam to sobie i oczywiscie lzy... :* Sciskam mocno!
Ja juz mam dosc tych emocji, dosc niepowodzen i nawet siebie -
nick nieaktualny
-
Malinaa90 Powiedz proszę, ile dni po owu wyszedł Ci pierwszy test pozytywny?
Murzynek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaBellePerle wrote:Malinaa90 Powiedz proszę, ile dni po owu wyszedł Ci pierwszy test pozytywny?
Bitmoji możesz ściągnąc na tel
Sasanka, doprowadzam Cię do porządku !!! Nawet tak nie mów, że masz Siebie dość, pierś do przodu i głowa do góry!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 16:06
Sasanka55, Magduullina, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiężko bez was wytrzymać..😪😪.. Cały czas myślałam co u Was jak sytuacja wygląda i czy są nowe mamusie ❤️ więc musiałam dzisiaj sprawdzić
Sasanka55, Malgonia, Magduullina, Tele...79, Iseko, szona, nuśka91, Ochmanka, Madziandzia, Angelika1313, MonikA_89!, moyeu, aeiouy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa... wrote:Bitmoji możesz ściągnąc na tel
Sasanka, doprowadzam Cię do porządku !!! Nawet tak nie mów, że masz Siebie dość, pierś do przodu i głowa do góry!
Dobra, ogarniam sie! To chyba te hormony, troche smutku i kieliszek wina. Wylewam je i ide pobiegac :*Magduullina lubi tę wiadomość
-
Moni, Agge - ja też Was mylę!
LaBellePerle - dlaczego zaczęłaś robić testy już w 2dpo? Wooooo.Sasanka55, Magduullina, agge, szona, moni05 lubią tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Maria87 wrote:Moni, Agge - ja też Was mylę!
LaBellePerle - dlaczego zaczęłaś robić testy już w 2dpo? Wooooo. -
Sasanko i cale szczescie bo tez bym Ci kopa na rozped zaserwowala.
Irvine wspaniale wiadomosci. Ciesze sie razem z Toba :*
Syllwia bo to wciaga
No dobra, zabralam swoje hormony ze soba i jade do domu. Jeszcze tylko 2 dni do pracy przed urlopemSasanka55, Magduullina, Irvine90, szona, aeiouy lubią tę wiadomość
-
MonikA_89! wrote:Izape, kurczę Faktycznie jest coś nie tak u Ciebie z implantacją, bo do zapłodnienia dochodzi. Myślę, że powinnaś ustalić z lekarzem jakiś plan działania. Może heparyna i Acard by pomogły?
Kochana ja teraz od 10 dpo byłam na heparynie jak tylko zobaczyłam II, acard biorę cały cykl.
Teraz włączę metę, encorton po owu i ovitrelle po owulacji, może to coś pomoże w zagniezdzeniu, bo ja już nie mam totalnie pomysłów.
Skoro miałam endometrioze to czytałam, że ona powoduje, że komórki jajowe są jednak osłabione przez stan ciągly zapalny... Poza tym, może jeszcze tak dobrze w środku się nie zagoilo po operacji. Miałam narkoze, potem antybiotyk, to też nie pozostaje bez znaczenia dla organizmu, bo jest obciążony... Jajka też napewno na tym cierpią. Poza tym histeroskopia też wpływa na szyjke, bo jednak jest zruszona, ja trochę krwawilam po tym zabiegu, a i wiem, że potem mogą być problemy z szyjka w ciąży. Tak więc, szukam pozytywów w tej sytuacji, bo nic innego mi nie zostało.
Pierwszy biochem zatrzymal się na poziomie bety ok. 120, a ten wiele niższym. Na pierwszego biochema czekałam 24 cykle, na tego 1 cykl. W maju musi się udać. Nie biorę innej opcji pod uwagę....Magduullina, szona, Beti82, mam_marzenie_synek❤, Ochmanka, Szczesliwa_mamusia, moyeu, aeiouy, Mildred lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%