Kwiecień 2019-testowanie.
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 11:32
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Boże dziewczyny ja się cała telepie... Czuję że będzie źle... Wyników jeszcze nie ma.. Nie wiem czy chce je sprawdzać w pracy... Jeszcze 2 godziny...
Magduullina lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:Boże dziewczyny ja się cała telepie... Czuję że będzie źle... Wyników jeszcze nie ma.. Nie wiem czy chce je sprawdzać w pracy... Jeszcze 2 godziny...
Każda by się telepała nie przeskoczysz Ale testy wychodzą pozytywne cały czas!
Kurde, jeszcze 2 h? Myślałam, że będą ok. 14
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Judit wrote:Hej, cały czas Was podczytuje I trzymam za Was mocno kciuki.Pamiętam, że jakiś czas temu któraś z Was pisała o suplementacji w tym o q10.Czy polecacie któryś konkretny? Są ogromne różnice w cenie a nie chce przepłacać ale też faszerować się jakimś dziadostwem.Macie coś do polecenia?
Ja kupiłam ubichinon z wit. E - ale moja wiedza w tym temacie nie jest spektakularna. Wyczytałam, że obie formy koenzymu naprzemiennie występują w organizmie, wiec postanowiłam zacząć wspomaganie swoich jajek w taki sposob. Dziewczyny na pewno powiedzą Ci więcej
Edit: ponoć bardziej przyswajalny jest ubichonol, ale poskąpiłam kasy i zamiast dołożyć 30 zł do pigułek, kupiłam sobie pizzęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 13:44
Judit, Malinaa90, Magduullina, Iseko lubią tę wiadomość
-
szona wrote:Każda by się telepała nie przeskoczysz Ale testy wychodzą pozytywne cały czas!
Kurde, jeszcze 2 h? Myślałam, że będą ok. 14Magduullina lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualnyMelevis, dobrze, ze darowalas sobie bete :* Czekanie na wyniki jest bardzo stresujace, a skoro mozna je odpuscic, to lepiej wydac te pieniadze na spioszki
Angelika, dziekuje :* Kciuki rowniez za Ciebie :*
Irvine, Slonko, odpoczywaj i relaksuj sie, prosze :* Nie mysl o tej becie Wiem, ze latwo sie mowi, ale slowo, ze bedzie dobrze :* Oby wynik byl jak najszybciej i Cie uspokoil .
Magduullina, Twoje zyczenia troche sie juz sprawdzaja, bo moze mnie nie zalewa, ale caly czas leci troche krwi ze sluzem :*
APrzybylska, bede mooocno zaciskac kciuki o 16:30 za Twoja wizyte, choc wiem, ze przeciez bedzie dobrze :*
5ylwian, dziekuje za kciuki :*
Elfia, zabierz mnie ze soba :* Bede grzeczna Nie placz, Kocie, przez to jajko :* Na pewno bylo puste :*
Moni, Agge, moge Wasze mdlosci wziac na siebie, przynajmniej sie oczyszcze, a Ciezaroweczki beda mialy spokoj :*
Magduullina, dziekuje, ze pytasz :* Fizycznie jest w miare ok, a psychicznie dziwnie, bo czuje obojetnosc. Nawet nie chce mi sie odswiezac co chwile wynikow dzisiejszej bety. Wspolczuje Twoich dolegliwosci, oby szybko przeszly!
Madziandzia, oby te mdlosci oznaczaly spelnienie marzen
Pati, lez jak najwiecej :*
MonikA, tak, jak pisze Moni, teraz powrocisz ze zdwojona sila :* Maj bedzie Twoj, no musi byc! :*
Iseko, a jak u Ciebie?
Malgoniu, masz tak wielkie serce, ze wiem, ze gdyby te kury nie chcialy wysiadywac jaja, to sama bys cos kombinowala :*
Iza, mooocne kciuki, trzymam i nie puszczam :* :* :*
Szoneczko, czy Ty mozesz juz zatestowac? Wiem, ze wierszyk pieeeekny napisalas, ale ja chce jak najszybciej sie ucieszyc z Twoich kresek
Niecierpliwa, jak u Ciebie? :*
Madziandzia, 5ylwian, Irvine90, Magduullina, moni05, MonikA_89!, Iseko, Angelika1313 lubią tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:2 godziny do końca pracy, a wyniki miały być do 14 a nie ma..
Rozumiem. Hmm... ja nie mam w sobie tyle mocy, żeby nie sprawdzić a) czy jest wynik b) jeśli jest - to jaki. Zrob tak jak będzie lepiej dla Ciebie. Choć ja bardzo wierze, ze to będzie bardzo dobry wynik i będziesz miała 2 godziny szczęścia więcej :*
-
Beta 6,40 czyli biochem tak jak myślałam i czułam. Bez sensu przeciągac cykl.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 11:33
szona, Iseko lubią tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Sasanka55 wrote:Melevis, dobrze, ze darowalas sobie bete :* Czekanie na wyniki jest bardzo stresujace, a skoro mozna je odpuscic, to lepiej wydac te pieniadze na spioszki
Angelika, dziekuje :* Kciuki rowniez za Ciebie :*
Irvine, Slonko, odpoczywaj i relaksuj sie, prosze :* Nie mysl o tej becie Wiem, ze latwo sie mowi, ale slowo, ze bedzie dobrze :* Oby wynik byl jak najszybciej i Cie uspokoil .
Magduullina, Twoje zyczenia troche sie juz sprawdzaja, bo moze mnie nie zalewa, ale caly czas leci troche krwi ze sluzem :*
APrzybylska, bede mooocno zaciskac kciuki o 16:30 za Twoja wizyte, choc wiem, ze przeciez bedzie dobrze :*
5ylwian, dziekuje za kciuki :*
Elfia, zabierz mnie ze soba :* Bede grzeczna Nie placz, Kocie, przez to jajko :* Na pewno bylo puste :*
Moni, Agge, moge Wasze mdlosci wziac na siebie, przynajmniej sie oczyszcze, a Ciezaroweczki beda mialy spokoj :*
Magduullina, dziekuje, ze pytasz :* Fizycznie jest w miare ok, a psychicznie dziwnie, bo czuje obojetnosc. Nawet nie chce mi sie odswiezac co chwile wynikow dzisiejszej bety. Wspolczuje Twoich dolegliwosci, oby szybko przeszly!
Madziandzia, oby te mdlosci oznaczaly spelnienie marzen
Pati, lez jak najwiecej :*
MonikA, tak, jak pisze Moni, teraz powrocisz ze zdwojona sila :* Maj bedzie Twoj, no musi byc! :*
Iseko, a jak u Ciebie?
Malgoniu, masz tak wielkie serce, ze wiem, ze gdyby te kury nie chcialy wysiadywac jaja, to sama bys cos kombinowala :*
Iza, mooocne kciuki, trzymam i nie puszczam :* :* :*
Szoneczko, czy Ty mozesz juz zatestowac? Wiem, ze wierszyk pieeeekny napisalas, ale ja chce jak najszybciej sie ucieszyc z Twoich kresek
Niecierpliwa, jak u Ciebie? :*
Jeśli do wieczora 🐵 nie przyjdzie to zrobię test. I kupię jeden na wszelki wypadek też na rano. Ostatecznie zupełnie bez emocji stwierdzam, że w razie w - musiałabym wrocic do proga, wiec już lepiej testować w opór teraz, niż młodego niechcący przegapić 🙈
Magduullina, mam_marzenie_synek❤ lubią tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Beta 6,40 czyli biochem tak jak myślałam i czułam. Bez sensu przeciągac cykl.
No żesz! 🥺
Iza, zachodzisz w ciaze - to jest bardzo wazna informacja. Po zabiegu zaszłaś od razu. Jest coś na rzeczy z zagnieżdżaniem, ale uda się i te przeszkodę przejść. Zdaję sobie sprawę, że wszystkie słowa teraz są bez sensu. Przeszłaś ogromnie dużo. Ale nie poddawaj się proszęMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Beta 6,40 czyli biochem tak jak myślałam i czułam. Bez sensu przeciągac cykl.
No nie Bardzo mi przykro Wierze, ze skoro teraz sie ruszylo, to w nastepnym cyklu rozwinie sie zdrowa ciaza :*
Szona, to czekam grzecznie i pilnuje, by 🐵 sie nie pojawila :*Magduullina lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, myśliscie, że może być coś jeszcze z mojego cyklu mimo negatywów?
Kokoszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LaBellePerle wrote:Dziewczyny, myśliscie, że może być coś jeszcze z mojego cyklu mimo negatywów?
Wow, masz temperaturę jak od linijki. Jeśli robiłaś testy choć jest dopiero 9 dpo, to jeszcze wiele może być z Twojego cyklu.
W sumie - od którego dnia po owu robisz testy ciążowe? Bo Twój wykres pokazuje jakieś herezje (tak jest przesunięty )Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 14:11
agge lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza przykro mi
Sasanka u mnie nic ciekawego według testów 11 dpo, wedlug ostatniej wizyty U gina 5 dpo więc albo podwojna owulacja albo organizm robi mnie standardowo w ciula
Testuje za tydzień to i pisać nie ma o czym. Tylko czasem mnie zakuje w boku i dopada mnie strach. Ale trzeba nauczyć sie z nim żyć