Kwiecień 2019-testowanie.
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwona, spróbujcie pójść do kliniki, chociażby po to, żeby pogadać z lekarzem i rozeznać się w opcjach leczenia. Na pierwszej wizycie lekarz pewnie zrobi z Wami wywiad i zleci badania, a na kolejnej, jak przyjdziecie wynikami, powie Wam co jeszcze można spróbować zrobić. Wszystkie dotychczasowe badania warto wziąć na pierwszą wizytę, bo czasem już na ich podstawie można wyciągnąć jakieś wnioski
Izape, czaruję razem z Tobą! Niech ta owulka szybko przyjdzie!
Magdulina, przykro mi
Kingulla, u mnie niby jakiś śluz jest, ale podczas mam wrażenie, że jest za sucho i jestem tam cała poobcierana. Nigdy wcześniej tak nie miałam Pewnie to wszystko zależy od leków. Ja oprócz zastrzyków brałam też lamettę, a słyszałam, że niektóre dziewczyny mają po niej sucho. Nie stresuj się tak słońce :* A jak coś to śmiało pisz, pomogę jak będę umiała
Angelika, też bym chciała teraz zajść, bo raz że w maju mamy 5 rocznicę ślubu, więc byłby prezent dla emka, a dwa że obecnie te ma urodziny w styczniu, więc może by się udało utrafić w te okolice z porodem
Malina, prawie się podwoiła, jest dobrze przy wyższych wartościach coraz wolniej przyrasta. Kiedy USG?
Moni, super wieści! Cieszę się, że amniopunkcja nie jest konieczna 😘
Iwona28, Magduullina, Angelika1313, moni05 lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Malinowa91 wrote:Ja tylko chcialam zameldowac, ze jestem juz po transferze. Maluszek juz na pokladzie teraz niech sie zaklimatyzuje u mamy w brzuszku😍😍😍
Sasanka55, Magduullina, Ochmanka, szona, Iseko lubią tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualnyMalamisia, badanie tych przeciwcial jest zalecane w diagnostyce poronien, wiec na logike to moze byc przyczyna, ale nie chce Cie wprowadzac w blad...
Gosiek, przykro mi
Tele, oj, teraz sobie uswiadomilam, co napisalam i rzeczywiscie brzmi dobrze :* Jak u Ciebie?
Magduullina Tak mi przykro Bylam pewna, ze wejde tu, by Ci pogratulowac. Powiedz, na jakie Ty testy siusiasz? To drugi cykl, kiedy robia Cie w konia... Maj juz na pewno bedzie tym trafionym cyklem!
Kingulla, jak latem biegalam z podejrzeniem zasniadu, to tez napomknelam, o co chodzi, ale ci pracownicy tak czesto sie tam zmieniaja, ze juz nawet nie chce mi sie tlumaczyc. Duuuzo wewnetrznego spokoju Ci zycze :* tez czasem mysle, ze chcialabym przespac pewien okres, a najlepiej cala ciaze
Mama_Zuzia stala klientka 😘
Angelika, no to sie na pewno uda! Wizualizuj to sobie i wierz :*
Malina, super Nie denerwuj sie juz tylko
Moni, taaaaaaak sie ciesze, ze zdecydowalas sie na te wizyte :* Tak sie balas i martwilas, widzisz gluptasie, ze niepotrzebnie :* 😘 super wiadomosci :* Odetchnelam!
Malinowa juuuuuhuuu!
Iwona, wymodle Ci ciaze tak nudna i zdrowa, ze tylko foty Dzidzi i rosnacego brzuszka bedziesz nam wrzucac :* Kotek, ja juz Ci pisalam, ze nie powinnas milczec, bo nikogo nie chcesz zasmucac... No co to za argument?! Smucimy sie razem i cieszymy razem! Jak w malzenstwie- na dobre i na zle Znaki w gniezdzie i nad domem na pewno sa trafione i dostrzezone w odpowiednim momencie :*
5ylwian, Magduullina, moja beta powinna byc w ciagu godziny... O rety, rety... :*Iwona28, Magduullina, 5ylwian, Malinaa90, malamisia, Malinowa91, Angelika1313, Ochmanka, moni05 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySasanka55 wrote:Malamisia, badanie tych przeciwcial jest zalecane w diagnostyce poronien, wiec na logike to moze byc przyczyna, ale nie chce Cie wprowadzac w blad...
Gosiek, przykro mi
Tele, oj, teraz sobie uswiadomilam, co napisalam i rzeczywiscie brzmi dobrze :* Jak u Ciebie?
Magduullina Tak mi przykro Bylam pewna, ze wejde tu, by Ci pogratulowac. Powiedz, na jakie Ty testy siusiasz? To drugi cykl, kiedy robia Cie w konia... Maj juz na pewno bedzie tym trafionym cyklem!
Kingulla, jak latem biegalam z podejrzeniem zasniadu, to tez napomknelam, o co chodzi, ale ci pracownicy tak czesto sie tam zmieniaja, ze juz nawet nie chce mi sie tlumaczyc. Duuuzo wewnetrznego spokoju Ci zycze :* tez czasem mysle, ze chcialabym przespac pewien okres, a najlepiej cala ciaze
Mama_Zuzia stala klientka 😘
Angelika, no to sie na pewno uda! Wizualizuj to sobie i wierz :*
Malina, super Nie denerwuj sie juz tylko
Moni, taaaaaaak sie ciesze, ze zdecydowalas sie na te wizyte :* Tak sie balas i martwilas, widzisz gluptasie, ze niepotrzebnie :* 😘 super wiadomosci :* Odetchnelam!
Malinowa juuuuuhuuu!
Iwona, wymodle Ci ciaze tak nudna i zdrowa, ze tylko foty Dzidzi i rosnacego brzuszka bedziesz nam wrzucac :* Kotek, ja juz Ci pisalam, ze nie powinnas milczec, bo nikogo nie chcesz zasmucac... No co to za argument?! Smucimy sie razem i cieszymy razem! Jak w malzenstwie- na dobre i na zle Znaki w gniezdzie i nad domem na pewno sa trafione i dostrzezone w odpowiednim momencie :*
5ylwian, Magduullina, moja beta powinna byc w ciagu godziny... O rety, rety... :* -
nick nieaktualnyMagduullina wrote:Pinki, oby juz bylo dobrze. Czekamy na twoje wyniczki... :* kochana dlatego moj strach jest jeszcze wiekszy dlaczego tak sie dzieje.... w tamtym cyklu mialam nordy. Wszystkie robia mnie w bambuko
Co za dziady oszukancze... W maju juz Cie w konia nie zrobia i beta bedzie pozytywna!
Mysle, ze u mnie beta nadal jest i nie bedzie tak latwo. Bol glowy, sennosc, kichanie, klucie w podbrzuszu- moje mocne objawy, a czuje je dzis bardzo mocno. No nic, bedzie, co bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2019, 15:59
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Zwariuje po tym hsg... Posiedzialam sobie na forach, poczytalam ilu dziewczynom udaje sie zajsc w pierwszych dwoch cyklach i narobilam sobie nadziei. Pozniej bedzie jeden wielki płacz . Eh, jak ciezko jest byc kobieta! (Tym bardziej starajaca sie o dziecko)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySasanka55 wrote:Sa wyniki... Beta to 15, rowno tydzien temu bylo 33. Niby super, ale boje sie, ze skoro taki krwotok (serio, silny krwotok) nie zabral wszystkiego, to za chwile beta znowu poszybuje do gory...
Ten francy dalej brak brzuch pobolal rano pozniej z tych nerwow jak wracalam a teraz spokoj.... Ten cykl tak odbiega od normy ze zaraz dostane fiksa ... Serio jak zaczyna bolec malpowo to taki bol tylko juz przy krwawieniu a tu cisza ... Albo bedzie bomba i zaleje mnie w robocie lub rano ... I bede sie zwijac... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySasanka55 wrote:Sa wyniki... Beta to 15, rowno tydzien temu bylo 33. Niby super, ale boje sie, ze skoro taki krwotok (serio, silny krwotok) nie zabral wszystkiego, to za chwile beta znowu poszybuje do gory...
Nic nie pojdzie do góry.
Z pozdrowieniami - specjalista od upierdliwej bety:*Sasanka55, Magduullina, MonikA_89!, Angelika1313, Ochmanka, szona lubią tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:Sa wyniki... Beta to 15, rowno tydzien temu bylo 33. Niby super, ale boje sie, ze skoro taki krwotok (serio, silny krwotok) nie zabral wszystkiego, to za chwile beta znowu poszybuje do gory...
Magduullina, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
MonikA_89! wrote:Jak się czujesz jako ciężarówka?😍😘😘😘
Magduullina, MonikA_89!, Angelika1313, Nikodemka, Ochmanka, moni05, szona, Malinaa90, aeiouy, nuśka91, Iseko lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c53744f92b5b.jpg
Maleństwo ma 1475 gram i wszystko jest idealnie. Ma piękną buźkę. Jak myślicie, synek czy córeczka?Magduullina, ef36, Iwona28, agge, 5ylwian, Sasanka55, MonikA_89!, Angelika1313, Ochmanka, Malinowa91, APrzybylska, ElfiaKsiężniczka, szona, Salome, madziorek86, Malinaa90, Agamk, moyeu, aeiouy, nuśka91, Iseko, Arashe, OO83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sasanka55 wrote:Sa wyniki... Beta to 15, rowno tydzien temu bylo 33. Niby super, ale boje sie, ze skoro taki krwotok (serio, silny krwotok) nie zabral wszystkiego, to za chwile beta znowu poszybuje do gory...
Magduullina, Sasanka55 lubią tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Malinowa91 wrote:Idealnie... moge tak zostać w dwupaku na najblizsze 9 miesiecy😁 szczerze to nie dociera do mnie to wszystko!
Iwona28, Angelika1313, Malinowa91, szona, aeiouy lubią tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62