Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
Suszarka jak pieknie patrzec na taki test. Gratuluje tak po cichu. Szona kazda co miesiac pewnie ma chwile zwatpienia. Potrzebujesz odpoczac to odpoczywaj. Ale pozniej otrzrp tylek i wracamy do walki. Wkoncu kto nie walczy ten nie nianczy. Po kazdej burzy wychodzi slonce mam nadzieje ze u Ciebie zawita nie dlugo slonce.
Sasanka co u Ciebie?. Opowiadaj? Jak sie czujesz?
Lorinko tez pytanie kieruje do Ciebie?Suszarka lubi tę wiadomość
-
MalaMi wrote:Czesc dziewczyny. Po dlugiej nieobenosci ide was troche poczytac
MalaMi lubi tę wiadomość
-
MalaMi wrote:Bywalo lepiej. Psychicznie jestem wykonczona. Ale nie chce tu smecic. A ty jak sie czujesz?
Ja się czuję rewelacyjnie, aż się boję że to zły znak. mdłości odeszły całkowicie, przypływ energii do tego pogoda jest cudowna. Wszystko jest wręcz za idealnie. W środę mam prenatalne i się okaże co się wydarzyło w ciągu 4 tygodni od ostatniego usg. -
ElfiaKsiężniczka wrote:jeśli masz potrzebę posmecic to dawaj, nawet jak nie możemy pomóc to chociaż wesprzemy słowem.
Ja się czuję rewelacyjnie, aż się boję że to zły znak. mdłości odeszły całkowicie, przypływ energii do tego pogoda jest cudowna. Wszystko jest wręcz za idealnie. W środę mam prenatalne i się okaże co się wydarzyło w ciągu 4 tygodni od ostatniego usg. -
MalaMi wrote:Weszlas juz w magiczny 2 trymestr? Napewno bedzie dobrze. Jeszcze chwila i poczujesz pierwsze ruchy
-
Suszarka wrote:Dziewczyny, czy to jest evap? Wyszło w przepisowym czasie, jest rozowe i ciemnieje w miarę wysychania...ale nie wiem co myśleć. Nie nakręcam się, głowę mam chłodną aż za bardzo więc jak cos to nie oczekuję głaskania po główce mówcie co myślicie 😘
https://naforum.zapodaj.net/6e7ce070a790.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/87fda1eba9bc.jpg.html
Suszarko to moj test z 9 dpo wieczorem, nazajutrz rano beta 15 a za miesiąc poród! Szykuj się!
MalaMi, Suszarka, Fiore, olik321, eemmiilliiaa, Okularnica_:), Madziandzia, moyeu, Iseko lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:
Co chwila sprawdzam czy ta kreska tam na pewno jest. Czy to choroba? W każdym razie pojadę jutro na betę bo nie ma sensu trwać w niepewności. Jeśli jestem w ciąży to i tak bym musiała w końcu jechać zrobić a jeśli nie to przynajmniej będzie czarno na białym.lorinka9191, Makino, Pauliśka, moni05, Okularnica_:), moyeu lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarko! Moim zdaniem to nie jest evap a juz delikatna kreseczka ciazowa! Trzymam za to mocno kciuki kochana ❤️❤️❤️
MalaMi jak chcesz posmecic czy tego potrzebujesz to dawaj ! Po to tu jestesmy. ❤️
Szona rozumiem Cie doskonale, sama mam takie chwile. Jak potrzebujesz odpocznij, przewietrz glowe i wiem, ze wrocisz tu ze zdwojona sila ❤️Suszarka lubi tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Suszarka wrote:Iza, bardzo Ci dziękuję że się odezwałaś. To mi daje nadzieję, nie ukrywam
Co chwila sprawdzam czy ta kreska tam na pewno jest. Czy to choroba? W każdym razie pojadę jutro na betę bo nie ma sensu trwać w niepewności. Jeśli jestem w ciąży to i tak bym musiała w końcu jechać zrobić a jeśli nie to przynajmniej będzie czarno na białym.
Ja mam testy z wrzesnia do tej pory i ich nie wyrzuce, codziennie sprawdzalam, czy kreska tam jest :p zabieralam do pracy i ogladalam w ukryciu haha, to jest dopiero chorobaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2020, 17:14
Suszarka, Ochmanka, Rucola, moyeu lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
MalaMi wrote:Suszarka jak pieknie patrzec na taki test. Gratuluje tak po cichu. Szona kazda co miesiac pewnie ma chwile zwatpienia. Potrzebujesz odpoczac to odpoczywaj. Ale pozniej otrzrp tylek i wracamy do walki. Wkoncu kto nie walczy ten nie nianczy. Po kazdej burzy wychodzi slonce mam nadzieje ze u Ciebie zawita nie dlugo slonce.
Sasanka co u Ciebie?. Opowiadaj? Jak sie czujesz?
Lorinko tez pytanie kieruje do Ciebie?
Kochana u mnie jakoś leci. We wtorek powtórzę betę i mam wizytę u lekarza, żeby sprawdzić, czy wszystko jest okej. Czuje się dobrze fizycznie, psychicznie trochę mniej, ale jakoś daje radę. Na ten moment wstrzymujemy starania, na jak długo nie wiem, zobaczymy. A co u Ciebie? Jeśli masz zmartwienia to pisz, każda służy dobrym słowem 😘Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
Izape_91 wrote:Moim zdaniem za ladna ta kreska na evap:) , a bobki zawsze jak ciąża byla to u mnie wychodzily różowe jak nie bylo- to poczasiaki szare. Przy czym ta wrzucona powyzej wyszla jakos tak ladnie po 10 minutach, zdolowana wyszlam z lazienki z bialym testem, zostawilam na polce i myłam gary w miedzyczasie, a potem mile zaskoczenie
Ja mam testy z wrzesnia do tej pory i ich nie wyrzuce, codziennie sprawdzalam, czy kreska tam jest :p zabieralam do pracy i ogladalam w ukryciu haha, to jest dopiero chorobaIzape_91 lubi tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
Izape_91 wrote:Moim zdaniem za ladna ta kreska na evap:) , a bobki zawsze jak ciąża byla to u mnie wychodzily różowe jak nie bylo- to poczasiaki szare. Przy czym ta wrzucona powyzej wyszla jakos tak ladnie po 10 minutach, zdolowana wyszlam z lazienki z bialym testem, zostawilam na polce i myłam gary w miedzyczasie, a potem mile zaskoczenie
Ja mam testy z wrzesnia do tej pory i ich nie wyrzuce, codziennie sprawdzalam, czy kreska tam jest :p zabieralam do pracy i ogladalam w ukryciu haha, to jest dopiero chorobaStaś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Ja mam wszystkie testy z pierwszej ciąży i z drugiej, poronionej, a trochę ich zrobiłam 😉
U mnie dziś 7dpo. Maluszek wszczepia się w endometrium 💖 🤗💖Izape_91, ElfiaKsiężniczka, MonikA_89!, agge, eemmiilliiaa, moni05, Pati96, Rucola, moyeu lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyJa mam z lipca 2017 . Zostawiłam tylko z ciąży zakończonej pozytywnie.
Suszarko, ja to się nie mogę doszukać u mojego w wyniku leukocytów. Nie wiem czy źle patrzę, czy po prostu nie miał ich temu są niewpisane.
Te bakterie o których piszesz też mam, ale lekarka też powiedziała że to naturalne i się nie leczy.
Pamiętam swój pierwszy pozytywny test. Zrobiłam zdjęcie i się na niego lampilam przez cały dzień w pracy. Przy 3 razie już podchodziłam chłodno, bo miałam w głowie 1 ciążę i drugą cb.
Ja wierzę, że jutro będzie dzień dobrych wiadomości, u Ciebie, Ladinoli I Szony
Monika, a ty testujesz też jutro? -
nick nieaktualny
-
Makino, ja nie testuję, bo od wczoraj mam plamienia. Dzisiejsze już różowe. Dam głowę, że jutro mnie zaleje 😟
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62