Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam swoje testy z 2016 i 201724tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Makino wrote:ElfiaKsiężniczka, jaką Ty masz wiedzę ❤️. Trzymam kciuki za środę
To będzie twój dzień i Fiory
Ale dziękuję. Powiem szczerze, że chciałam mieć plan b w razie gdyby się nie powiodło i zbierałam info po forum, co można zrobić z immunologii -
MonikA_89! wrote:Makino, ja nie testuję, bo od wczoraj mam plamienia. Dzisiejsze już różowe. Dam głowę, że jutro mnie zaleje 😟
Kiedy u was klinika wraca do pracy? Są jakieś informacje? -
Dziewczyny Kochane, co polecacie na blizny? Czym smarować? Najmłodszy miał dzisiaj przygodę, zaliczylismy SOR i szycie
Smutno mi, chociaż wiem, że to tylko ślad, a nic poważnego na szczęście się nie stało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2020, 19:37
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
O matko Daniela to miałaś dziś niewesoło...całe szczęście, że nic poważnego. Ja po operacji gdzie mam całkiem sporą bliznę na brzuchu stotowałam Contractubex i całkiem spoko mi się zagoiła.
Daniela lubi tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
Daniela wrote:Dziewczyny Kochane, co polecacie na blizny? Czym smarować? Najmłodszy miał dzisiaj przygodę, zaliczylismy SOR i szycie
Smutno mi, chociaż wiem, że to tylko ślad, a nic poważnego na szczęście się nie stało.
Ja smaruję Cepanem mojej córce blizny po ospie.Daniela lubi tę wiadomość
-
Laski a jakie macie zdanie na temat stymulacji bez sprawdzenia drożności jajowodów?
Ma to sens?
Nigdy nie miałam stymulacji ( z pierwszą ciążą udało się dość szybko naturalnie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2020, 20:26
-
Monika właśnie- podbijam pytanie Elfiej. Pamiętam, że miałaś plan, żeby robić histero. Ku mojemu zaskoczeniu moja koleżanka, która miała zaplanowaną histeroskopię na połowę marca i której odwołali oczywiście, miała zrobioną ją teraz w piątek prywatnie na Żelaznej. Zdziwiłam się, że teraz już zrobili i mi mówiła, że powiedzieli jej, że starają się robić kilka takich zabiegów już w kwietniu. Wiadomo- to indywidualna sprawa, czy ktoś chce już działać i wychodzić, ale chodzi mi o to, że słuchy też chodzą, że w różnych klinikach od połowy maja mają wznowić procedury, zabiegi itp.
MonikA_89! lubi tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
Daniela wrote:Dziewczyny Kochane, co polecacie na blizny? Czym smarować? Najmłodszy miał dzisiaj przygodę, zaliczylismy SOR i szycie
Smutno mi, chociaż wiem, że to tylko ślad, a nic poważnego na szczęście się nie stało.
Wracam właśnie z mojego szybkiego marszu, który jest próbą schudnięcia 😂 Słucham sobie Agnieszki od Duchiwosci. Świeci słonko, ptaszki śpiewają. Jest super 🙂 Właśnie się dowiedziałam od niej, że dobrze jest zrobić wizualizacje/afirmacje z samego rana, jak się tylko przebudzimy, bo to nas nastroi i da energię na cały dzień 🙂 Od jutra spróbuję, choć pewnie krótko, bo rano nie mam na to tyle czasu 🙂Daniela, Rucola lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Rozcięty łuk brwiowy
Tak się cieszył z zabawy w chowanego, że się poslizgnal i zahaczyl o kant łóżka w naszej sypialni.
Jeszcze w naszym mieście sor zamknięty, bo akurat kwarantanna, musieliśmy do sąsiedniego miasta jechać.
Dzięki za sugestie, będę dziś zamówienie robić w aptece.❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Daniela ja stosowalam contratubex. Tylko trzeba uzywac go jak tylko rana sie zagoi i regularnie. Teraz po cc mam tez plastry sutricon. Pomogły mi uelastycznic blizne ale co do widocznosci chyba masc byla lepsza.
Szoneczko zbieraj sily i wracaj do bojuDaniela lubi tę wiadomość
-
Sutricon podobno bardzo dobry slyszalam opinie od ginekologow. Wiec polecam tylko jest chyba dosc drogi. Ale Malgonia ma racje moze lepiej krem niz plastry bo plastry sa dosc dlugie. Kochane jestescie ale nie bede wam smecic. U mnie duzo pracy cale oddzialy zawalone ludzmi a do pracy nie ma rak. Ja zaczynam nieraz dzien od wypelnianiankarty zgonow
Daniela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaniela wrote:Rozcięty łuk brwiowy
Tak się cieszył z zabawy w chowanego, że się poslizgnal i zahaczyl o kant łóżka w naszej sypialni.
Jeszcze w naszym mieście sor zamknięty, bo akurat kwarantanna, musieliśmy do sąsiedniego miasta jechać.
Dzięki za sugestie, będę dziś zamówienie robić w aptece.
Współczuję przeżyć z synkiem . Moja ostatnio przy zabawie nabiła siniaka na pół czola 🤦♀️
U nas też sor zamknięty, może my z jednego miasta jesteśmy 🤔. Jesteś z woj. Śląskiego?
Monika, przykro mi, że masz plamienia . Może jednak przejdą i @ się nie rozkreci -
Makino. Ja z pomorskiego jestem - Trójmiasto. Z tymi szpitalami masakra teraz. W ogóle z leczeniem. Już się boję, czy uda mi się zdjęcie szwów załatwić, jutro dzwonię do naszej przychodni dopytać, czy nam zdejma za tydzień. Bo generalnie zamknięte, a na wypisie mamy, że szwy zdejmuje Poz. Z resztą głupotą byłoby jechać do szpitala w tej sprawie, no ale sama też zdjąć nie umiem, zobaczymy. Może niepotrzebnie się martwię na zapas.❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Daniela wrote:Rozcięty łuk brwiowy
Dzięki za sugestie, będę dziś zamówienie robić w aptece.
Ja kiedyś stosowałam na blizne cepan .Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm)