Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozumiem dziewczyny, które testują od 6dpo, taki ich charakter i ciekawość Każda fiksuje ciążowo na różne sposoby Ja,odkąd się staraliśmy (prawie 4 lata), zrobiłam jeden test, kiedy spóźniała się @ konkretnie, jakiś tydzień, o ile mnie pamięć nie myli. Bardziej byłam zafiksowana na objawach niż na samym testowaniu, temperatura, ból cycek, mdłości i te sprawy... momentami wręcz wmawiałam sobie objawy i czekałam, aż @ nie przyjdzie. Na szczęście po kilku latach bezowocnych starań wyluzowałam totalnie, ale na to trzeba czasu. A Wam nie życzę kilku lat starań, a co najwyżej kilku miesięcy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2020, 09:24
Starania od 2017
HSG, hormony - OK, AMH - 3,64
Czynnik męski - morfologia 2%, słaby ruch, ŻPN
2 x IUI nieudane
03.2020 - punkcja - zostało: 1 x morula ❄️ 1 x 2AB ❄️
04.2020 - crio transfer 1 x 2AB ❄️
7dpt - beta 35, prog 77, tsh 1.
9 dpt - beta 114,4, prog 90.
16 dpt - beta 1652.
22.06.2020 12t0d - prenatalne - OK
Spodziewamy się córeczki 🥰😍
26t3d Edit: spodziewamy się synka! 💙
30.12.2020 na świecie pojawił się synek 💙 -
Heh a mnie Pan Bociek prześladuje 🤔🥰 żeby to tak serio przepowiadał dzieciaczka to było by cudownie 😍 🤪 chyba sobie ulubil łąkę za domem 😜 rano robię chłopca sniadanko a ten nawrotka pod samo okno w kuchni 🤪🥰🤔🙊
A tu jak na złość stawiam na stracony cykl 😉😋Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2020, 09:42
*Agape*, szona, moyeu lubią tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Ja tam też zawsze przedwcześnie testowałam i nigdy tego nie żałowałam. Lubiłam ten dreszczyk emocji. Gdy sikalam 6 dpo, to wiedziałam, że to nic ostatecznego, a sikanie w dzien @ było dla mnie najbardziej przygnebiajace, bo negatyw to jak uderzenie z liścia. Gdy zaczynałam testować wcześniej, to przynajmniej miałam kilka dni na oswojenie się z myślą, że się nie udało.
Choć mnie akurat testy wychodziły bardzo wcześnie, na kilka dni przed terminem @*Agape*, Magddullina2, szona, Pauliśka, Rucola, Suszarka, Mlodamezatka, kasiasiasia28, Okularnica_:), agge, Iseko, moyeu, JaSzczurek lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Ja mam różne fazy sikania na testy. Wcześniej niż 10 dpo RACZEJ nie zaczynam. Tylko mnie cienie kresek nie ruszają - mnie rusza poczucie, że kreski wychodzą gówniane, to może mam coś z jajnikami/komórkami jajowymi i dlaczego tyle to trwa. Kreski Bobkowe też oddzielam na luzaku - ciążowe nie budzą wątpliwości najczęściej. Niemniej w tym cyklu mam już tyle planów, że nie przewiduję testowania za szybko. W maju zaczynam z trenerką ze swojej siłowni 30-dniowy challenge, sporo treningów, dużo relaksu Uruchomiłam już też rower, więc nie będę kminić, który to dzień cyklu
A na tę chwilę ciekawi mnie mój dzisiejszy owulak - czy kreska wyjdzie czarna czy może już jaśnieje.Magddullina2, *Agape*, Daniela, Pauliśka, kasiasiasia28, Nuch2, Pati96, olik321, Rucola, eemmiilliiaa, Suszarka, Okularnica_:), kittinka, agge, Iseko, moyeu, moni05 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje pozytywnych testów! ❤️
Ja dzisiaj mam urodziny i pierwsze takie dziwne, co roku zawsze gdzieś lecieliśmy za granicę, w tym roku że względu na ciąże i tak byśmy zrezygnowali, ale pewnie gdzieś w Polskę byśmy pojechali. Dzisiaj pozostaje nam wyjść do parku 😂 Ale i tak jestem najszczęśliwsza! Bo moje marzenie właśnie rośnie we mnie, więc to doceniam❤️🌸Magddullina2, lorinka9191, Pati96, olik321, Fiore, Rucola, Suszarka, Madziandzia, eemmiilliiaa, szona, Makino, kasiasiasia28, Nuch2, Okularnica_:), agge, MonikA_89!, Iseko, Annie1981, moyeu lubią tę wiadomość
-
Inga28 wrote:Gratulacje pozytywnych testów! ❤️
Ja dzisiaj mam urodziny i pierwsze takie dziwne, co roku zawsze gdzieś lecieliśmy za granicę, w tym roku że względu na ciąże i tak byśmy zrezygnowali, ale pewnie gdzieś w Polskę byśmy pojechali. Dzisiaj pozostaje nam wyjść do parku 😂 Ale i tak jestem najszczęśliwsza! Bo moje marzenie właśnie rośnie we mnie, więc to doceniam❤️🌸
Wszystkiego najlepszego słońce!!! 🥰😘😍Inga28 lubi tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Dziewczyny, ale smarujecie te strony! Normalnie nie nadążam
Przepraszam, że nie odniosę się do wszystkich wpisów, ale ciężko wszystko zapamiętać.
Sasanko, bardzo mi przykro z powodu Twojego teścia Dziwię się, że już tyle czasu odwołują mu chemię, podejrzewam, jak bardzo musi być Wam ciężko z tego powodu. Moja znajoma ma normalnie podawaną mimo tego całego wirusa, także pewnie to wszystko zależy od szpitala...
Sasanko, cudownie, że beta spada!!! :*
Suszarko, baaaardzo się cieszę, że wszystko u Was w porządku! :*
Ladinola, serce pęka kochana tak bardzo mi przykro Nawet nie wiem co napisać... Przytulam Cię mocno :*
Judit, świetnego masz lekarza Trzymam kciuki, żeby biopsja jednak nie była potrzebna
kasiasiasia28, super przyrost bety!
Szona, owulak jak malowany! Nic tylko działać
Madziandzia, Twój tata rozbawił mnie do łez
Dolores, piękna krecha!
Inga, wszystkiego najpiękniejszego z okazji urodzin! :*
Misiaa, co u Ciebie kochana?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2020, 10:07
Suszarka, Madziandzia, Inga28, Sasanka55., szona, dolores12 lubią tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
Dzień dobry,
zaspałam dziś do pracy ;p a Wy od rana już tyle natrzaskałyście!
Ldinola przytulam Cię mocno... mam nadzieję, że za chwilę będzie mógł przytulić Cie mąż
Inga sto lat!
Laski leciec na bety, bo testy piękne!
Ja w tym cyklu bardzo bym chciałą długo nie sikać.. ale nie wiem...
przeważnie sikałam około 12dpo jeśli w ogóle. Tzn w pierwszych syklach starań już 9dpo, ale życie szybko zweryfikowała i nadzieją malała.. Teraz mam nową wiarę, że kiedyś się uda, a więc więcej chęci do sikania ;pRucola, Inga28 lubią tę wiadomość
-
Inga wszystkiego dobrego! 🌷
Inga28 lubi tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
Inga, wszystkiego najlepszego!!!
Ja wg planów miałam być w tym czasie nad Lago Maggiore z rodziną. Ustawialam termin pod pogodę (nie lubimy upałów), ewentualną ciąże (że to jeszcze dobry moment na podróże) i przedszkole syna. No nic, może za dwa lata się udaInga28, szona, Rucola lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Inga28 wrote:Gratulacje pozytywnych testów! ❤️
Ja dzisiaj mam urodziny i pierwsze takie dziwne, co roku zawsze gdzieś lecieliśmy za granicę, w tym roku że względu na ciąże i tak byśmy zrezygnowali, ale pewnie gdzieś w Polskę byśmy pojechali. Dzisiaj pozostaje nam wyjść do parku 😂 Ale i tak jestem najszczęśliwsza! Bo moje marzenie właśnie rośnie we mnie, więc to doceniam❤️🌸
Najlepsze życzenia! Dużo zdrowia i radości, a wycieczkę sobie strzelicie we trojeInga28 lubi tę wiadomość
-
Inga wszystkiego najlepszego ❤️
Dziewczyny, kciuki za bety ✊🍀
Madziandzia, ale sytuacja z tatą. Dobry agent z niego.
Daniela, fajne miejsce na wakacje 😍 masz jakąś sprawdzone noclegi tam?
Magdulina, jak w zeszłym roku pojechaliśmy w Polskę na wakacje to zakochałam się w tym ile na Podlasiu jest bockow. Całe pola i łąki ❤️szona, Inga28, kasiasiasia28, Magddullina2, Madziandzia, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySasanka55. wrote:Lorinko, dziekuje, a jak u Ciebie? :* Planujesz jeszcze jakas bete? Jak sie czujesz?
Ladinola, dowiedzialas sie czegos na obchodzie? -
ElfiaKsiężniczka wrote:Magdulina, jak w zeszłym roku pojechaliśmy w Polskę na wakacje to zakochałam się w tym ile na Podlasiu jest bockow. Całe pola i łąki ❤️
Taaaaaaaak!
Ja dopiero teraz odkrywam, w jakim fajnie przyrodniczo miejscu mieszkam. Tu jest tyle dziewyczych lasów, puszcze, parki narodowe. A w najbliższych dniach wyciągnę Starego do Białowieży.
*Agape*, Fiore, olik321, Rucola, Madziandzia, kittinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny