Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLadinola wrote:Tylko tego, że zostaje, jutro zobaczą jak ta beta się zachowuje. Chciałabym być w domu i w domu czekać na poronienie, do szpitala mam może maks minute od domu, bo mieszkamy na tej samej ulicy. Ja tu się czuję fatalnie. Psychicznie już nie daje rady sama.
No a jak to sie w ogole stalo, ze wyladowalas w szpitalu? Zglosilas sie tam ze wzgledu na slaby przyrost? Podejrzewaja CP, ze Cie trzymaja? Zaciskam bardzo mocno kciuki za to, by Cie wypuscili jak najszybciej to mozliwe -
Magddullina2 wrote:Dolores pięknie ❤️✊
Flowerbox no coś tam jest ✊✊✊
Kciuki dziewczyny!!! ✊✊✊✊✊💓😍💞🥰
Beta zrobiona czekamy!!
Zrobiłam drugi test z innej firmy teraz
. I kreska taka sama!
Zobaczymy jaka beta i lekarz 11.05 w takim razie!
Magddullina2, Okularnica_:), szona lubią tę wiadomość
-
kasiasiasia28 wrote:Gratulacje!!! Ile dpo? jak się czujesz?
Jestem 12 dpo!
Z objawów miałam tylko MEGA TRĄDZIK od 1 dpo, bolące piersi które zdecydowanie się powiększyły (a jestem posiadaczką takich malutkich 😁) no i zmeczenie mega.
Czuję sie super ale dreszczyk emocji jest.!
❤️ -
Elfia ja małopolska na pograniczu ze śląskim 😘 ale w tym roku naprawdę Pan Bocian mnie zaskakuje ze jest tutaj codziennie po parę razy 🥰 w tamtym roku też przylatywal ale od czasu do czasu ❤️😋dziś chyba wezmę chłopców na przejażdżkę trochę w górę 🥰 (przełęcz kocierska) o ile nie zacznie padać bo cos się nam chmury zbierają... Ale w sumie deszczu bardzo potrzeba bo studnie juz nam pustoszeją...👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Sasanka55. wrote:Lorinko, dziekuje, a jak u Ciebie? :* Planujesz jeszcze jakas bete? Jak sie czujesz?
Ladinola, dowiedzialas sie czegos na obchodzie?
Sasanko, nie wiem właśnie co z tą betą. W sumie lekarka mówiła, że nie muszę już powtarzać, ale może dla świętego spokoju poczekam jeszcze trochę i powtórzę. Psychicznie czuję się okej. A fizycznie... no cóż spadłam w weekend ze schodów u rodziców, bo mi pies wlazł pod nogi, także jestem trochę poobijana Na szczęście nic poważnego się nie stało, wiadomo boli, jak cholera po takim upadku, ale z każdym dniem jest coraz lepiej
A jak Twoje samopoczucie?
Dolores, to teraz czekamy na wynikWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2020, 11:48
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
dolores12 wrote:Dzięki dzięki!! 😍😍
Beta zrobiona czekamy!!
Zrobiłam drugi test z innej firmy teraz
. I kreska taka sama!
Zobaczymy jaka beta i lekarz 11.05 w takim razie!
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
nick nieaktualny
-
Zrobiłam bobo test z polecenia którejś z dziewczyn u góry 😊 nigdy nie miałam z nimi styczności bo różne rzeczy słyszałam
https://zapodaj.net/b95a8f34a8b26.jpg.html
jak myślicie teraz? wiem, że beta rozwieje wątpliwości ale najwcześniej w czwartek dam radę zrobić niestety.Magddullina2, Rucola, lorinka9191, dolores12, Pauliśka, kasiasiasia28, olik321, agge, Okularnica_:), szona, Mlodamezatka, eemmiilliiaa, *Agape*, moyeu, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:Laski a ja od rana mam rozkmini.. czy komórki NK są zmienne?
w sensie, że w zależności od miesiąca może wyjść inny wyniki jak z przeciwciałami?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
flowerbox wrote:Zrobiłam bobo test z polecenia którejś z dziewczyn u góry 😊 nigdy nie miałam z nimi styczności bo różne rzeczy słyszałam
jak myślicie teraz? wiem, że beta rozwieje wątpliwości ale najwcześniej w czwartek dam radę zrobić niestety.
Ja tam cień widzę!! 😍😍flowerbox lubi tę wiadomość
-
flowerbox, Pauliśka, *Agape*, frezyjciada, Magddullina2, ElfiaKsiężniczka, Pati96, Nuch2, agge, Okularnica_:), szona, Iseko, eemmiilliiaa, Annie1981, moyeu, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
flowerbox wrote:Zrobiłam bobo test z polecenia którejś z dziewczyn u góry 😊 nigdy nie miałam z nimi styczności bo różne rzeczy słyszałam
jak myślicie teraz? wiem, że beta rozwieje wątpliwości ale najwcześniej w czwartek dam radę zrobić niestety.
Edit: on ma tendencję do ciemnienia w ciągu godziny czy dwóchWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2020, 13:04
-
nick nieaktualnylorinka9191 wrote:Sasanko, nie wiem właśnie co z tą betą. W sumie lekarka mówiła, że nie muszę już powtarzać, ale może dla świętego spokoju poczekam jeszcze trochę i powtórzę. Psychicznie czuję się okej. A fizycznie... no cóż spadłam w weekend ze schodów u rodziców, bo mi pies wlazł pod nogi, także jestem trochę poobijana Na szczęście nic poważnego się nie stało, wiadomo boli, jak cholera po takim upadku, ale z każdym dniem jest coraz lepiej
A jak Twoje samopoczucie?
Dolores, to teraz czekamy na wynik
Lorinko, u Ciebie od poczatku spadalo, nie mialas takich jazd jak ja, wiec tez bym na pewno odpuscila bete. Jedynie za jakis czas, po @ pewnie albo bym zbadala albo siknela na test Kurcze, z tym upadkiem bardzo Ci wspolczuje Uwazaj na siebie :*
Moje samopoczucie super po tym, jak zobaczylam wczoraj spadajaca bete Na dodatek perspektywa wolnego piatku jest superlorinka9191 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySasanka55. wrote:No a jak to sie w ogole stalo, ze wyladowalas w szpitalu? Zglosilas sie tam ze wzgledu na slaby przyrost? Podejrzewaja CP, ze Cie trzymaja? Zaciskam bardzo mocno kciuki za to, by Cie wypuscili jak najszybciej to mozliwe
-
jak myślicie teraz? wiem, że beta rozwieje wątpliwości ale najwcześniej w czwartek dam radę zrobić niestety.flowerbox lubi tę wiadomość
Starania od 2017
HSG, hormony - OK, AMH - 3,64
Czynnik męski - morfologia 2%, słaby ruch, ŻPN
2 x IUI nieudane
03.2020 - punkcja - zostało: 1 x morula ❄️ 1 x 2AB ❄️
04.2020 - crio transfer 1 x 2AB ❄️
7dpt - beta 35, prog 77, tsh 1.
9 dpt - beta 114,4, prog 90.
16 dpt - beta 1652.
22.06.2020 12t0d - prenatalne - OK
Spodziewamy się córeczki 🥰😍
26t3d Edit: spodziewamy się synka! 💙
30.12.2020 na świecie pojawił się synek 💙 -
Magddullina2 wrote:Elfia ja małopolska na pograniczu ze śląskim 😘 ale w tym roku naprawdę Pan Bocian mnie zaskakuje ze jest tutaj codziennie po parę razy 🥰 w tamtym roku też przylatywal ale od czasu do czasu ❤️😋dziś chyba wezmę chłopców na przejażdżkę trochę w górę 🥰 (przełęcz kocierska) o ile nie zacznie padać bo cos się nam chmury zbierają... Ale w sumie deszczu bardzo potrzeba bo studnie juz nam pustoszeją...
Magddullina2 lubi tę wiadomość