Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
szona wrote:Taaaaaaaak!
Ja dopiero teraz odkrywam, w jakim fajnie przyrodniczo miejscu mieszkam. Tu jest tyle dziewyczych lasów, puszcze, parki narodowe. A w najbliższych dniach wyciągnę Starego do Białowieży.
Niestety spędziliśmy tam tylko 3 dni. W Białowieża, Kruszyniany i kilka drewnianych cerkwi. Potem zwiedziliśmy Supraśl i monastyr a na koniec Białystok. Trafiliśmy akurat na święto 15 sierpnia i był straszny tłok, ale pałac Branickich mega wrażenie zrobił, w Białymstoku też mnie mąż zgubił, bo ja zatrzymałam się przy paradzie a on sobie gdzieś indziej poszedł 🤣. Może nam się uda tam pojechać na dłuższe wakacjeszona, Mildred lubią tę wiadomość
-
Lorinko dziękuję że pytasz. U mnie powoli i tak....beztrosko :p od niepamiętnych czasów pijemy z moim M colę, wczoraj o 22 robiłam zapiekanki :p czas nam płynie tak...inaczej niż przy ciągłym odliczaniu dni od @ do @.. do pracy chodzę 2x w tygodniu więc dzisiaj np.relaksuję się w ogrodzie u rodziców byłam już u dziewczynek troche z nimi pogadałam i wróciłam nadal się opalać. Prztdałoby mi się jeszcze do tego zimne piwko ale jestem autem więc pozostaje mi kawa z lodem
A Wy na długo odłożyliście starania?Okularnica_:), Magddullina2, szona, Rucola lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
szona lubi tę wiadomość
-
Inga28 wrote:Gratulacje pozytywnych testów! ❤️
Ja dzisiaj mam urodziny i pierwsze takie dziwne, co roku zawsze gdzieś lecieliśmy za granicę, w tym roku że względu na ciąże i tak byśmy zrezygnowali, ale pewnie gdzieś w Polskę byśmy pojechali. Dzisiaj pozostaje nam wyjść do parku 😂 Ale i tak jestem najszczęśliwsza! Bo moje marzenie właśnie rośnie we mnie, więc to doceniam❤️🌸dolores12 lubi tę wiadomość
-
Misiaa, jeśli mam być szczera to nie mam pojęcia. Zobaczymy, jak ta cała sytuacja z wirusem będzie wyglądała. Chcemy też tak psychicznie odpocząć trochę od ciągłego myślenia o staraniach. Staramy się spędzać fajnie razem czas
A Wy wstrzymaliście starania, czy po prostu podchodzicie do tego na zasadzie co ma być to będzie?Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
nick nieaktualny
-
lorinka9191 wrote:Misiaa, jeśli mam być szczera to nie mam pojęcia. Zobaczymy, jak ta cała sytuacja z wirusem będzie wyglądała. Chcemy też tak psychicznie odpocząć trochę od ciągłego myślenia o staraniach. Staramy się spędzać fajnie razem czas
A Wy wstrzymaliście starania, czy po prostu podchodzicie do tego na zasadzie co ma być to będzie?24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
Nie nadążam ostatnio za wami 😜
Ladinola, brak mi słów na tą niesprawiedliwość, która was spotkała Tulę mocno! Mam nadzieję, że szybko ciebie wypuszczą i będziesz mogła przytulić męża i znaleźć w nim oparcie.
Kasiaasia28, rośnijcie zdrowo♥️
Szona, do boju!!!! 💪😘 Chyba muszę zrobić owulaka, bo też na lamecie w tym cyklu jestem. Może razem zrobimy tego upartego dziedzica 🤗
Sasanka, zabierzmy od ciebie tą betę. Niech teraz spada na drzewo razem z koronawirusem. Trzymam kciuki, że latem beta zmądrzeje i będzie już tylko rosnąć - razem z bobo w brzuszku.
Dolores, kreska wygląda bardzo obiecująco ✊😊
Flowerbox, za ciebie również kciuki trzymam ✊😊
Inga28, z okazji urodzin życzę ci spełnienia wszystkich marzeń i dużo zdrówka, żeby móc je zrealizować 😘
Od wczoraj tyle się dzieje w pracy, że padam na pyszczek. Kilka rzeczy na raz robię 🙈
szona, Sasanka55. lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Dziewczyny! Gratuluję pozytywnych bet i świeżych cieni na testach 😍!
Sasanko! Bardzo się cieszę, że beta spada i Twój humor wraca na swoje miejsce ❤️
Lorinka przykro mi z powodu upadku, dobrze, że tylko na siniakach się skończyło 😅
Lindola tak bardzo mi przykro, że to wszystko Ciebie spotyka, jesteś taka młoda a tak okrutnie doświadcza Cię życie, łamie mię się serce 💔wierzę, że doczekasz szczęśliwego zakończenia 😘
Misia właśnie w najmniej spodziewanym czasie zdarzają się prawdziwe cuda 🌈❤️
Szonka ✊kciuki za challenge! Na ów jeszcxe swojego emka 😉!
Inga28 wszystkiego najlepszego 🌹🌹🌹🌹🌹
Ja byłam dziś w klinice i zgodnie z planem w przyszłym cyklu lecimy z crio transferem naszego zarodeczka 🥰czyli pewnie jakoś pod koniec maja.
Miłego dnia, dajcie o siebie 😀!
olik321, Magddullina2, Makino, Misiaa, *Agape*, Suszarka, Pati96, kasiasiasia28, Fiore, ElfiaKsiężniczka, Nuch2, Sasanka55., lorinka9191, agge, szona, Iseko, Rucola, Ochmanka, Madziandzia, moni05 lubią tę wiadomość
"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera"
3 ivf, 4 transfer: ❤️wymarzona córeczka 27.01.2021r.
Starania o rodzeństwo od 07.2021 kolejne 4 procedury ivf , kolejne 7 nieudanych transferów
03.05.2022r 💔 10t.c.
2 miesiące odpoczynku i :
04.02.2023 - || naturalny cud
11+0 Nifty pro - niskie ryzyka, chłopiec 🩵
12+6 mały człowiek ma juz 6.1cm 🥰
18+0 225g akrobaty 🥹
23+0 559g połówkowe 🤩
28+6 1330g bobaska,
31+0 1620g 🥰 III prenatalne,miednicowo położony
33+6 2550g fiknął głową w dół 🫣
36+1 3060g małego gigantka🥹
37+0 3300g
39+1 cc- 3780g, 58cm pięknego chłopca 🩵 -
nick nieaktualnyWpisana jestem na testowanie na 30.04. Dziś termin @ i nic, więc zapewne się spóźni. Testow póki co nie robię, bo to bez sensu. Od 3 dni wierci mnie brzuch więc w tym cyklu się nie udało.
Wszystkie wyniki moje i chłopa w porządku więc pozostaje trafić. Eh moze się uda w maju -
Hej dziewczyny. Odnosze sie pozniej do waszych wpisow.
Dzis mialam tak parszywy dzien w pracy, skonczylam godzine po czasie i po prostu rycze. Nie mam sily do tego. Korpo presja mnie wykancza. A teraz takie czasy ze musze z zacisnietymi zebami sie tego trzymac. Jest mi dzisiaj tak w uj zle
Dziecko nigdy nie przyjdzie do tak sfrustrowanej matki13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2020, 17:56
olik321, agge, eemmiilliiaa, Rucola, Annie1981, Okularnica_:), moyeu, moni05 lubią tę wiadomość
-
Mlodamezatka wrote:Hej dziewczyny. Odnosze sie pozniej do waszych wpisow.
Dzis mialam tak parszywy dzien w pracy, skonczylam godzine po czasie i po prostu rycze. Nie mam sily do tego. Korpo presja mnie wykancza. A teraz takie czasy ze musze z zacisnietymi zebami sie tego trzymac. Jest mi dzisiaj tak w uj zle
Dziecko nigdy nie przyjdzie do tak sfrustrowanej matki
Z parszywego humoru często wychodzą 2 kreski! Współczuje jednak stresu w pracy -
Mlodamezatka głowa do góry! Wiem że łatwo się mówi "to tylko praca" ale na serio tak jest. Otwórz sobie wino albo zrób drinka i włącz jakiś fajny film. Niedługo będziesz w ciąży i będziesz mogła pożegnać się z tą pracą na dluuuugo.
szona ja jestem chyba jakaś ślepa bo dla mnie te owulaki są praktycznie identyczne. A to nie jest tak że się je robi do pierwszego pozytywu?szona lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Mlodamezatka głowa do góry! Wiem że łatwo się mówi "to tylko praca" ale na serio tak jest. Otwórz sobie wino albo zrób drinka i włącz jakiś fajny film. Niedługo będziesz w ciąży i będziesz mogła pożegnać się z tą pracą na dluuuugo.
szona ja jestem chyba jakaś ślepa bo dla mnie te owulaki są praktycznie identyczne. A to nie jest tak że się je robi do pierwszego pozytywu?
Dokładnie tak jest. Utrzymywanie się kilka dni pozytywu oznacza, że pik był mocny, a lh spada wolno. Ja z kolei tak jestem w szoku z pozytywu w 7 dc, że chciałam sprawdzić jak się będzie zachowywać lh w kolejnych dniach. Na dobrą sprawę owulacja może być do 2-3 dni od piku, więc w 9-10 dc. Chcę zobaczyć jaśniejszą kreskę, to będę miała pewność, że pik już był. A czy była też owulacja - dowiem się 04.05Suszarka, Rucola, Okularnica_:) lubią tę wiadomość
-
lorinka9191 wrote:Szonka, według mojego starego ten z wczoraj ciemniejszy 😆 Siedzi z boku to go zapytałam o zdanie 🤭😁
😂😂❤️
lorinka9191 lubi tę wiadomość
-
Szona na moje wczorajszy mocniejszy
szona lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
Hej dziewczyny, udało mi się nadgonić w końcu 😊 postaram się skomentować chociaż ostatnie dni😅
UWAGA - BĘDZIE REFERAT😂
Kingulla smutno, że znikasz znów ale rozumiem decyzję 😘 myślę o Tobie cieplutko i mam nadzieję, że wrócisz tu kiedyś z najlepsza wiadomością ❤️
Pati mój mąż już od jakichś 3 lat ma taką plamę na szyi zawsze od późnej wiosny do końca lata. I też nie pomaga nic, po prostu musi zniknąć jak przyjdzie pora. On smaruje taką maścią, która sama robię z ziół, ale to działa jedynie łagodząco. U dermatologa nie był oczywiście, bo jego zaciągnąć do lekarza do jest cud😉
Kasia, Suszarka, Lucky, Dores, Flowerbox - gratulacje i mocne kciuki za spokojny przebieg ciąży ✊✊✊ Wow, ładne statystyki w kwietniu😍
Ladinola strasznie mi przykro że tyle złego Cię spotyka w tak krótkim czasie, nie potrafię sobie wyobrazić jak Ci ciężko ☹️ trzymaj się kochana, bądź silna😘 chciałabym moc zrobic coś dla Ciebie, bo serce mi pęka jak pomyślę o wszystkim co Cię spotkało 💔
Sasanko przykro mi z powodu teścia☹️ ja nie rozumiem jak tak można zaniedbywać pacjentów onkologicznych☹️
Super, że beta spada😘
Szona ja miałam taka drobna wysypkę na rękach jak przedawkowałam kwas foliowy - odstawiłam i wysypka zniknęła. Później znów zaczęłam brać i znów się pojawiła🤷♀️ teraz biorę tylko mała dawkę w miovelii i jest ok.
Twój owulak wczorajszy - wooow 😁 chyba tylko raz widziałam tak mocny, u którejś z dinkow jak jeszcze nie były dinkami 😅 Pamiętam, że skończył się ciążą, więc trzymam kciuki żeby u Ciebie było tak samo❤️
P. S. Dzisiejszy slabszy na moje oko😉
Madziandzia Twój tata jest moim mistrzem 😂😂
Inga spełnienia marzeń! Przede wszystkim zdrowej, spokojnej ciąży ❤️
Misia cieszę się widząc jaki spokój przebija z Twoich postów. Relaksuj się i odpoczywaj, a szczęście jeszcze do Was przyjdzie - mocno w to wierzę 😍😊
Mlodamezatka współczuję stresu w pracy ☹️ ale wierzę że już niedługo będziesz mogła ich pożegnać na dłuższy czas😘dolores12, Suszarka, szona, GrubAsia, Madziandzia lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔