Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
szona wrote:Ja też zupełnie nie wiem jak działać. Ten owulak w 7 dc wybił mnie zupełnie z rytmu. Chcieliśmy spokojnie zacząć akcję za kilka dni, a tak było już w 5 dc, 7 dc, 8 dc. Czekam na dzisiejszy test (9 dc), może zacznie jaśnieć. Z drugiej strony ta owulacja wcale nie musiała się pojawić. Z tego względu myślę, że jutro jeszcze zadziałamy - czyli w 10 dc, później w 12 dc i może wyjątkowo w 13 dc. W 14 dc mam wizytę i oby było już po owulacji ;p
szona lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Misiaa wrote:Szona tego to myślę że się nie da zaplanować...ja już to przerabiałam chyba na wszystkie możliwe sposoby :p były sexy co 2 dni a w okresie płodnym codziennie, były sexy co za 2 przez cały cykl, były też i takie co 3dni przez 3 dni pod rząd i dupa :p człowiek się spala i myśli a niektórym się udaje zajść przy 1-2 przez cały cykl
Swoją drogą ciekawe co u emmy, jak nas czytasz to się odezwij!Ola🍀, szona, Rucola, agge, eemmiilliiaa, Mlodamezatka lubią tę wiadomość
-
Szona, zawsze można nie odebrać telefonu od teściowej 😂 Olej ją, nie ma co sobie psuć zdrowia!
*Agape*, szona, Nuch2, agge, Mlodamezatka, Sasanka55., Makino, GrubAsia, Madziandzia lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Tak piszecie o tej owulacji Dziewczyny... A ja wczoraj tak zaczęłam panikować, bo mnie prawy jajnik tak bolał, takie "kłucie" czułam. I już oczywiście znowu sobie zaczęłam wmawiać CP i nie wiadomo co jeszcze... A dopiero dzisiaj się ogarnęłam, że wczoraj 16dc więc owu była zapewne i dlatego🙈🤦 tym bardziej, że śluz też, jak na owu... Ale co mężowi nabręczałam to głowa mała 🤭🙊
Pauliśka, kciuki mocno trzymam zaciśnięte ✊
Szona, teściowa niesamowita! Co to takie babsko nerwów człowiekowi napsuje 🙉Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2020, 15:06
Gosia1234, szona lubią tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
Mam tą samą rozkminę co miesiąc, a ostatnio mi się tak nieregularne cykle zrobiły, że jak miałam zawsze 18/19dc owu, tak teraz się zdarza i w 14 i w 11 i w 16dc.. Nie utrafisz 😉
Dziewczyny tak sobie przeanalizowałam jakie suple braliśmy ostatnio z mężem i będę Wam bardzo mocno rekomendować Speman himalaya - któraś z Was (przepraszam, ale nie pamiętam która) polecała go chyba w styczniu i ja go zamówiłam. Mój M bierze je od lutego i nagle bardzo duża poprawa w wynikach w porównaniu do zeszłego roku o tej samej porze. Wczesbiej brał profertil, nucleox i masę innych specyfików i nie było żadnej poprawy. Od lutego speman, q10 i do jedzenia mu "dosypuję" 😅 czarnuszkę, pyłek pszczeli do koktajli i taka poprawa:
Barwa z przejrzystej na szaromleczna
Liczba plemników w 1ml: było 2,6mln, jest 20mln
Suma plemników o ruchu postępowym z 17% na 22%
Morfologia z 2% na 4%
Wiem, że to nadal słabo ale różnica jest spora 😊
Także ja się zamieniam teraz w żywą reklamę tych specyfików 😅szona, ElfiaKsiężniczka, Daniela, Nuch2, eemmiilliiaa, olik321, MonikA_89!, Makino, Annie1981, kasiasiasia28, moyeu, Madziandzia lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
ElfiaKsiężniczka wrote:pamiętam jak kiedyś ktoś (chyba emmainthegarden) wrzuciła wykres zakończony ciąża gdzie para się 🐝 2xdziennie. Codziennie, rano i wieczorem chyba przez cały cykl lub przynajmniej przed tydzień.
Swoją drogą ciekawe co u emmy, jak nas czytasz to się odezwij!lorinka9191, Iseko, szona, Mildred, *Agape*, Rucola, Daniela, Magddullina2, Madziandzia lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Misiaa wrote:Kurde to trzeba mieć siłę i zdrowie na sexy 2xdziennie. Ja już tak chyba bym nie dała rady 😂 męczy mnie 3 dni pod rząd raz dziennie a co dopiero 2 choć w tym miesiącu spojrzałam na apkę bo zapisuję mimo wszystko aby mieć dla ginekolog bo zawsze o to pyta:p i w tym cyklu jakoś tak nam wychodzi 2 dni przerwy i wtedy 3 dni pod rząd ale to przez mojego M bo odkąd zaczął brać te wszystkie suple od Ciebie to chłop jakiejś mocy nabrał i mógłby codziennie haha
To super, że suple mają moc 🤣😁 -
Szona śmieszna akacja nie tylko twojej tesciowej się śniłaś. Mi też. Miałaś krótsze włosy tak na boba, wchodziliśmy do jakiegoś osiedla zamkniętego, miałaś spotkać się tam z swoim klientem prowadzić mu jakaś sprawę sądową, miałaś niebieski żakiet i spodnie do żakietu,śmieszne bo one miały kieszeń taki jak w bojówkach i tam miałaś zeszyt i długopis żeby zapisywać zeznanie, ja miałam iść z Tobą ale ciągle chciało mi się siku a wc byl albo zamknięty albo płatny 15 zł bo koronawirusa ale wpuściła mnie jakaś baba za 5 zł i ta toaleta była tak mała że z brzuchem nie mogłam się zmieścić no i się obudziłam i musiałam biec do WC bo bym się osikala hehe. Taki cudowny sen. ale ten niebieski kombinezon hihi.
A i teściowe to dziwne stwory....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2020, 15:56
ElfiaKsiężniczka, Iseko, Fiore, Nuch2, Niercierpliwa v2.0, Suszarka, agge, eemmiilliiaa, Rucola, szona, MonikA_89!, kasiasiasia28, moni05, moyeu, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
Pauliśka i jak i jak?Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
Szona, trzeba było powiedzieć, że co za zbieg okoliczności, bo Tobie się teściowa śniła i też się zmartwiłaś i że się cieszysz, że ją w ogóle słyszysz
I potwierdzam, z wczesnej owulki mam synka, ale najmłodszego To było po poronieniu i po tym, jak najstarszy się rozchorował. Myślę, że to przez stres. Najpierw miałam cykl, który trwał chyba 45 dni, kiedy normalnie mam 25-26 dni, a potem zaraz owu w 7/8dpo. Sama w to nie dowierzałam, bo ledwo mi się krwawienie skończyło...
Ale widzę, że stres czasem pomaga, bo teraz zaszłam w cyklu, który rozpoczął się 13 lutego pobytem syna w szpitalu.
Tyle ode mnie. Co do częstotliwości, to u mnie codziennie lub co drugi bywało. Po prostu działajcie, na ile Wam siły i chęci pozwalają. Ja dwa razy dziennie chyba nie dałabym rady
Nic nie wiem o mojej gin, jutro chyba zadzwonię i zapytam, pewnie już ma wynik.agge, szona lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Mildred wrote:Fiore Daniela Ochamnka Paulina Elfie i inne ciężarówki jak się czujecie ?
Mildred lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Iseko wrote:Ja tak mam na koniec owulacji
Dziękuję! Totalnie zdażyło mi się to pierwszy raz i się mocno zdziwiłam 🤭
Pauliśka jak tam po wizycie?PCOS❌
Starania od 11.2019
🏳 - 2022 - IVF.
START IVF - luty 2022; priming estrofenowy.
2 ❄❄
24.03.22 - transfer ❄ 💔😥
27.05.22 - transfer ❄ 💔😥
Naturalne cudy:
26.08.2022 - 11tc poronienie zatrzymane 8+5. 💔
10.01.2023 - 9tc poronienie zatrzymane 6+3 💔
06/07.2024 - stymulacja gonadotropinami.
9 dpo - II
5.08 - 6+2 mamy 4 mm kropeczka i -> 21.08 - 2 cm człowieczka. -> krwawienie -> szpital, krwiak. -> 26.08 - 9+2 2,5 cm malucha. -> 07.09 11+0 4,2 cm -> 20.09 - 12+6 7cm najprawdopodobniej dziewczynki 🩷 -> 10.10 - 15+5 132 g kruszynki 🩷 -> 31.10 - 18+5 259g... chłopaka 😆💙 -> 15.11 20+6 404g zdrowego synka 🩵🥹
Leki: euthyrox N50, Clexane 0,4, Acard 150, Encorton 15 mg - do 13 tc, Glucophage 1500 XR, Prenatal Duo
Zostań z Nami 🙏🙏🙏
-
Mnie wczorajsze plamienie psychicznie rozjechało... Ale łobuz tylko nastraszył, jest wszystko ok, krwawienie nie wiadomo skąd, mam się po prostu oszczędzać. Tak skakał, że lekarka nie była w stanie go zmierzyć nawet 🙈 szykuje się energiczny dzidziuś 🙈
Bóle podbrzusza miewam, mdłości lżejsze ale jeszcze są. Ogólnie czeka mnie krzywa cukrowa i na samą myśl mam odruch wymiotny 🙈 ale damy radę 💪 dziękuję za wsparcie i kciuki dziewczyny! 😘😘Suszarka, Inga28, agge, Daniela, eemmiilliiaa, ElfiaKsiężniczka, olik321, dolores12, Fiore, Misiaa, Sasanka55., szona, MonikA_89!, Pati96, Magddullina2, Annie1981, Mildred, Okularnica_:), Iseko, moyeu, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:Mnie wczorajsze plamienie psychicznie rozjechało... Ale łobuz tylko nastraszył, jest wszystko ok, krwawienie nie wiadomo skąd, mam się po prostu oszczędzać. Tak skakał, że lekarka nie była w stanie go zmierzyć nawet 🙈 szykuje się energiczny dzidziuś 🙈
Bóle podbrzusza miewam, mdłości lżejsze ale jeszcze są. Ogólnie czeka mnie krzywa cukrowa i na samą myśl mam odruch wymiotny 🙈 ale damy radę 💪 dziękuję za wsparcie i kciuki dziewczyny! 😘😘
smakuje trochę jak wygazowana mirinda 😋Pauliśka lubi tę wiadomość
-
Iseko ogromnie się cieszę, że nastąpiła poprawa wyników!
Pauliśka a to mały łobuz, matce już dostarcza stresów..
Młodomężatka ja też czasami się zastanawiam kiedy i ile bzykać.. i nie ma przepisu już różne teorie mieliśmy i nadal nic.
Rucola szanuje bardzo szanuje za tak długie niestesotwanie hahaha i ogromnie trzymam kciukiRucola, Iseko lubią tę wiadomość
-
Mildred wrote:Fiore Daniela Ochamnka Paulina Elfie i inne ciężarówki jak się czujecie ?
Mildred, kittinka lubią tę wiadomość